beilu 31.05.05, 11:30 mam zamiar kupić swoją pierwsza powazna maszynke /do tej pory etz 250 / wacham sie miedzy suzuki gs500, bandit400, kawą er5 a yamahą xj600. prosze o rade...nie wiem też czym sie kierować przy samym zakupie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okrutny_mariuszek Re: pierwsze moto 31.05.05, 11:35 kieruj sie ogólnym stanem technicznym i wizualnym tej xj 600, a jak masz troche oleum w łepetynie to kupisz nie xj600, a 900 Odpowiedz Link Zgłoś
zephir Re: pierwsze moto 31.05.05, 11:42 Witam. Na ten temat było z milion razy.Przejrzyj archiwum wpisując albo model albo poprostu "pierwsze moto". Ogólnie to musisz określić czego szukasz w tych motocyklach.Np: 1. najlepszy do turystyki będzie XJ 2. do zapierniczania Bandit. 3. GS i ER to super sprzęty na miasto ale znowu kwestia stylistyki: ER bardziej klasyczny w linii, GS mniejszy i troszke bardziej sportowy. Jeżeli zadasz sobie to pytanie i znajdziesz odpowiedź to będzie łatwiej szukać.Ja też długo szukałem ale od dłuższego czasu znam swoją miłość: Suza SV 650.Oczywiście przychodziły kryzysy (masz część kasy na SV ale za tą kase mógłbyś już latać) ale ostatecznie zostaje SV.Myśle,że uda sie kupić w czerwcu:D Pozdrawiam P.S.Też mam problem: golasek czy "S" :D Odpowiedz Link Zgłoś
sfegraa Re: pierwsze moto 31.05.05, 11:46 Znamo Twoj bol. Ja tez lubie golasy ale mam pol owiewke i w sumie nie jest zle :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś