Dodaj do ulubionych

Magnetyzer!!??

IP: *.76.classcom.pl 05.10.05, 23:54
czy to sie montuje w motocyklach?..czy to działa i jak?...czy to tylko tak
zwany pic na wode?..
Obserwuj wątek
    • Gość: brembo Re: Magnetyzer!!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 00:19
      jakupilem do swojej 50konnej staruszki ale nic nie poprawiło się. przełożyłem je
      do pralki i śmiga teraz 850rpm a było 800rpm na wirowaniu. :)
      • Gość: NYorker Re: Magnetyzer!!?? IP: *.nycmny.east.verizon.net 06.10.05, 01:07
        brembo nawet pralke ma z obrotomierzem. z pewnoscia pralka, zamiast bebna ma
        tarcze.
        • Gość: brembo Re: Magnetyzer!!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 09:45
          ...założe sie że zgadniesz jakiej firmy ta tarcza?;)
    • lysout Re: Magnetyzer!!?? 06.10.05, 10:08
      Powiem tak - założyłem do auta i działa, spalanie spadło nawet o 20%, ale autem
      jeżdżę inaczej niż motocyklem (moze przez to, ze auta nie tak łatwo pociągnąć na
      gume i zrobić stoppie;) Zasada działania jest prosta, ale po co mi o tym pisać -
      zajrzyj na allegro i każdy sprzedawca ma opis działania, konstrukcji itp. Ja do
      motocykla niezakładam - wydaje mi się, ze przy "pałowaniu" przestaje mieć
      znaczenie, czy moto pali 10 czy 11 litrów, ale do jazdy turystycznej, moze bym
      się skusił i założył.
      Wracając do tematu - w aucie są to zazwyczaj 2 magnetyzerki na przewód paliwowy
      i jeden na przewód powietrzny (w motocyklu 4 cylindowym nie zda to egzaminu, bo
      moto ma 4 krućce idące do airboxu, a auto ma jeden - musiałbyś kupić 4 na
      przewody powietrzne i z 2 na paliwowe, a to cię troszkę wyniesie - około 130-150
      zł) Przealnalizuj moje dane i spostrzeżenia i jak się zecydujesz, to daj znać,
      jak efekty
      PS. Magnetyzery nie działają od razu - potrzebny jest jakiś przebieg - nie
      pamietam, ale chyba 1500 km lub 90 dni
      • Gość: siekiera77 Re: Magnetyzer!!?? IP: 193.110.99.* 06.10.05, 18:46
        a to ci czary
        jakieś
        to znaczy ze trzeba trzymac
        w baku benzyne przez 90 dni???
        czy tez jezdzic na jednym
        zmagnetyzerowanym baku
        przez 90 dni???
        skad silnik wie
        ze juz minelo 90 dni albo 1500 km
        i terasz jusz mozna
        oszczedzac????????? :-(((((((
        • Gość: prawnik Re: Magnetyzer!!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 18:55
          brembo napisał:
          jakupilem do swojej 50konnej staruszki ale nic nie poprawiło się. przełożyłem je
          do pralki i śmiga teraz 850rpm a było 800rpm na wirowaniu. :)

=======
          brembo -kretynem jestes,przesledzilem twoje posty-nic normalnego nie napisales nigdy

co do magnetyzera:
          BYĆ MOZE sprawdzaja sie przy ustalonych warunkch pracy silnika samochodowego,w
          motocyklu tego nie widze.
          osobiscie uwazm to za placebo
          btw
          skocz naforum samochodowe tam były straszne walki na ten temat-ale ogólny
          wniosek -lipa:)
          • Gość: Lysout Re: Magnetyzer!!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 21:46
            Gość portalu: prawnik napisała:
            btw
            > skocz naforum samochodowe tam były straszne walki na ten temat-ale ogólny
            > wniosek -lipa:)
            A ja mówię ze w aucie przy spokojnej jeździe i trasach, a nie miejskiej jeździe
            to nie lipa-pipa, tylko działa
            • Gość: rzawy Re: Magnetyzer!!?? IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 06.10.05, 22:23
              Lysout dałeś się zrobić w ciula kupując gó.. warte urządzenie i świadomość
              tego niszczyła twój i tak osłabiony umysł który usiłując się jakoś bronić przed
              jeszcze większym obłędem wytworzył złudzenie niższego spalania po użyciu tegoż
              urządzenia.
              • lysout Re: Magnetyzer!!?? 06.10.05, 22:27
                Gość portalu: rzawy napisał(a):
                > Lysout dałeś się zrobić w ciula kupując gó.. warte urządzenie i świadomość
                > tego niszczyła twój i tak osłabiony umysł który usiłując się jakoś bronić przed
                > jeszcze większym obłędem wytworzył złudzenie niższego spalania po użyciu tegoż
                > urządzenia.
                Jak mówią "w pixdzie byłeś i ch..1a widziałeś" - skoro mówię, ze to oszczędza
                paliwo to znaczy ze oszczędza.
                PS Oświadczam, ze nie sprzedaję tego na allegro.pl i to nie jest kampania reklamowa
              • Gość: brembo Re: Magnetyzer!!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:29
                moj kolega pisał z tego prace dyplomowa. i tak: działa owszem. ale czesciej
                odrotnie to zamiarów. to jest: wzrost spalania(15%) nic sie nie dzieje(75%)
                spadek spalania(10%) ja to sie nieznam;)
          • Gość: brembo do prawika(prawiczka..?) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:26
            jak to nic ciekawego? stary mam pralke zajebistą, z obrotomierzem! trochę mnie
            już rozkmninił niojoker, ale wymieniłem beben na tarcze(brembo) i popyla 850 rpm
            zamiast 800rpm. to znaczy ze magnetyser działa, i zresz łysy to popiera no nie??? :)
            wiec jak nie chcesz to nie kupuj magnetyzera! i nie obrażaj mnie bo ja cie nie
            obrazam. bez odbioru!
            • Gość: prawnik Re: do prawika(prawiczka..?) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:38
              no widzisz hehe sam swoim wpisem potwierdzasz ,ze jesteś kretyn -nie potrafisz
              poprawnie przeczytać i ponownie napisać prostego nicka hehehe i jeszcze myslisz
              że twoj sen o pralce zamiast moto jest śmieszny hehe,jest żałosny raczej......
              • Gość: brębo Re: do prawiczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 18:46
                nie mniej jednak nie odpisuje na posty zaadresowane "do prawiczka" :) ten sie
                śmieje, kto .... hheheheheeheheh :):):):)
    • harlista Re: Magnetyzer!!?? 07.10.05, 03:25
      marti:
      sprawdz ile kosztuje i wyslij mi te pieniadze.
      Ty nic nie stracisz a ja zyskam :))

B Z D U R A !!!!!!
      • lysout Re: Magnetyzer!!?? 07.10.05, 08:27
        Oka widocznie jestem debilem, który kupił badziewie i sobie wmawia ze to działa
        - tak wynika z Waszych fachowych odpowiedzi (rzawy - pozdro). Teraz zapytałbym
        ilu z was kiedykolwiek zastosowało magnetyzery?, ale wiem, ze dla przyjemności
        udowodnienia mi ze nie mam racji kazdy napisze ze stosował, choć wiem ze tak nie
        jest. Cha wam w De.
        Takie realia tego zasyfiałego forum. Jak ktoś obcy pojawi się na forum trzeba mu
        pokazać, kto jest mocniejszy w gębie, a nie pomóc i doradzić. Kojot miał rację,
        ale niezaumiejętnie to przedstawił.

PS. Zanim kupiłem też byłem przekonany ze to pic na wodę, ale po założeniu, co
        tankowanie miałem większe przebiegi o kilka kilometrów, teraz to już z 20 % do
        przodu. Wiem, wiem, zaraz się okaże ze zbiornik mi sie rozciaga od ciepła.......
        • Gość: rzawy Re: Magnetyzer!!?? IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 07.10.05, 09:26
          Nie martw się lysout inżynier też się dał zrobić
          www.multimag.pl/includes/godlewski.htm
          Ale pewniejsze jest że go podkupiło lobby magnetyzerowe a może i sam szatan
          maczał w tym palce.
    • Gość: marti Re: Magnetyzer!!?? IP: *.76.classcom.pl 07.10.05, 21:12
      dzieki wszystkim za wypowiedzi......postanowiłem ze jednak w motocyklu nie bede
      tego zakładał..bo nawet jesli podziała to oszczedności pewnie dopiero zauwazy
      nastepny własciciel..:),,,ale w aucie kiedys..może..
      • Gość: bruse Re: Magnetyzer!!?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 18:39
        Ja zalożyłem to do auta juz 3 lata temu. I działa, w przyblizeniu 13%
        oszczednosci! i to jest fakt. A efekty byly natychmiastowe. I jeszcze porawila
        sie elastycznosc, co w przypadku tak slabego auta (seicento900) jest bardzo
        odczuwalne!!ba
    • Gość: Majkel Re: Magnetyzer!!?? IP: *.radiuz / 213.199.253.* 13.10.05, 19:09
      Po co Ci magnetyzer? Nie lepiej zwiększyć ilość powietrza wtłaczanego do
      silnika? Znam jednego ziomka, który używa do tego silnika od elektrycznego
      młynka do kawy i to działa. W sytuacjach gdy potrzebuje więcej mocy włącza
      silniczek, który pompuje więcej powietrza, a motocylk wyrywa zpod dupy. Trzeba
      tylko pamiętać, by silniczek wyłaczyć, bo dość często się psują.
      • Gość: Lysout Re: Magnetyzer!!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 20:06
        Gość portalu: Majkel napisał(a):

> Po co Ci magnetyzer? Nie lepiej zwiększyć ilość powietrza wtłaczanego do
        > silnika? Znam jednego ziomka, który używa do tego silnika od elektrycznego
        > młynka do kawy i to działa. W sytuacjach gdy potrzebuje więcej mocy włącza
        > silniczek, który pompuje więcej powietrza, a motocylk wyrywa zpod dupy. Trzeba
        > tylko pamiętać, by silniczek wyłaczyć, bo dość często się psują.

Żartujesz? A ten koleś jest w tym samym szpitalu co Ty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka