Gość: r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 16:58 prawdopodobnie sa plakaty o koncercie "od rocka do hiphopu" BARDZO polecam było super Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :\ Re: koncert IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 27.10.05, 19:16 co kur* Co co Ci chodzi? Nie potrafisz napisać tego co masz do przekazania?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buheh Re: koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 19:24 a koncert o takiej nazwie idioto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 19:44 debile mowiłem że jesli zobaczycie plakaty o takiej treści to warto isc na ten program artystyczny bo byłem na tym ale w Świeciu (jestem z CCH)Trzech kolesi prezentuje muzyke od lat 60-do muzyki wspołczesnej . spotkają sie przeważnie w szkole z młodzieżą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: koncert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 22:32 "debile mowiłem że jesli zobaczycie plakaty o takiej treści to warto isc na ten program artystyczny bo byłem na tym ale w Świeciu" - jak juz to napisales, a poza tym i tak z tego niewiele mozna bylo zrozumiec. Proponuje najpierw nauczyc sie j. polskiego i dopiero wowczas wypowiadac sie na forum...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś