patmate 10.02.05, 19:57 Gdzie w necie znaleźć ceny używanych moto, znaczy średnie? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kalkulator Re: Gdzie znaleźć.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:59 O jakich srednich cenach mówisz? -inne w polsce -inne w niemczech -inne w szwajcarii -inne u USA-najnizsze Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Gdzie znaleźć.... 10.02.05, 20:04 Oczywiście zapomniałem dodać, że u nas, coś jak Eurotax. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalkulator Re: Gdzie znaleźć.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:09 pomalu w papalandzie normalnieje.Znaczenia zaczyna miec nie tylko rocznik ,ale i stan i rzeczywisty przebieg.Ja poswiecilem sporo czasu n aanlize ogloszen w SM .ale rozbieżnosci cenow sa ogromne,a noie znamy róznicy miedzy wywolawcza a transakcyjna .Doszedlem do wniosku ,że to moga być badania do pracy mgr ,a nie rzeczywista informacja o srednich cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Gdzie znaleźć.... 10.02.05, 20:14 OK, ale PZU ma swoje średnie ceny wg Eurotaxu (kiedyś dowiadywałem się-podadzą jeżeli powiesz że chcesz ubezpieczyć AC :)). Mam nadzieję że może gdzieś w necie jest coś podobnego. Inaczej u pana rzeczoznawcy koszt zajrzenia do takiej książeczki to około 20 pln. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalkulator Re: Gdzie znaleźć.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:19 hmmmm,wszedlem do 1 z brzegu firmy ubezpieczeniowej z zapytaniem ile bedzie kosztowalo AC na moto.Pani wyjela eurotax i mówi :watosc motocyklo to:...... Nie widze potrzeby korzystania z rzeczoznawcy. btw ceny w katalogu eurotax niewiele maja wspólnego z cenami (sa spore rozbieżności). np moj moto wartosci ok 35 tys. w eurotax miał sr4ednia cene ok 10 tys mniej. Tez nie zmnam meandrów tych cenników Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Gdzie znaleźć.... 10.02.05, 20:29 Też byłem zaskoczony niższą ceną wg Eurotaxu pół roku temu. pzdr PS. Niemniej interesują mnie te średnie ceny nadal. Odpowiedz Link Zgłoś