Dodaj do ulubionych

DO REDAKCJI i innych

20.04.05, 14:06
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=22911326
Obserwuj wątek
    • dragon600 Re: DO REDAKCJI i innych 20.04.05, 14:08
      Rozumiem Twoją rozpacz, czytałem twoje poprzednie "apele", ale jedyne co mogę
      zrobić w tym temacie to zyczyc powodzenia, gdyby zmieniło się coś w tym
      zakresie to dam znać

pozdrawiam
      • mzbyszek Re: DO REDAKCJI i innych 20.04.05, 14:38
        Dzieki chociaż jedna osoba odpowiedziała. Już byłem skłonny pomyśleć że jedność
        motocyklistów to bajka. Z drugiej strony to jedna jaskólka wiosny nie czyni...
        • supermacio Re: DO REDAKCJI i innych 20.04.05, 14:45
          Ja ze swej strony mogę Ci jedynie polecić rozpytkę u dilerów, nie koniecznie
          Yamahy. Najlepiej pytać bezpośrednio u mechaników, bo albo się uda z nimi
          załatwić tanią robociznę, albo kontakt do innego. Pozdrowienia i powodzenia
    • dragon600 Re: DO REDAKCJI i innych 20.04.05, 14:45
      Żałuję, że nie mogę udzielić faktycznej pomocy.
      W takich sytuacjach, zwykle stwierdzam:

"na ludzi możesz liczyc zawsze, kiedy ciebie potrzebują"
      • uxy Re: DO REDAKCJI i innych 22.04.05, 00:39
        yhmm poszukaj u mechaników popytaj w serwisach to chyba najlepsza rada...albo
        poszukaj na jakies serwsach www.ebay.de czy cos, ogłoszenia ogłoszenia, jak cos
        to zapytam wujka bo jest mechanikiem tylko napisz skad jestes bo moze Ci sie
        nie opłacać ja w wtamtym sezonie dawałaem wał do regenarcji i nowe panewki i
        jak narazie działa bez zarzutu a tojakies 8500 tys po :)
        • oz_ktm Re: DO REDAKCJI i innych 22.04.05, 08:08
          A z jakiego miasta jesteś ? bo w wawie znam jeden serwis który by to zrobił.
        • mzbyszek Re: DO REDAKCJI i innych 22.04.05, 08:23
          czesc
          ja jestem z okolic warszawy dzieki za pamięc
          ja ten silnik juz raz robiłem tez regenerowałem wał i nowe panewki dałem, ale
          mi powiedziano ze takich rzeczy sie nie robi dopiero po czasie bo i tak cos w
          pompie zostanie, ze bedzie to syzyfowa praca...
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka