Dodaj do ulubionych

Weekend Majowy

27.04.05, 23:11
No dobra. Czas najwyzszy zaczac temat.
Gdzie sie wybieracie na dlugi weekend?

a mysle o przeturlaniu sie w sobote i niedziele ze stolicznojej na Mazurowo.
Musze test maszynie zrobic przed dluzsza wyprawa.

Piszcie ... moze gdzies sie spotkamy :-)
Obserwuj wątek
    • kebart Re: Weekend Majowy 27.04.05, 23:48
      Co prawda nie mam narazie sprzęta, ale wybieramy się z ekipą do Szyman 2 maja
      (katamaranami niestety). Ma być piękna pogoda a imprezy w szymanach są fajowe.
      • oz_ktm Re: Weekend Majowy 28.04.05, 09:03
        Ja sie wybieram też jakoś w sobote do Szczytna troche odpocząć też musze
        motorek na trasie sprawdzić :)
        • aylen Re: Weekend Majowy 28.04.05, 15:23
          :-)) To moze tym razem sie uda.
          Jesli tytlko pogoda bedzie sprzyjajaca to lece wlasnie w tamta strone tj musze
          zajrzec do Pasymia (wynajalem domek na wakacje i chce rzucic okiem czy dobry) a
          tak po za tym to mam zamiar bez konkretnego celu w sobote i niedziele sie
          pobujac, sprawdzic maszyne i... siebie ;-))

Cza sie dogadac. Zawsze razniej w kupie :-))
          • oz_ktm Re: Weekend Majowy 28.04.05, 20:42
            Mój kom. 660-294-485 jak by ktoś leciał na mazury może dać znać a sie na "cole"
            na trasie spotkamy :D
            pozdrawiam oz.
            • aylen Re: Weekend Majowy 29.04.05, 00:09
              Jesli bedziesz mieszkac w Kalwie to na pewno sie spotkamy, bo tam zmierzam.
              Pozniej byc moze zachacze o piekny Danzig Stadt....
              Ogolnie, chce spedzic dwa dni bez wiekszych zobowiazan, pospiechu i tego typu
              dupereli.
          • oz_ktm Re: Weekend Majowy 28.04.05, 20:43
            a w pasymiu chyba mieszkam w koncu przez weekend majowy wiec jak bedziesz to
            daj znac :)
    • grissley Re: Weekend Majowy 28.04.05, 09:14
      Ja sie bede toczyl z warszawiej do Nidzicy w piatek. Ale raczej nie siódemką,
      tylko jakos boczkiem, potem na Ciechanow i dopiero w okolicach Mławy wskocze na
      siodemke.
    • Gość: robak Re: Weekend Majowy IP: *.szczecinek.net.pl / *.szczecinek.net.pl 28.04.05, 09:40
      ja co prawda nie z wawy, ale tez pojezdze ;) w planach jest przelot na poligon,
      czyli duzo błota, kurzu, wody..... no i oczywiscie krew , pot i łzy czyli
      podstawa w enduro ;) ogolnie traska w terenie na ponad 100 km , jakies ognicho
      itd

no i wczoraj dostalem torbe na zbiornik, wiec moze sprawdze na trasie nad morze
      jak sie to trzyma ;)
    • cien1100 Re: Weekend Majowy 28.04.05, 15:44
      A my się wybieramy do Białowieży żubry postraszyć:) i trawy do żubrówki narwać:)
      • ko1w Re: Weekend Majowy 28.04.05, 17:27
        A ja z ekipa lece 2 maja na szymany sie poscigac!!! Lechu dobre imprezy tu
        robi!!! Jest wesolo!!! :-)
    • Gość: fidorek1 Re: Weekend Majowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 18:48
      A ja wybieram się na "Piernikowisko" do Zwierzynia. To mała miejscowość w
      Bieszczadach, nie daleko Myczkowców.
      • Gość: bioly Re: Weekend Majowy IP: 195.205.97.* 28.04.05, 18:59
        Ja tez :) :)
    • vader_24 Re: Weekend Majowy 29.04.05, 12:59
      Jadę w okolice Ostródy na otwarcie sezonu u Papy
      Już się cieszę.
      Jadę Chopperkiem z Wa-wy i chciałby jechać jakimiś wsiowymi drogami,
      zapach obornika i wąskie kręte drogi :)
      Pozdrawiam
    • Gość: Deviant Re: Weekend Majowy IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 29.04.05, 22:04
      Jadę na 4 dni na Słowację z kumpalmi pośmigać po winklach. Już nie mogę się
      doczekać - mamy 400km w jedną stronę i cały czas po winklach! Mój FireBlade
      jutro dostanie w palnik... ślizgacze na kolanach mam nadzieje też!
      • ko1w Re: Weekend Majowy 30.04.05, 08:21
        veder jezeli wybierasz sie do ostrody wiejskimi drozkami to wez ze soba minimum
        dwa kola zapasowe bo sa takie dziury ze felgi polamiesz!!! Ale powodzenia!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka