oz_ktm 17.11.05, 17:38 red. Szymon zaczyna pisać na forum :D pozdr. oz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dzakas Po 2 metrowym śniegu za oknem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 17:42 I gołoledzi na drogach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: wiecie jak rozpoznać koniec sezonu ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:35 ja Wam powiem ze dla mnie oznaką końca sezonu dla motocykli jest to że pozdrawialem dziś tylko jednego motonite, i to dopiero późnym wieczorem jak leciałem już na chate. jak zajechałem do knajpy Marka Harasimiuka pod Warszawką to pytali sie mnie czy jestem aby normalny w taka pogode jeżdzić. ja chcialem sie tylko troche ogrzać i napić herbaty. w sumie każda pogoda ma swój urok na moto. no chyba ze -600 stopni :) Odpowiedz Link Zgłoś
fzr600 Re: wiecie jak rozpoznać koniec sezonu ?? 18.11.05, 01:50 Sorry, a gdzie Marek Harasimiuk ma swoją knajpę. W którym miejscu? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo knajpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 09:36 miedzy warszawa a pruszkowem. na terenie komisu samochodowego. po prawej stronei jak sie leci od pruszkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondzik86 Re: wiecie jak rozpoznać koniec sezonu ?? IP: *.devs.futuro.pl 17.11.05, 22:39 Koniec jest wtedy gdy znajduje sobie miliony powodów dla których lepiej jest dziś wziaść samochód a motocyklem chocby nie wiem co-pojeżdze jutro... :D Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: wiecie jak rozpoznać koniec sezonu ?? 18.11.05, 06:14 Koniec sezonu jest wtedy gdy kurtka nie daje się zapiąć po dołożeniu (metodą "na cebulkę") kolejnego swetra :) Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re:-D 18.11.05, 07:15 SEZON jest zawsze o czym na starość poinformują nas stawy! Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: wiecie jak rozpoznać koniec sezonu ?? 18.11.05, 10:25 a ja poznaje po tym ze gdy schodze do garazu to moja moto próbuje sama sie przykryc pokrowcem bo jej zimno i oznajmia mi ze idze spac i mam jej do marca nie budzic... ;] Wczoraj staruszka dostała oleju i paliwa pod korek, wszystkie nielakierowane elementy pociagniete wazelina techniczna, w oponach upuszczone powietrze, motocykl ustawiony na centralnej , a pod oba wahacze podłozone drewniane klocki. Dzis jeszce tylko zostało zastosowac w praktyce "Plan okresowego smarowania" , wymontowac aku i skoczyc do ciucholandu po jakies przescieradło na pokrowiec ;] słodkich snów - sezon miała dosc burzliwy , nalezy jej sie odpoczynek :] Odpowiedz Link Zgłoś