Gość: NYorker IP: *.dyn.optonline.net 17.11.05, 05:44 link na stronie: www.ducati.com/index.jhtml moj portfel placze... (kierunkowskazy w handguardach - w sam raz na miasto) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yamasz Re: ducati hypermotard 17.11.05, 09:16 super sprawa ten motorek!! wypełniłem sobie właśnie ankiete na jego temat Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: na pocieszenie 17.11.05, 12:45 no, ładne. hasło też: "Two Wheel. One Purpose. To Thrill" - w sensie, że to wszystko tylko po to żeby drżeć, żeby się coś nie zepsuło :-) a poza tym wiesz jak by to wyglądało z jednym z tych Twoich kufrów? (prawidłowa odpowiedź: jak przez lufcik) tak poważnie to świetnie sobie poradzili ze stylistycznym uzasadnieniem dla kratownicowej ramy która, co by nie mówić, jest już nieco outdated. a na tych obrazkach wygląda świeżo jakby przed chwilą zeszła z rysownicy, chociaż to właściwie rozwinięcie kocepcji multistrady, też nie nowej (nawet Alexis Klitoris, czy jak jej tam, by tak nie potrafiła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: na pocieszenie IP: *.dyn.optonline.net 17.11.05, 14:03 nie wiem, co potrafi alexia. potrafi przykleic do siebie moj wzrok (jak kazda kobieta o urodzie bez skazy i o perfekcyjnych 182cm ciala harmonijnie unoszacego sie na dziesieciocentymetrowych obcasach), a to sporo. hypermotard tez potrafi mimo, ze jego linie dopiero studiuje. poza tym, lubie suche sprzegla w dcatach. co do niezawodnosci, to jedni mowia ze gabec, inni, ze nie ma problemow. koniec koncow zdaje mi sie, ze generalnie pojawia sie coraz wiecej interesujacych motocykli. Odpowiedz Link Zgłoś