Gość: Filip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 01:15 Siema. Możecie mi zapodać adresy innych, dużych forów (forum???) motocyklowych? Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b12 Re: Forum 16.02.05, 07:49 www.forum.motocyklistow.pl http:/www.burgmania.net http:/www.bikersweb.tv/forum Odpowiedz Link Zgłoś
blade20 Re: Forum 16.02.05, 07:53 www.forum.motocyklistow.pl na przyklad ale pewnie Cie nie wpuszcza tak jak mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
blade20 Re: Forum 16.02.05, 07:54 Aha, sorry nie zauwazylem ze b12 juz napisal... Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: Forum 16.02.05, 10:08 Bo Ty, Blade, na Rzeźnika wyglądasz to Cię nie wpuszczą. Nie martw się, Filip ma gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
blade20 Re: Forum 16.02.05, 18:38 Wytlumacz mi Kollec co znaczy ze wygladam na rzeznika??? Odpowiedz Link Zgłoś
blade20 Re: Forum 16.02.05, 20:23 Przeciez ja dopiero kilka dni temu dowiedzialem sie wogole co to rzeznia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:25 dawać go do rzeźni! Odpowiedz Link Zgłoś
blade20 Re: Forum 17.02.05, 19:11 Mariusz no powiedz czemu wygladam na rzeznika bo bardzo mnie to ciekawi. Jak wyglada przecietny rzeznik? Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: Forum 17.02.05, 19:27 Stary, to był żart. Ogólnie chodzi o to że na devoty zakaz wstepu mają Rzeźnicy. Ciebie nie chcą wpuścić i to trochę tak jakby traktowali Cię jak Rzeźnia Membera. No i oprócz tego taka historia z czasów gdy devoty padły i na czacie ludzie się pytali dlaczego nie mogą wejśc na 4um, a my, dla jaj, mówiliśmy, ze jest tak dlatego, gdyż dane osoby były na liście rzeźników Niezbyt to wyrafinowane żarty, ale dla tych co pamiętają tamten klimat trochę śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
blade20 Re: Forum 18.02.05, 18:07 Jeszcze jedno, nie wiem tez co to sa te "devoty" - ktos/cos zwiazanego z www.forum.motocyklistow.pl?? Ciekawe czym sie kieruja wpuszczajac badz nie ludzi na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
blade20 Re: Forum 18.02.05, 21:52 Kollec czy "przeor" mnie gdzies dopisal?? Jesli tak to gdzie??? Moze glupie pytanie ale ja sie juz gubie w tym wszystkim!! Napisz wszystko wyraznie i dokladnie :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pchela Re: Forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 19:31 forum.moto-bike.prv.pl/ - Forum Śląskich Motocyklistów Odpowiedz Link Zgłoś
prc1 Re: Forum 18.02.05, 21:09 blade20 to ja niejestem w rzeźni a wiem co to są devoty. :P Chłopie musisz jeszcze troche nadrobić swoje zaległości. Devoty = uczestnicy forum.motocyklistow.pl (głownie chodziło o moderatorów), określenie pochodzi z okresu (niewiem czy dobrze użyłem czasu przeszłego) wali rzeźników z Shrekem o baze danych starej rzeźni (?? mam nadziej że niepomyliłem czegoś). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blade20 Re: Forum 18.02.05, 21:29 Prc1 a skad ja mam to wiedziec jak mnie tam nie przyjeli a kiedy pytalem co to rzeznia to nikt nie raczyl odpowiedziec... I dalej nie jestem przyjety na forum.motocylistow.pl ani nigdzie indziej. Dziwni ludzie.. Wiec dla kogo to forum jest??? NIe wiem. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
blade20 Re: Forum 18.02.05, 21:34 A tak wogole to ta rzeznia to ma jakis odrebny adres czy to jest to cale forum.motocyklistow. kurde nie moge zajarzyc czym to sie rozni...:) Odpowiedz Link Zgłoś
prc1 Re: Forum 18.02.05, 21:45 Obecnie jest osobnym forum. Ale kiedyś była jednym z działów forum.motocyklistow.pl (podobno, bo to odległe czasy). A później modowie niemogli sie z tym uporać i wyrzucili to, a że część osób chciała to kontynuować, to poprosili Shreka o pzekazanie starej bazy, ale on im tego niedał i od tego sie zaczeło. Ja znam taką wersje. Ale ja już na ten temat sie nieodzywam bo ktoś mi jeszcze naklupie za to i znów będzie zadyma na jednym i drugim 4um. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ario Re: Forum IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.02.05, 21:53 ja jestem w rzeźni, adres podam Ci później bo teraz nie mam :) jest tam specyficzny sposób wypowiedzi, trzeba brać wszystko z duuużym przymrużeniem oka :), trzeba rozbujać topiki motocyklowe, więc jak masz ochotę to wpadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:44 skacz śmiało,jest luz a nie ciotalstwo jak tu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blade20 Re: Forum 19.02.05, 09:19 Wpadaj?? A pewnie i tak mnie nie wpuscicie:) No chyba ze sie myle... To daj adres jak mozesz Odpowiedz Link Zgłoś