Dodaj do ulubionych

Powszechny Spis Rzeźników (PSR)

18.05.05, 10:50
W zwiazku z dynamicznymi zmianami politycznymi w kraju i niepewną sytuacją
bytową ludności Zakaukazia oraz zbliżającymi się wyborami w kraju, Rada
Główna Rzeźni UnderGRUNT (RGRU) zaprasza wszystkich Rzeźników i Sympatyków
Rzeźni (SR) do Rzeźni (Rzeźnicy do Rzeźni, a Sympatycy do działów otwartych -
konkretnie HydePark tinyurl.com/avl82 ).
Proszę sie dopisać, zamanifestować poparcie lub jego brak.
Obserwuj wątek
    • reggie85 Re: Powszechny Spis Rzeźników (PSR) 18.05.05, 11:02
      Popieram,ale nadal tam nic sie nie dzieje :):):) Przyjmijcie świerzą krew i może
      zrobi się ciekawiej:P
    • manfrett Re: Powszechny Spis Rzeźników (PSR) 18.05.05, 13:14
      ze niby sie zapisalem i juz ktos mnie dojrzal :D
      ale tutaj bede cenzuralnie pisal (obiecuje)

---------------------------------
      Pomóż dzieciom KLIKNIJ_TU!!!!
    • Gość: rysiek24 Re: Powszechny Spis Rzeźników (PSR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:03
      yyyyyyy oooooo ah eh i oh

SPAM-łem se co byscie wiedzieli zj..e ryjki(cenzura) ze tu bylem i c.ooj wam w ucho oko i nos
      i tak pewnie skasuja bujac sylikony targac wafla
    • Gość: AN!A Re: Powszechny Spis Rzeźników (PSR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:09
      Rzeźnia rulezzzzz! :-D
      A zastanawiałam się, skąd tylu gości się wzięło na forum :-)

No ale cóż...
      Zapraszamy wszystkich z DUŻYM poczuciem humoru.

Pozdro.
      • renata0 byłam - jestem - bedę !!!!!!! 18.05.05, 20:59
        :)
      • Gość: AN!A Re: Powszechny Spis Rzeźników (PSR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 22:54
        Czesc mam na imię An!a i jestem wyjebista sutnterką, ponadto należę też do
        stowarzyszenia anonimowych alkoholików.
        Po pijaku robie takie akrobacje że Craig Jones może sie sie schowac ze swoimi
        smiesznymi odpustowymi sztuczkami.
        Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do rzezni bo wiem ze wiele moge was nauczyc.
        Chłopaki jestescie super, moge nawet powiedziec ze prawie was kocham :))
        Całuje namietnie cala ekipe, buziaki kochani jestescie :))
        • Gość: AN!A - ta prawdziw Re: Powszechny Spis Rzeźników (PSR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 07:51
          to było ku.. bardzo śmieszne.
          wypie.rdalaj pedale.
          • Gość: AN!A - ta prawdziw Re: Powszechny Spis Rzeźników (PSR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 17:29
            O kur..wa mam rozdwojenie jaźni!
            Sory chłopaki ale chyba sobie z wami nie poklikam.
            No nic, trzeba sie udac do tego doktora od psycholi, może on cos poradzi.
            Na razie siedze w domu i napierda...lam głową w sciane; krew ku...wa wszedzie.
            Pozdrawim was chłopaki, jestescie ekstra :))
            • Gość: Ania Re: Powszechny Spis Rzeźników (PSR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:56
              Masz rację, wizyta u "doktora od psycholi" dobrze ci zrobi <hahaha>.
    • Gość: RYSIEK24 Re: Powszechny Spis Rzeźników (PSR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 22:16
      krotkie pytanko

gdzie wcielo mojego podpisa z rzezni ??:/
      • Gość: don manfrett Re: Powszechny Spis Rzeźników (PSR) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 22:17
        uwaga!!!! rysiek szaleje!!
      • Gość: Ania Re: Powszechny Spis Rzeźników (PSR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 07:52
        spytaj na devotach
    • Gość: rysiek24 Re: Powszechny Spis Rzeźników (PSR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:34
      spytalem mowia ze na rzezni sie młoterator pojawil różowy juz mu zazdrosci a zielony ma listy z grozbami rozsylac bo jak to tak mozna sa tylko 1 devoty i ma tak pozostac
    • Gość: aaaaaaammmmmm Re: Powszechny Spis Rzeźników (PSR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 13:46
      a co to jest rzeźnia?????????
      • cien1100 Re: Powszechny Spis Rzeźników (PSR) 23.05.05, 17:54
        To taki zakład,w którym się zarzyna świnie i bydło ;)Potem jest z tego padlina
        na grilla.
    • Gość: rzawy kiedyś student teraz operator tokarki IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 23.05.05, 18:15
      pamiętam okrutnego_mariuszka tak gdzieś z przed miesiąca jako innego
      człowieka.co prawda wkurzał ludzi ale jego humor był niebanalny a riposty
      celne.zresztą operował całkiem odmiennym językiem to sie daje wyczuć.a więc
      okrutny_mariuszku kto ci wtedy pisał teksty?może miałes poważny wypadek?
      lobotomie?ukradłeś komuś nicka?Co o tym myślą inni na forum.
      • Gość: ja Re: kiedyś student teraz operator tokarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 08:30
        myśle, że nie umyłeśsię pod pachami.
    • jamarchew Re: Powszechny Spis Rzeźników (PSR) 24.05.05, 18:58
      ..Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając czerwony
      kosz. haha.

jesli by nie ta wpadka wasza i odrobine malo taktowne :) zachownie na f.m.
      (temat blokada silnika-cokolwiek to bylo niedzialalo p/chwile) odrobine bylo to
      za chamskie (o ile to to wy byliscie) ale z drugiej strony te wszystkie bany za
      sloweczka - smiechu warte tez pewnie puscilyby mi ..

jednak dopoki bufony pt. Dz. nosza jakze zaszczytne imie (smia nosic)
      motocyklisty potrzebyny jest ruch oporu :)

no a teraz potestujmy 4 nowe sprzety jak daja na gume jak robia stupi (stupid
      to ten red. jest, bo moze kogos interesuje cos wiecej niz stoopie i łeli) a
      potem zrbmy z tego cala gazete. jedna gazeta jeden piszacy - tylko w Polsce
      takie rzeczy :)
      pozdr.
      • Gość: Zubba Re: Powszechny Spis Rzeźników (PSR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:21
        Jarałeś jakieś ziele czy co ?
        • prc1 Re: Powszechny Spis Rzeźników (PSR) 28.05.05, 21:13
          A czy aby zostać przyjętym należy wypełnić jakiest testy psychologiczne?? :)
          • Gość: hmm Re: Powszechny Spis Rzeźników (PSR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 12:09
            nie ma nic za darmo :P ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka