Dodaj do ulubionych

niebiesko mi...:D

14.05.05, 17:57
Panowie (i panie ;) ) powiedzcie jak to jest...ale tak
szczerze...zatrzymujecie sie zawsze na wezwanie policji??
---------------------------------
Pomóż dzieciom KLIKNIJ_TU!!!!
Obserwuj wątek
    • okrutny_mariuszek Re: niebiesko mi...:D 14.05.05, 19:45
      Ładna sygnaturka, fajnie
    • dragon600 Re: niebiesko mi...:D 14.05.05, 20:39
      spróbuj się nie zatrzymać, widziałem raz jak gość się samochodem nie zatrzymał.
      Niebiescy juz mieli jednego, ale od razu mu podarowali i ruszyli za tamtym...
      lepiej się zatrzymać inaczej 100 razy bardziej przerąbane
    • Gość: kondzik86 Re: niebiesko mi...:D IP: *.crowley.pl 14.05.05, 22:11
      Hehe w Lublinie w zeszłym sezonie we wrześniu był raz pościg przez centrum
      lublina za kolorową CeBRa 600 i za czerwoną VFR ktoś może to kojarzy???To
      własnie za niezatrzymanie sie do kontroli...ale tylko raz sie tak
      zdarzyło.Często się zatrzymuję ale gdy zniucham okazje spokojnie przejeżdzam i
      nie podejmują z tej okazji żadnych czynnosci.Za to raz nie zatrzymałem sie na
      kontrole straży granicznej w bieszczadach to 2km dalej już była zabarykadowana
      droga hehe :P i zostało tłumaczenie:"przebierańcy bez lizaków chcieli prosze
      pana nas zatrzymać."I wtedy padło 500zł za jade bez prawka...pozatym wsio
      łokej :)
    • Gość: Deviant Re: niebiesko mi...:D IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.05.05, 22:30
      Różnie bywa... generalnie jednak zależy od tego czy jadę z plecaczkiem i czy
      wcześniej nabroiłem (prędkość) oraz od humoru.
    • manfrett Re: niebiesko mi...:D 14.05.05, 22:58
      Co do podpisu mego...heh chociaz tyle pomoge :)
      A co do niebieskich...zle sformulowalem chyba:P
      Jak lecicie trasa...powiedzmy 160 na zegareczku a Pan macha lizakiem...co
      wtedy?? Raczka odpuszcza czy raczej robi sie ciezsza i tyle was widac ;>??

---------------------------------
      Pomóż dzieciom KLIKNIJ_TU!!!!
      • harknes Re: niebiesko mi...:D 15.05.05, 00:15
        robi się cięższa ...(simson s50)
        • Gość: zatrzymay Re: niebiesko mi...:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 00:51
          Autor: Gość: kondzik86 IP: *.crowley.pl
          Data: 14.05.2005 22:11

Za to raz nie zatrzymałem sie na
          kontrole straży granicznej w bieszczadach to 2km dalej już była zabarykadowana
          droga hehe

============
          potwierdzam ;)10 pkt+1000 zł,
          zwykła policja z pipidowy
          • Gość: Tasiek Re: niebiesko mi...:D IP: *.man.rsk.pl 16.05.05, 16:56
            A nie ma czasem takiego prawa ze motocykli nie mozna scigac samochodem?? Tylko
            policja na motocyklach moze podjac poscig...
      • maras-wrocek Re: niebiesko mi...:D 15.05.05, 22:47
        mnie kiedys gonili po wroclawiu ale ze rejestracji nie mialem to pelne otwarcie
        przepustnicy :)
    • Gość: MJ Re: niebiesko mi...:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 21:52
      Tak.
      • Gość: MJ Re: niebiesko mi...:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 21:55
        Był tam gdzieś taki filmik, pokazujący co mogą zrobić radiowozem, jak nie
        zatrzyma się motocykl.
      • matej23 Re: niebiesko mi...:D 15.05.05, 21:57
        No wiesz MJ, nie spodziewałem się tego po Tobie :P
        • Gość: MJ Re: niebiesko mi...:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:41
          > No wiesz MJ, nie spodziewałem się tego po Tobie :P
          Znaczy czego? Że się zatrzymuję jak policja chce?
          • matej23 Re: niebiesko mi...:D 16.05.05, 16:54
            Ech... dżołk miał być... stąd emotikon ":P"
            • Gość: MJ Re: niebiesko mi...:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 09:21
              Wiem przecież...
    • andreas750 Re: niebiesko mi...:D 15.05.05, 23:40
      Qrwa po to wymyślili motocykle łapiące 0-100 km/h do setki poniżej 3 sek. i
      osiągające prędkości około 300 km/h żeby się nie zatrzymywać. Swoją drogą
      pokażcie mi kolesia który przy 200 km/h zatrzymuje sie na machniecie lizakiem-
      czysta głupota (jak dla mnie) bo doje*bją mu tak że przez następne pół roku
      będzie tankował za 10 PLN raz na dwa tygodnie nie mówiąc już o utracie prawa jazdy.
      Gdybym się zatrzymywał na każde wezwanie psa to puścił bym już z torbami nie
      tylko siebie ale i rodzinę.
      Pozdro
      • Gość: kondzik86 Re: niebiesko mi...:D IP: *.crowley.pl 16.05.05, 23:53
        Pozatym dodam od siebie że takie hamowanie zagraża naszemu życiu :P ...jakby
        sie jaki niebieski pytał ...hehe
        • Gość: Dzakas Ja się zatrzymuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:17
          Ja się zatrzymuje bo mam Honda cb450 a raczej ją bym nie spie...lił a jedynie
          mógłbym miec gorzej przechlapane a przy okazji bym se przypału narobił. A
          pozatym nie mam takiej potrzeby bo wszystko mam a pozatym nawet gdy bym ucieł
          tablice by spisali jeśli jednak ktoś chce uciekac musi uwzgednic mozliwosci
          swoje i swojego sprzetu.
          Mondeo Policjne leci 240km\h a pozatym ma 8 do 100.
    • uxy Re: niebiesko mi...:D 17.05.05, 01:15
      a ja jeszcze nie miałem okazji być zatrzymany, nawet chęci zaden pan niebieski
      nie mial :)
    • spidi4 Re: niebiesko mi...:D 17.05.05, 12:04
      jakies 2 tygodnie temu na trasie minalem w sumie 6 radiolek, nie wiem tylko czy
      mi machali czy nie, bo mialem troche wiecej niz 160, a ze w krzakach stali to
      za pozno ich widzialem. O zatrzymaniu nie bylo mowy, ale tak sie zastanawiam
      czy moga mi przyslac jakis blankiet do zaplaty. Tablic zagietych nie mam :)
      • okrutny_mariuszek Re: niebiesko mi...:D 17.05.05, 14:52
        sorry Spidi, ale czy to nie Ty dostałeś 1000 zł mandatu i 10 punktów bo hmm,
        zeby Cie nie urazić, dałes tyłka?
        • spidi4 Re: niebiesko mi...:D 17.05.05, 22:28
          nie mariusz, cos czytalem i komornik podobno byl, czy to nie ta sprawa??
          ja sie nie zatrzymalem ani razu :P
          chyba ze cos dosla spisujac numery, jezeli zdazyli zapamietac :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka