carina79 09.11.05, 15:20 mam dość błędnego zapisaywania tego słowa. Wbijcie sobie młotki do głowy, że "hamować" i "hamulec" piszemy przez "h"! tak samo jak "wahać się" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Profesor Miodek Re: HAMOWAĆ, HAMULEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:28 Poprawianie błędów to moja działka. Łaskawie proszę byś uprawiała swój ogródek. Osoby piszące na tym forum same kazały pomalować płot na zielono, więc w przyszłości nie powinny mieć żalu. Pozdrawiam Miodzio Odpowiedz Link Zgłoś
carina79 Re: HAMOWAĆ, HAMULEC 09.11.05, 15:33 zaniedbałeś swój ogródek dziadu, więc poczułam się upoważniona do wpieprzania się. i nie wal bzdur o jakimś płocie, bo mam okres i jądra mnie bolą. a młotkom się myli hamowanie z chamstwem i dlatego walą byki, któych ty, Dżemiku, nie nadążasz poprawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody1285 Re: HAMOWAĆ, HAMULEC 09.11.05, 16:55 powinnas sie cieszyc- napewno nie jestes w ciazy Odpowiedz Link Zgłoś
carina79 Re: HAMOWAĆ, HAMULEC 09.11.05, 16:58 to WY powinniście się cieszyć, ze nie urodzę takich małych młotków, którzy w wieku dojrzewania zachowywaliby się mniej wiecej jak Dakas i Yamaszek. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody1285 Re: HAMOWAĆ, HAMULEC 09.11.05, 17:01 to co urodzisz bedzie twoja kopia wiec jasli urodzisz mlota to znaczy ze ty juz jestes damska jego wersja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: HAMOWAĆ, HAMULEC IP: *.kondylis.com 09.11.05, 15:50 jako ze w watku rozpoczetym przez pana profesora ignoranci nie sa mile widziani, to pozwole sobie napisac to tutaj. przyjemnie widziec znow pana profesora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irish76 Re: HAMOWAĆ, HAMULEC IP: *.centertel.pl 09.11.05, 17:12 dodaj tez lysym palom info ze prawidlowa wersja HWDP to CHWDP. wole inny skrot: CHWDDresiarzom Odpowiedz Link Zgłoś
andreas750 Re: HAMOWAĆ, HAMULEC 09.11.05, 17:20 Gość portalu: irish76 napisał(a): > dodaj tez lysym palom info ze prawidlowa wersja HWDP to CHWDP. > wole inny skrot: CHWDDresiarzom Nie nosze dresów ale... z całego serca CHWDP!!! Na głowie mam krótkie włosy a pod pachami dredy. Co to ku..rwa inkwizycja?! Ps. Carina, kolejny zje..bany post, gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: HAMOWAĆ, HAMULEC IP: *.kondylis.com 09.11.05, 17:36 a ja lubie drechy (jestem jedyna osoba w firmie, ktora nosi sie bez krawata) i lubie golic sie przy skorze nawet, jesli ostatnio zdarza mi sie to rzadziej. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas750 Re: HAMOWAĆ, HAMULEC 09.11.05, 17:51 Gość portalu: NYorker napisał(a): > a ja lubie drechy (jestem jedyna osoba w firmie, ktora nosi sie bez krawata) i > lubie golic sie przy skorze nawet, jesli ostatnio zdarza mi sie to rzadziej. O fuckk! Dresiarz na pokładzie! spie..rdalamy! Ps. NYorker wyjrzyj za okno czy nie stoi juz tłuszcza z pochodniami... Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: HAMOWAĆ, HAMULEC IP: *.kondylis.com 09.11.05, 18:14 mam lek wysokosci. i inne leki. posrod nich lek przed pulchnymi mlodzianami z ku sobie kolanami. Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: HAMOWAĆ, HAMULEC 09.11.05, 22:59 Gość portalu: NYorker napisał(a): > mam lek wysokosci. i inne leki. posrod nich lek przed pulchnymi mlodzianami z > ku sobie kolanami. heh www.funpic.hu/en.picview.php?id=25645 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomex YamahaYBR125 Re: HAMOWAĆ, HAMULEC IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 09.11.05, 18:14 To może jak już jesteśmy przy błędach językowych związanych z motoryzacją to przypomnę co niektórym, że należy pisać (i mówić też oczywiście) TYLNY a nie TYLNI. Zatem mamy tylny hamulec a nie tylni chamulec :) Odpowiedz Link Zgłoś
dietrich2 Re: HAMOWAĆ, HAMULEC 09.11.05, 19:12 Tego już nawet się nie da czytać... Beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: HAMOWAĆ, HAMULEC IP: *.box.nl 09.11.05, 19:27 carina Ty gupia kobieto co za roznica hamulec czy chamolec. Wazne by nigdy nie zawiodl!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas750 Re: HAMOWAĆ, HAMULEC 09.11.05, 21:49 Gość portalu: ani napisał(a): > carina Ty gupia kobieto co za roznica hamulec czy chamolec. Wazne by nigdy nie > zawiodl!!! > carina Ty gupia <cipo> co za roznica hamulec czy chamolec. Wazne by nigdy nie > zawiodl!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamasz Re: HAMOWAĆ, HAMULEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 21:55 Carina wow no co ty? nie wiedziałem!! czy ty masz nas za takich tępaków?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: HAMOWAĆ, HAMULEC IP: *.aster.pl 10.11.05, 00:08 no dobra a wachacz jak siem pisze a?! Odpowiedz Link Zgłoś
carina79 Re: HAMOWAĆ, HAMULEC 10.11.05, 09:14 wszyscy jesteście P.O.J.E.B.A.N.I nie chce mi się z wami gadać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamasz Re: HAMOWAĆ, HAMULEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 09:23 Dzięki carinka kotku ty muj ;p ::Terenowa fóra cała w hromowanyh rórah:: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: HAMOWAĆ, HAMULEC IP: *.box.nl 10.11.05, 09:52 czyli co?? fszyscy jedziemy na tym samym wusku od ... ratoje nas tylko defekt musgu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamasz Re: HAMOWAĆ, HAMULEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 09:55 jakiego muzgó??? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: HAMOWAĆ, HAMULEC IP: *.box.nl 10.11.05, 10:00 Yamasz nie wiesz co to musk??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamasz Re: HAMOWAĆ, HAMULEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 10:23 nom coś tam na discovery oglądalem...ale nudne było to na tvn turbo przełączałem zaraz Odpowiedz Link Zgłoś