Dodaj do ulubionych

weteran szos?? OC w PZU

04.04.05, 16:00
dostałem dzisiaj liścik cobym zapłacił OC...89zł.
i tu pojawia się moje pytanie...czy jest jeszcze coś takiego jak weteran szos??
moja mz zerejstrowana jest na 1980
2005-1980=25
a tu doopa zniżki nie dostałem...
może ktoś coś wie??
Obserwuj wątek
    • Gość: szynszyll Re: weteran szos?? OC w PZU IP: *.prz.rzeszow.pl 04.04.05, 18:01
      yo!

jest cos takiego - napisz na www.weteranszos.pl - to Ci wytlumacza, jest z tym
      jednak troche zawracania d.... wiec nie wiem czy warto. Mnie by sie nie
      chcialo. Pozdrawiam!

szynszyll
      xlv750r - jeszcze 5 lat i zabytek ;)
      • mateuszm88 Re: weteran szos?? OC w PZU 04.04.05, 18:28
        Edwin może MZ jeszcze za młoda na takie rzeczy ;-P
        • edwin.sk Re: weteran szos?? OC w PZU 04.04.05, 21:27
          no niby ciągnie jak młoda...:D ale 40pln(bo tyle mniej bym miał) w moim przypadku to jakieś 250km...kiedyś nic nie trzeba było załatwiac poprostu jest taki sprzet co ma 25 lat i już oc tańsze...
          • matmichal Re: weteran szos?? OC w PZU 04.04.05, 23:27
            jest coś takiego jak weteran szos! w lutym ubespieczałem i było 50%!!!!!
            • edwin.sk Re: weteran szos?? OC w PZU 05.04.05, 08:50
              michał iloletni masz sprzęt i czy trzeba się o to dopominać czy tak poprostu...
              • zalmen3 Re: weteran szos?? OC w PZU 05.04.05, 12:14
                W styczniu przyslali mi kolejna oplate za mojego awoka (1958 rok) i byla
                uwzgledniona znizka 50% za weterana. Pojawily sie jednak inne watpliwosci i
                zadzwonilem, zeby je wyjasnic i pani oswiadczyla, ze od 2005 roku znizka na
                weterana szos zostala zniesiona i musiala nastapic jakas pomylka, skoro mi ja
                przyznano. Ale polecila zaplacic tak jak przyszlo. Wiec w sumie nie wiem czy
                powinna byc czy nie:|

Pozdrawiam
                • matmichal Re: weteran szos?? OC w PZU 05.04.05, 12:33
                  Sprzęcik ma 50 lat-ale człowik przy mnie sprawdzał przepisy i Weteran szos
                  nadal obowiązuje-ale chyba zmieniono ilość lat za który jest przyznawant-Trzeba
                  się o to pytać!!!Bo oni sami z siebie to nie pamiętają takich rzeczy:)))
                  najlepiej by było jakbyś podszedł do najbliższego oddziału i o to po prostu
                  zapytał-niech koleś sprawdzi!!!pozdr
                  • edwin.sk Re: weteran szos?? OC w PZU 05.04.05, 15:08
                    no no i tak musze skoczyć pomylili mi jedną literę w rejstracji:P
                    dzięki za zainteresowanie...
                  • Gość: szramer Re: weteran szos?? OC w PZU IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.04.05, 13:42
                    mi w zeszym roku w pzu mówili ze musi miec 26 lat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka