Dodaj do ulubionych

Plecak na ścigacza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:41
Witam mam takom sprawe chciał bym kupic sobie plecak na motocykl ktury będze
wytrzymały w tej chwili Vmax około 200 ale za 2 lata napewno więcej chce żeby
to wytrzymal bez problemy bbył w miare pojemny no i nieszpecił swoim
wyglondem no i teraz kwestja ceny no tuyaj myś le że max około 200zl
napiszcie co polecacie najlepiej jakies linki albo co
z góry dzeniki za pomoc
Obserwuj wątek
    • bigadam Re: Plecak na ścigacza 27.09.05, 22:05
      Ja proponóje rzebyś te 200 zł pżeznaczył na legcje ortografi. :)
      • Gość: Abadon Re: Plecak na ścigacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:11
        Wiem że robie błendy niemiałem czasu tego posprawdzać jestem dysortografem i
        nic na to nieporadze a plecak musze kupic bo stary mi się rozwalił i chce teraz
        kupić cos poządnego.
        • Gość: kaol128 Re: Plecak na ścigacza IP: 80.51.194.* 27.09.05, 22:17
          chcesz miec caly kręgosłup nie jezdzij z plecakiem- takie moje zdanie.
          • Gość: Abadon Re: Plecak na ścigacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:21
            Jezeli można wiedzec dlaczego uwazesz że plecak niebezpieczny jeszcze o tym
            nieczytalem ale chętni sie dowiem czegoś. A co do jeżdzenie bez to chętnie ale
            do szkoł raczej musze :/. Aha więc napisz cos więcej o tym że lepiej
            niejezidzić z plecakim.
            • Gość: NYorker Re: Plecak na ścigacza IP: *.kondylis.com 27.09.05, 23:54
              dopoty, dopoki nie bedziesz w plecaku wozil kowadla, nie widze w nim
              zagrozenia. byle mial spinane szelki na piersi (to zmniejsza cisnienie na
              ramionach, dzieki czemu krew lepiej krazy) i zapiecie w pasie.
            • Gość: ash cbr f3 Re: Plecak na ścigacza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 09:32
              Są specialne plecaki przeznaczone na moto ale ja uważam że z plecaczkiem się
              jezdzi nie wygodnie więc dokupiłem siatkę i plecak wędruje na tylne
              siedzenie.Pozdro.
        • Gość: NYorker Re: Plecak na ścigacza IP: *.kondylis.com 27.09.05, 23:51
          bladzic rzecz ludzka. dysgrafia tutaj dyskredytuje. zaluje, ze nie moge polecic
          zadnego plecaka; nie mam rozeznania w rynku.
    • bigadam Re: Plecak na ścigacza 27.09.05, 23:19
      a nie lepiej torba na bak ?
      w zasadzie nie przeszkadza w jezdzie, a (jeśli jest na magnesach) ułatwia życie.
      Sciagasz, zakladasz kiedy chcesz. Można zapodac "szelki" zeby można było po
      sciągnieciu na plecy zalozyc i jako plecak robi (tylko że ciężki bo magnesy)
      • kojotkurier Re: Plecak na ścigacza 27.09.05, 23:23
        odradzam plecak tankbak to wlasciwe rozwiazanie ajako plecaxczzek proponuje
        jakies blondi albo co tam lybisz nawet moze ochronic podczas upadku :)
        zartowalem
        • Gość: siekiera77 Re: Plecak na ścigacza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.09.05, 23:40
          nowy plecak
          nie moze byc starszy
          niz stary
          max 20 lat i szukaj
          nastepnego
          nowego ;-)
      • Gość: NYorker Re: Plecak na ścigacza IP: *.kondylis.com 27.09.05, 23:56
        wiele tankbag'ow ma przyczepy w formie szelek, stad moga sluzyc jako plecak.
        aprilia robi takie torby. miedzy innymi.
        • Gość: rzawy Re: Plecak na ścigacza IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 28.09.05, 08:01
          Prawnik jestem zdegustowany twoją płytką wyobrażnią.Jak cieknie ci spod ogona
          to siedż na miejscu a nie obsrywaj całego forum.
    • zalmen3 Re: Plecak na ścigacza 28.09.05, 09:25
      Ja jezdze z Karrimor Spike 25 Superwick
      Jest wygodny, ma "oplywowe ksztalty" i posiada pasy biodrowy i piersiowy,
      dzieki czemu nie meczy ramion. Zrobiony z dobrej jakosci materialu (cordura) i
      posiada wieczysta gwarancje. Srednio pakowny, ale to zapobiega "przeladowaniu"
      plecow.
      Cena okolo 180 PLN

Pozdrawiam
    • Gość: Abadon Re: Plecak na ścigacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 20:02
      Czyli rozumien zabardzo nik niema dosiwiadcznia z plecakiem na moto ja tez mam
      siateczke na moto więc poko tylko mimo wszystko chcial bym jakiś plecak
      wytrzymały niekniecznie 100% na moto ale szczęsto jaknp.pada snieg jezdze do
      skoły autobsem żebydął tade na pare lat..........
    • skalpel84 Re: Plecak na ścigacza 30.09.05, 09:43
      A myslales o kupnie plecaka rowerowego ??
    • supermacio Re: Plecak na ścigacza 30.09.05, 12:14
      Od siebie dodam tylko tyle:
      www.motorcycle-superstore.com/departmentC.aspx?Class=235&department=634&division=6
      Niestety nie ma mozliwosci wysylki do Polski, ale zawsze mozesz zebrac pare
      informacji. Ja kupilem i przetestowalem Icon Squad na nowej Kawie zx6 i spoko.
      Powodzenia
      • okrutny_mariuszek Re: Plecak na ścigacza 30.09.05, 12:27
        ICON robi genialne gadżety dla motocyklistów - rewelacyjne od wzgledem
        funkcjonalności jak i wyglądu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka