Dodaj do ulubionych

Gdzie znaleźć....

10.02.05, 19:57
Gdzie w necie znaleźć ceny używanych moto, znaczy średnie?
Pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: kalkulator Re: Gdzie znaleźć.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:59
      O jakich srednich cenach mówisz?
      -inne w polsce
      -inne w niemczech
      -inne w szwajcarii
      -inne u USA-najnizsze
      • patmate Re: Gdzie znaleźć.... 10.02.05, 20:04
        Oczywiście zapomniałem dodać, że u nas, coś jak Eurotax.
        pzdr
        • Gość: kalkulator Re: Gdzie znaleźć.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:09
          pomalu w papalandzie normalnieje.Znaczenia zaczyna miec nie tylko rocznik ,ale i
          stan i rzeczywisty przebieg.Ja poswiecilem sporo czasu n aanlize ogloszen w SM
          .ale rozbieżnosci cenow sa ogromne,a noie znamy róznicy miedzy wywolawcza a
          transakcyjna .Doszedlem do wniosku ,że to moga być badania do pracy mgr ,a nie
          rzeczywista informacja o srednich cenach.
          • patmate Re: Gdzie znaleźć.... 10.02.05, 20:14
            OK, ale PZU ma swoje średnie ceny wg Eurotaxu (kiedyś dowiadywałem się-podadzą
            jeżeli powiesz że chcesz ubezpieczyć AC :)). Mam nadzieję że może gdzieś w
            necie jest coś podobnego. Inaczej u pana rzeczoznawcy koszt zajrzenia do takiej
            książeczki to około 20 pln.
            Pzdr
            • Gość: kalkulator Re: Gdzie znaleźć.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:19
              hmmmm,wszedlem do 1 z brzegu firmy ubezpieczeniowej z zapytaniem ile bedzie
              kosztowalo AC na moto.Pani wyjela eurotax i mówi :watosc motocyklo to:......
              Nie widze potrzeby korzystania z rzeczoznawcy.
              btw
              ceny w katalogu eurotax niewiele maja wspólnego z cenami (sa spore rozbieżności).
              np moj moto wartosci ok 35 tys. w eurotax miał sr4ednia cene ok 10 tys mniej.
              Tez nie zmnam meandrów tych cenników
              • patmate Re: Gdzie znaleźć.... 10.02.05, 20:29
                Też byłem zaskoczony niższą ceną wg Eurotaxu pół roku temu.
                pzdr
                PS. Niemniej interesują mnie te średnie ceny nadal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka