Dodaj do ulubionych

Do redakcji!!!

IP: 195.116.47.* 05.11.05, 12:05
Witam!!!
Czy redakcja myślała może o wydaniu w tym roku razem z ŚM kalendarza. Tylko
nie takiego jak były kiedyś - choć takim bym tez nie wzgardził, ale większego
wydanego na ładnym papierze??!!
---------
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Do redakcji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 18:20
      POPIERAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Tylko
      > nie takiego jak były kiedyś - choć takim bym tez nie wzgardził, ale większego
      > wydanego na ładnym papierze)
    • cien1100 Re: Do redakcji!!! 05.11.05, 18:26
      To jest bardzo dobra koncepcja.
    • Gość: mmarcinn Re: Do redakcji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 18:35
      Popieram Dobry pomysł
    • edwin.sk Re: Do redakcji!!! 06.11.05, 08:59
      to jest wspaniała rada wujku...pycha:D
      • suzi.vx800 Re: Do redakcji!!! 06.11.05, 14:13
        Musimy wywrzeć psychiczny pressing to moze to dojdzie do skutku!!!
        ---------
        Nie bójcie sie zimna! - śmigacie ile wlezie!!!
        Motocykliści górą!!!!
        POzdrawiam,
        Maciej <suzi>
        • kollector Re: Do redakcji!!! 06.11.05, 19:19
          pressing fizyczny byłby skuteczniejszy
          a swoją drogą chciałby, zobaczyć kalendarz na miarę kalendarza pirelli ;-)

od razu mówię, ze nie kupię tego kalendarza - za skąpy jestem
          • szymon.dziawer Re: Do redakcji!!! 07.11.05, 10:17
            > a swoją drogą chciałby, zobaczyć kalendarz na miarę kalendarza pirelli ;-)

Z tą jednak różnicą, że ze mną w jako gwiazdą każdego miesiąca.
            Pycha!

Szymon
            • Gość: Yamaszek Re: Do redakcji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 10:20
              a w nowym kalendarzu pirelli ma sie pojawic Jennifer lopez (moja dziewczyna) ;-p
            • ireo Re: Do redakcji!!! 07.11.05, 10:44
              to ja poproszę z autografem
              • Gość: Yamaszek Re: Do redakcji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 10:46
                poprosze ją...
                • ireo Re: Do redakcji!!! 07.11.05, 13:01
                  nie J-Lo, tylko Szymona
                  • Gość: Potas Re: Do redakcji!!! IP: 195.128.228.* 07.11.05, 14:19
                    No to teraz dałeś do pieca! Ja z dwojga złego wolałbym autograf J-Lo, bo szymon
                    to dosyć brzydki jest.
                    • Gość: ec Re: Do redakcji!!! IP: 195.117.245.* 07.11.05, 17:03
                      NO zbulu mogę sie zgodzic na szymona, tyle, ze ma byc na zdjęciach w obecności
                      motocykli lub na motocyklach :)
                      • saracen1608 tjaaaa... 07.11.05, 17:43
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=31461731&a=31581553
                        a jednak /:
                        <;
                    • ireo Re: Do pieca 07.11.05, 20:29
                      Potas, no ale weź mi powiedz,
                      na co komu autograf J-Lo
                      albo jej umiejętność pisania
                      (której zresztą nie jestem pewien)

co innego Szymon -jak się podpisze,
                      to będzie wiadomo że to on. J-Lo
                      jest jednak bardziej rozpoznawalna.
                      jeszcze.
                      • Gość: Potas Re: Do pieca IP: 195.128.228.* 08.11.05, 09:52
                        To chyba rozwazamy kwestię kalendarza (no wiesz - duuuże zdjęcia, małe cyferki)
                        a nie literaturę? Jak mimo wszystko wolałbym na ścianie w garażu powiesić
                        zdjęcia roznegliżowanej JL na motocyklu, niż ubranego (a nie daj Boże
                        roznegliżowanego)Szymka :)
                        • Gość: Yamas Re: Do pieca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 09:58
                          potas szczerze się z tobą zgadzam heh...taaaki kalendarz miec...
                        • ireo Re: Do pieca 08.11.05, 10:15
                          a, może i tak. zapomniałem że chodzi o obrazki.
                          (ale gdyby chodziło o literaturę, to wtedy naprawdę
                          byłby problem kogo wystawić. JLo czy Szymona)
                          JLo chyba już nie jest na topie, więc cenowo
                          byłoby to nawet wykonalne. tylko że wtedy agora
                          zaczęłaby ciąć koszty i mogłaby zlikwidować to forum
                          • Gość: kura_maruda Re: Do pieca IP: 193.110.99.* 08.11.05, 10:45
                            zauwazylam pewne elementy fascynacji meska aparycjo we w postach ireona czyzby
                            pod tym tajemniczym lekko owianym romantyczno heroicznom atmosfero nickiem
                            kryla sie nasza zwykla przasna irka? moze to nie jest normalne ale ja preferuje
                            dżejlo,szejkire a nawet to wiekowo madone na kalendarzu w towarzystwie
                            motocykli i mogo byc bez towarzyszoncych im zazwyczaj drogich ciuszkow
                            • Gość: Potas Re: Do pieca IP: 195.128.228.* 08.11.05, 10:58
                              A to ciekawe. A ja myślałem że drób domowy płci żeńskiej to raczej preferowałby
                              Iglesiaka, albo chociaż Mietka Szcześniaka. A tu prosze - kobitki i do tego
                              jeszcze przechodzone
                              • ireo Re: Do pieca 08.11.05, 12:02
                                bo może dla kur
                                nieważny wygląd
                                ani reputacja
                                lecz dziobanie
                              • Gość: kura_maruda Re: Do pieca IP: 193.110.99.* 08.11.05, 13:20
                                no przecie nabazgralam ze nie jestem pewna czy to normalne :-(
                                • ireo Re: Do pieca 08.11.05, 13:26
                                  Gość portalu: kura_maruda napisał(a):

> no przecie nabazgralam ze nie jestem pewna czy to normalne :-(

potwierdzam, wszystko było uczciwie.
                                  ale tak w ogóle to mi się zdaje, że
                                  to nieważne czy coś jest normalne.
                                  ważne czy jest dobre czy złe, np.
                                • Gość: Potas Re: Do pieca IP: 195.128.228.* 08.11.05, 13:29
                                  No tak masz rację, aseKUROwałaś się. To może chociaż Doda Elektroda?
                                  • ireo Re: Do pieca 08.11.05, 13:57
                                    Gość portalu: Potas napisał(a):

> No tak masz rację, aseKUROwałaś się. To może chociaż Doda Elektroda?

- albo ta, jak jej tam... Mandolina?
                                    • Gość: Yamasz Re: Do pieca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 14:09
                                      ja proponuje moją byłą...agnieszke włodarczyk...fajna była...ale mnie
                                      zdradzała ;p
                                    • Gość: kura_maruda Re: Do pieca IP: *.aster.pl 10.11.05, 00:46
                                      mlodziez ponizej 6 lat NIE CZYTAC!
                                      a wiec tak... (miodek sio!) latem przyjechaly do nas na wioske miejskie bachory
                                      na tak zwyzywane zielone przedszkole.jeden z tych cherubinkow podspiewywal tako
                                      piosneczke: weszla manka na drabine pokazala mandoline,antek myslal zeto
                                      skrzypce ipodrapal jo po pipce.strasznie sie te smyki z tego smnialy, widocznie
                                      ta mańka musiala niezle nasladowac to slynno gwiazde rozrywki strazackiej bo
                                      spiew jej jak kraj dlugi i szeroki wydobywa sie ze strazackich mniejsc
                                      odpoczynku i suszenia onuc.a swojo drogo to ten antek straszny przygup byl z
                                      rozbuchanym libido zeby nie odroznil mandoliny od skrzypkow :-(
                                      • Gość: Potas Re: Do pieca IP: 195.128.228.* 10.11.05, 11:48
                                        To Ty chyba jestes Kura Nocna, sadząc po porze wypowiedzi. A o tej przyśpiewce
                                        to jakby "ni pri cziom", czyli obok tematu kalendarza.A wdodatku gorszysz
                                        4umową młódź. Do ad remu - sam nie wiem czy lepsza byłaby na zdjęciach z
                                        motocyklem Doda czy ogolona na nogach Carina79 z jajami?
                                        • carina79 Re: Do pieca 10.11.05, 11:52
                                          swoje jaja umiem dobrze ukryć, a z kurzymi nie dam sie sfotografować. nogi
                                          ogolone, czekam na propozycje!
                                          • Gość: Yamasz Re: Do pieca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 11:53
                                            ja,ja zapraszam na sesje fotograficzną!! ;p
                                            • carina79 Re: Do pieca 10.11.05, 11:54
                                              jak skończysz 18 lat! chłopcze. zabierz się do nauki.
                                              • Gość: Yamaszek Re: Do pieca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 11:57
                                                dyskryminacja...
                                                • Gość: Potas Re: Do pieca IP: 195.128.228.* 10.11.05, 12:05
                                                  Myślę, że nie dyskryminacja, tylko rozsądek. Wiesz - molestowanie nieletnich
                                                  jest karalne. Facetów chyba też, więc Carina się asekuruje.
                                        • Gość: kura_maruda Re: Do pieca IP: *.aster.pl 10.11.05, 23:56
                                          Gość portalu: Potas napisał(a):

> To Ty chyba jestes Kura Nocna, sadząc po porze wypowiedzi. A o tej przyśpiewce
                                          > to jakby "ni pri cziom", czyli obok tematu kalendarza.A wdodatku gorszysz
                                          > 4umową młódź. Do ad remu - sam nie wiem czy lepsza byłaby na zdjęciach z
                                          > motocyklem Doda czy ogolona na nogach Carina79 z jajami?

oj Potasie Potasie! nocne kury to som gacopyrze co wiszo do gory nogami u powaly
                                          w stodole starego Dederki a ty na lekcjach przyrody chyba czysciles fifke
                                          zamniast uwazac na slowa bakalarza,jesli sie rozchodzi o przyspiewkie to jak
                                          najbardziej jest ona w temacie bo mandolina jest idolem mlodego pokolenia i na
                                          kalendarzu by byla chetnie oglondana w obydwoch postaciach,jezeli sie rozchodzi
                                          o zgorszenie siane przez mojego posta to wyraznie okreslilam granice wiekowo za
                                          ktoro nie wolno czytac mojej wypowiedzi ale gdy wspominam cyniczne uwagi i
                                          smiech owych mniejskich cherubinkow to jeszcze mi sie piorka stroszo na takie
                                          traktowanie najimtymniejszych spraw dwojga ludzi pci odmiennej,jsli sie
                                          rozchodzi o AnodeKatode czy Karine to uwazam ze czeba popierac swoich czyli
                                          forumowiczke Carine a jesli przy okazji profesjonalny fotograf uchwyci jaja i
                                          umiesci je na kalendarzu to w ten sposob wzmocni zdrowy wizerunek naszego
                                          przemyslu jajcarskiego co tez nie jest bez znaczenia,mimo zauwazalnych brakow w
                                          twoim wyksztalceniu pozdrawiam cie potrojnym ko czyli kokoko bo sprawiasz
                                          wrazenie sympatycznego mlodzienca (byc moze za sprawo owej fifki z
                                          osiemdziesiontych lat o ktorych spiewajo piosenki )
    • edwin.sk Re: Do redakcji!!! 08.11.05, 14:20
      to dawajcie robimy ten kalendarz jakiś motocykl u mnie się znjadzie np. m04 wy przyprowadźcie jakąś laseczkę(szymon lepiej niech zostanie w domu i wycina literki/cyferki z innego kalendarza) i będzie malinowo....:D poskładaqmy posklejamy....a i tą laseczkę....ja jakoś przenocuję....reszta załogi pójdzie za spożywczy...:P

pozdrawiam
      edwin
      • Gość: Yamasz Re: Do redakcji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 14:25
        śuper! ja moge podrzucic kilka panienek i moją DT
        a zpanienkami to problemu nie będzie, pełno ich przy drogach stoi ;p
      • carina79 kandydatura 08.11.05, 14:57
        proponuję swoją kandydaturę na wszystkie gorące miesiące kalendarza!
        jakiś motor też się znajdzie.
        ale nie zgadzam się na nocleg u edwina.
        • ireo Re: kandydatura 08.11.05, 15:00
          a link gdzie?
          • Gość: Yamasz carina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 15:02
            nocuj u mne! pod jednym śmiworem! prosze bardzo! ja bardzo towarzyski jestem!
            • carina79 Re: carina 08.11.05, 15:13
              już Ci gó..arzu napisałam w innym wątku, że jesteś napalonym prawiczkiem z
              aparatem na zębach i pod śpiworem możesz co najwyżej marszczyć...nos
          • carina79 Re: kandydatura 08.11.05, 15:17
            w Internecie
            • ireo Re: kandydatura 08.11.05, 15:23
              jak się wysuwasz,
              to powinnaś załączyć.
              żeby było wiadomo, czy
              opłaca się polerować chromy
              na sesję fotograficzną
              • carina79 Re: kandydatura 08.11.05, 15:25
                Warto.
                w kalendarzu motocyklowym powinna znaleźć się prawdziwa motocyklistka z jajami,
                nieprawdaż?
                po co zdjęcia. Macie moje słowo!
                • ireo Re: kandydatura 08.11.05, 15:33
                  carina79 napisała:

> ...po co zdjęcia. Macie moje słowo!

ale koncepcję kalendarza literackiego
                  (bez zdjęć) odrzuciliśmy już kilkanaście
                  postów temu, więc raczej się nie nadasz
                  • carina79 Re: kandydatura 08.11.05, 15:36
                    albo nei zrozumiałeś, albo masz takie qu..ko ineteligentne poczucie humoru,
                    Mario miał racje. na wszelki wypadek wytłumaczę:

> > ...po co zdjęcia. Macie moje słowo!

zdjecia niepotrzebne - ściślej: link do zdjęć, bo na słowo musicie mi uwierzyć,
                    że nadaję się na taki kalendarz (konkretnie: na zdjęcia w takim kalendarzu). nie
                    miałam na myśli prezentowania w kalendarzu swych słów, broń boże!
                    • ireo Re: kandydatura 08.11.05, 15:39
                      carina79 napisała:

> zdjecia niepotrzebne - ściślej: link do zdjęć, bo na słowo musicie mi
                      uwierzyć, że nadaję się na taki kalendarz (konkretnie: na zdjęcia w takim
                      kalendarzu).

to może zwróć się z tym do mariufka
                      on łatwowierny jest i prostolinijny
                      • Gość: kura_maruda Re: kandydatura IP: 193.110.99.* 08.11.05, 15:58
                        a co byscie powiedzieli na reedycje kalendarza zamieszczonego w numerze
                        czwartym kwartalnika jajcarz polski z 1977 roku gdzie pozowala moja
                        praprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprababka
                        ktora byla fajno dropiato kurko z dlugimi nogami i znosila jajka z dwoma
                        zoltkami? nie trzeba nawet opracowywac nowego kalendariumu bo czesc starych
                        swiat panstwowych i koscielnych zastapily nowe koscielnopanstwowe i bilans jest
                        na zero :-)
                        • Gość: Yamasz do cariny (tej staruchy) z 1979r. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 17:51
                          o Boże carina ma jaja... MUTANT!!! eeetfu...mam nadzieje ze nigdy na ciebie nie trafe...ps. mm tak jestem cholernie napalonym gó..arzem z jajami wygniecionymi od baku pewnej cbr...i nie nosze aparatu na żębach.. a cio aparat cie podnieca??? ;p
                          • Gość: Potas Re: do cariny (tej staruchy) z 1979r. IP: 195.128.228.* 09.11.05, 09:30
                            No i prosze - jak z niczego taki miły watek się rozwinął....
                          • carina79 Re: do cariny (tej staruchy) z 1979r. 09.11.05, 09:40
                            79 w moim nicku to długość paznokcia (w mm)! tak trudno sie domyślić??
                            • Gość: Yamasz Re: do cariny (tej staruchy) z 1979r. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 10:58
                              aa nio to przepraszam... ;p
                      • Gość: NYorker Re: kandydatura IP: *.kondylis.com 08.11.05, 23:11
                        okrutny moderiuszek to ekspert w kompilacji zdjec. nawet z takiej carimaty (z
                        takiego carino?) cos wyciagnie. poza tym, mam w dupie kalendarz. nascienne
                        kalendarze formatu pol sciany to bezguscie. a z carimata to juz tylko
                        bezniczego.
                • Gość: Potas Re: kandydatura IP: *.chomiczowka.waw.pl 08.11.05, 22:26
                  Z jajami- trudno może być jak musi, ale żeby chociaż nogi miała ogolone i pod
                  pachami też. Proszę please.
                  • edwin.sk Re: kandydatura 08.11.05, 22:42
                    nie no jajom mówię mocno i stanowczo NIE....no i żeby mi ryża za bardzo nei była....:D a i na jakiejś tam stronie z aukcjami alle coś tam jest kalendarz ze skuterami i cyckami:D vespy chyba...

poszukałem i mam odsyłacza... allegro.pl/show_item.php?item=71259509
                    • edwin.sk Re: kandydatura 08.11.05, 22:49
                      zamiast tego skutera zasadzić moją shl-kę i dobra jest
    • Gość: Yamasz Re: Do redakcji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 11:58
      ale nikt ci nie zrobi taakich ladnych fot jak ja...
    • edwin.sk Re: Do redakcji!!! 10.11.05, 20:24
      a i zapomniałem mam aparat zorky 5....i zorbiłem kilka zdjęć.... wiem pow. 18 nieco ale zawsze:P
      • edwin.sk Re: Do redakcji!!! 10.11.05, 20:26
        wiem...wiek... ach ta klawiatura połapać się nie można....jaka literka wyskoczy:P
        • Gość: kura_m Re: Do redakcji!!! IP: *.aster.pl 10.11.05, 23:31
          no dobra!nie bende marudzic i powiem krotko bezstronnie i dosadnie kalendarz ma
          byc z JAJEM !
    • okrutny_mariuszek Re: A zrobie komuś reklamę ;-D 18.11.05, 01:12
      Ktoś wpadł na pomysł by podebrać Agorze kasiorki:
      www.grafnet.krakow.pl/index_naklejki/index.htm
      kalendarz z motongami, a autor odgraża się zę w razie powodzenia
      przedsięwzięcia za rok (a może szybciej) zrobi kalendarium enduro a może nawet
      chopper

cóż już samo to ze komuś się chce zasługuje na pochwałę

ja, niestety, nie kupię tego kalendarza, i aż zazdroszczę tym których stac na
      taki wydatek
      • okrutny_mariuszek Re: No i Pirelli na 2006! 18.11.05, 18:18
        www.spiegel.de/fotostrecke/0,5538,PB64-SUQ9MTE1NTUmbnI9MQ_3_3,00.html
        następne <-> Weiter

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka