IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 01:15
Siema. Możecie mi zapodać adresy innych, dużych forów (forum???) motocyklowych?
Z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • b12 Re: Forum 16.02.05, 07:49
      www.forum.motocyklistow.pl
      http:/www.burgmania.net
      http:/www.bikersweb.tv/forum
    • blade20 Re: Forum 16.02.05, 07:53
      www.forum.motocyklistow.pl na przyklad ale pewnie Cie nie wpuszcza tak jak
      mnie :)
      • blade20 Re: Forum 16.02.05, 07:54
        Aha, sorry nie zauwazylem ze b12 juz napisal...
      • kollector Re: Forum 16.02.05, 10:08
        Bo Ty, Blade, na Rzeźnika wyglądasz to Cię nie wpuszczą.
        Nie martw się, Filip ma gorzej.
        • renata0 Re: Forum 16.02.05, 11:06
          ja też mam gorzej, moje IP jest przeklete :(
        • blade20 Re: Forum 16.02.05, 18:38
          Wytlumacz mi Kollec co znaczy ze wygladam na rzeznika???
          • blade20 Re: Forum 16.02.05, 20:23
            Przeciez ja dopiero kilka dni temu dowiedzialem sie wogole co to rzeznia
            • Gość: aaaa Re: Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:25
              dawać go do rzeźni!
              • kollector Re: Forum 16.02.05, 20:48
                już go przeor dopisał
                • blade20 Re: Forum 17.02.05, 19:11
                  Mariusz no powiedz czemu wygladam na rzeznika bo bardzo mnie to ciekawi. Jak
                  wyglada przecietny rzeznik?
                  • kollector Re: Forum 17.02.05, 19:27
                    Stary, to był żart. Ogólnie chodzi o to że na devoty zakaz wstepu mają Rzeźnicy.
                    Ciebie nie chcą wpuścić i to trochę tak jakby traktowali Cię jak Rzeźnia Membera.
                    No i oprócz tego taka historia z czasów gdy devoty padły i na czacie ludzie się
                    pytali dlaczego nie mogą wejśc na 4um, a my, dla jaj, mówiliśmy, ze jest tak
                    dlatego, gdyż dane osoby były na liście rzeźników
                    Niezbyt to wyrafinowane żarty, ale dla tych co pamiętają tamten klimat trochę
                    śmieszne.
                    • blade20 Re: Forum 18.02.05, 18:07
                      Jeszcze jedno, nie wiem tez co to sa te "devoty" - ktos/cos zwiazanego z
                      www.forum.motocyklistow.pl?? Ciekawe czym sie kieruja wpuszczajac badz nie
                      ludzi na forum...
                • blade20 Re: Forum 18.02.05, 21:52
                  Kollec czy "przeor" mnie gdzies dopisal?? Jesli tak to gdzie??? Moze glupie pytanie ale ja sie juz gubie w tym wszystkim!! Napisz wszystko wyraznie i dokladnie :) Pozdrawiam!
    • Gość: Pchela Re: Forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 19:31
      forum.moto-bike.prv.pl/ - Forum Śląskich Motocyklistów
      • prc1 Re: Forum 18.02.05, 21:09
        blade20 to ja niejestem w rzeźni a wiem co to są devoty. :P Chłopie musisz
        jeszcze troche nadrobić swoje zaległości.
        Devoty = uczestnicy forum.motocyklistow.pl (głownie chodziło o moderatorów),
        określenie pochodzi z okresu (niewiem czy dobrze użyłem czasu przeszłego) wali
        rzeźników z Shrekem o baze danych starej rzeźni (?? mam nadziej że niepomyliłem
        czegoś).

Pozdrawiam
        • blade20 Re: Forum 18.02.05, 21:29
          Prc1 a skad ja mam to wiedziec jak mnie tam nie przyjeli a kiedy pytalem co to
          rzeznia to nikt nie raczyl odpowiedziec... I dalej nie jestem przyjety na
          forum.motocylistow.pl ani nigdzie indziej. Dziwni ludzie.. Wiec dla kogo to
          forum jest??? NIe wiem. Pozdrawiam!!
          • blade20 Re: Forum 18.02.05, 21:34
            A tak wogole to ta rzeznia to ma jakis odrebny adres czy to jest to cale
            forum.motocyklistow. kurde nie moge zajarzyc czym to sie rozni...:)
            • prc1 Re: Forum 18.02.05, 21:45
              Obecnie jest osobnym forum. Ale kiedyś była jednym z działów
              forum.motocyklistow.pl (podobno, bo to odległe czasy). A później modowie
              niemogli sie z tym uporać i wyrzucili to, a że część osób chciała to
              kontynuować, to poprosili Shreka o pzekazanie starej bazy, ale on im tego
              niedał i od tego sie zaczeło. Ja znam taką wersje.
              Ale ja już na ten temat sie nieodzywam bo ktoś mi jeszcze naklupie za to i znów
              będzie zadyma na jednym i drugim 4um.

Pozdrawiam
              • Gość: Ario Re: Forum IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.02.05, 21:53
                ja jestem w rzeźni, adres podam Ci później bo teraz nie mam :)

jest tam specyficzny sposób wypowiedzi, trzeba brać wszystko z duuużym
                przymrużeniem oka :), trzeba rozbujać topiki motocyklowe, więc jak masz ochotę
                to wpadaj
                • Gość: prawnik Re: Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:44
                  skacz śmiało,jest luz a nie ciotalstwo jak tu ;)
                • blade20 Re: Forum 19.02.05, 09:19
                  Wpadaj?? A pewnie i tak mnie nie wpuscicie:) No chyba ze sie myle... To daj
                  adres jak mozesz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka