Dodaj do ulubionych

Moj glupi pomysl

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 16:30
Siedze sobie w domu i wpadl mi do glowy pomysł troche niebezpieczny ale moze
sie uda. A wiec chce fiatem 126p przejechac na czerwonym swietle przez trase
warszawa poznan troche dla sprawdzenie siebie troche dla adrenaliny a troche
aby sie dowartosciowac. Ale doszlem do wniosku ze mam mniej szans niz 50%
kwestia przeznaczenia czy zgine czy bede zyl troche hu..owo to brzmi ale
kiedy to zrobie jak sie na cos konkretnie zdenerwuje czy poczesci zalame to
to cos chyba podniesie mnie na duchu. W sumie poczesci dobrym pomyslem bylo
by to nagrac. Wiem ze to glupio brzmi ale cos w zyciu trzeba zrobic.
Obserwuj wątek
    • Gość: zachwycony Re: Moj glupi pomysl IP: *.chello.pl 27.12.05, 16:58
      Swietny pomysł, życzę ci aby w tym samym czasie trasą poznańską jechała twoja
      mama i niech żyje adrenalina.
    • cien1100 Re: Moj glupi pomysl 27.12.05, 17:13
      Co za czasy,żeby się dowartościować to trzeba kogoś zabić.
      Dzakas,czy coś Ci na wigilii zaszkodziło?
    • okrutny_mariuszek Re: Moj glupi pomysl 27.12.05, 18:02
      Dżakas, a mógłbyś przez to skrzyżowanie przjechać po motobajzlu w Łodzi?
      • Gość: Dzakas Nie nie mowie ze przejade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 18:15
        Ale moze kiedy najdzie mnie ochota aby to zrobiluc lub bede przy okazji
        przejezdzac przez nie to moze bedzie akurat ta okazja ktora wyjdzie sama z
        siebie. A na motobajzel sie wybiore.
        • Gość: brembo Re: hardcore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 19:47
          dzakas, ja tam Cie popieram. codziennie w ciagu godziny lamie tyle przepisów ze
          mobli by mi co godzinne zabierac prawko. a robie 25 000km rocznie motocyklem i
          25 000 autem. auto i motocykl mają razem 2200cmm i 104 konie mechaniczne:) jak
          bys sei do wawy doturlał to bym to nagrał. mam spoko kamerke.

at work: serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,60667,2406823.html

nie ma zmiłuj, chleb po osiem!
          • simon_r Re: hardcore 27.12.05, 19:56
            o zesz w mordę czy Rambo to Brembo ????... jesli tak tośmy już się parę razy w
            2oo spotkali na naszych trampkach :))... to ja tu gadam ze znajomym i nawet o
            tym nie wiem??
            • Gość: brembo Re: hardcore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 20:24
              simon. a o ty masz ten 97r. co oleju nie bierze...??? :):):)
              • simon_r Re: hardcore 27.12.05, 21:03
                nie.. ja mam ten seledynowy '95 z tłumokiem arrow.... ale oleju też nie bierze :)
                • Gość: brembo Re: hardcore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 21:12
                  no tak myslam, ze jak nie ten 97. to ten z arrowem. w zajebicho stanie masz tego
                  trampka. moja 11 letnia afrika jest też taka idealna. :) 54000km
    • simon_r moja rada na głupie pomysły ;) 27.12.05, 19:53
      kiedy życie ci sie znudzi
      i stanie się piekłem
      wtedy głowe wsadź do kibla
      i przyp..l deklem
      • Gość: dzakasa Brembo ktorym kolesiem jestes mam ten numer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 19:56
        Na chacie
        • Gość: brembo Re: Brembo ktorym kolesiem jestes mam ten numer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 20:22
          ja też mam:) gdzies w samochodzie sie wala:) jak simon już napisał: rambo=brembo.
        • Gość: brembo Re: Brembo ktorym kolesiem jestes mam ten numer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 20:35
          bede pisał drugą cześć o robocie zimą. sruby w oponach, połamane plastki,
          zamarzniete palce w butach, jazda tylem itp:) najlepsza robota na świecie !!
          • Gość: Jazz-use Re: Brembo ktorym kolesiem jestes mam ten numer IP: *.localnetwork.pl 27.12.05, 21:04
            i koniecznie napisz, jak sie skuterem zapie.. po wirażowej 40km/h do tyłu:)
    • dragon600 Re: Moj glupi pomysl 27.12.05, 19:58
      Rozpędź się tym Fiatem 126p i pie..ij w mur. A jak po tym ci nie minie to
      zrób to jeszcze raz (może być potrzebny kolejny fiacik)... i tak aż do skutku.

Debilizm nic innego...
      • cien1100 Re: Moj glupi pomysl 27.12.05, 20:08
        dragon600 napisał:

> Rozpędź się tym Fiatem 126p i pie..ij w mur. A jak po tym ci nie minie to
        > zrób to jeszcze raz (może być potrzebny kolejny fiacik)... i tak aż do skutku.

I pod żadnym pozorem nie zapinaj pasów.
    • Gość: Dzakas Dobra debilizm przyznaje sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 21:19
      Glupi zje..y pomysl.
    • Gość: Dzakas Brembo daj autograf respect 4you IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 21:20
      Gdybym wiedzial ojej ja nawet nie wiedzialem z jakim gosciem rozmawiam zaraz
      ci dorbze dojrze na fotkach.
      Brembo I love you ;)
      • Gość: dziecko na pasach Re: do dzakasa i brembo IP: *.chello.pl 27.12.05, 22:49
        skoro brembo popiera dzakasa to zróbimy filmik:
        dzakas w 126p przed skrzyżowaniem.....
        brembo dojeżdza na transalpie - widzi zielone i ognia....
        dzakas czerwone - jedyna i gazu...
        a my mamy temat na forum postawimy świeczkę i pogadamy o katamaryniarzach
        którzy zajężdzają drogę motocyklistą.
        Nie pozdrawiam i mam nadzieję, że nie spotkamy się na trasie.
        • Gość: siurniety_krolik Re: do dzakasa i brembo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.05, 22:53
          i to nie jest głupi pomysł

myslę chlopaki ze mielibyście odlot :)

siurniety
        • Gość: brembo Re: do dzakasa i brembo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 00:08
          yhyhyhyhyhyhhyhy:) ichaaaa ichaaa:)
          • yamasz Re: do dzakasa i brembo 28.12.05, 09:09
            dzakas czy ty chociaż raz w życiu siedziałeś w maluchu???!!! pasy (jak masz
            takie starego typu) bez napinaczy nawet zapięte zatrzymają ci łeb jak już sie
            znajdzie za szybą. przyje..ie maluchem w mur pow. 30km/h to samobójstwo, wiem
            co mówie, aha i zaraz przed murem podkurzcz nogi bo ci sie połamią.
            Gratuluje pomysłu.
            PZDR yamasz
    • ireo www.forumkretynow.pl 28.12.05, 10:47
      pozostaje tylko zmienić adres na powyższy
      • Gość: mrmisquamacus Re: www.forumkretynow.pl IP: *.scansafe.net 28.12.05, 12:10
        lepsze www.forumkretynow.pl bo choc ciekawsze niz www.forum.kacik-grafomana.pl
        :P
        • ireo Re: www.forumkretynow.pl 28.12.05, 12:42
          nie zrozumiałem na którym z wymienionych pragnąłbyś zaistnieć.
          prosimy o powtórne nadesłanie zgłoszenia :-)
          • Gość: siekiera77 Re: www.forumkretynow.pl IP: *.aster.pl 28.12.05, 13:30
            ircia
            forum grafomana
            to twoje
            forum?
    • supermacio Re: Moj glupi pomysl 28.12.05, 14:58
      Mam idealne rozwiązanie, takie, że wilk (czyli Ty Dzakas) będzie syty i owca
      (czyli cała - chyba - reszta) cała. Idzie to tak:
      Wychodzisz z domu z gołym tyłkiem, idziesz na jakieś duże blokowisko, odnosisz
      się inaczej niż godnie do przedstawicieli podklatkowego/ławkowego folkloru
      wspominając coś o ich matkach, klubie sportowym i zdolnościach łóżkowych,
      później zakładasz wrotki i uciekasz. Za każde ujechane 10m dostajesz 14,5
      punkta. Ciekawe jaki byś miał score....
    • Gość: Świrek Re: Moj glupi pomysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 18:02
      Wiesz, lepiej będzie jak od tego malucha zdejmiesz koło i pie..iesz się w
      czoło. Skutek mniej więcej ten sam - wszyscy uznają Cię za kretyna.
      • Gość: brembo Re: Moj glupi pomysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 19:39
        ludzią rózne dziwne pomysłu do głowy przychodzą, zjechaliscie dzakasa jakby to
        jz zrobił. cos czego nawet nie zamierzał, coś na co miał tylko pomysł. przyznaje
        sie do prowokacji. ale z głupotą sie już rodzimy :):) ichaaaaa ichaaaa!!
    • Gość: ... Re: Moj glupi pomysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 13:56
      Lepszym pomysłem jest przejechanie pomiędzy kołami jadącego pociągu Intercity.
      To byłoby dopiero coś. Mówiliby o tobie w TV i we wszytkich gazetach. :-)
      Przejechanie na czerwonym świetle nie jest wyczynem. Wielu przed tobą już
      zrobiło to. Nic nadzwyczajnego.
    • Gość: wiktor Pomysł nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 16:35
      jedź na stację benzynową, wsadź sobie w "tylny otworek" końcówkę z aparatu do pompowania kół i sprawdź ile hPa lub atmosfer wytrzymasz? co ty na to? nagraj detonację do "śmiechu warte" - otrzymasz kamerę i kosz słodyczy
      • Gość: mrmisquamacus Re: Pomysł nr 2 IP: *.scansafe.net 06.01.06, 16:45
        zapomniales o nagrodzie miesiaca/roku.
    • Gość: Dzakasa Tak dla waszego info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 17:51
      Pomsyl jzu dawno nie akutualny a pozatym rozje..lem juz kaszla bo mialem lekko
      stluczke z tirem dostalem 6 punktow i 100zł i ogolnie troche bok mam skasownay
      ale sie wyklepie a zachcialo mi sie dziwkowac na recznym i w sumie ju umialem
      wchodzic po lodzie ale kierunkow nie mialem i troche kierowca tira nie
      zrozumial moich inwecji i mnie zachaczyl.
      • Gość: brembo Re: Tak dla waszego info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 18:04
        OO!! to mi sie podoba, chopak robi co lubi, a nie jak reszta sie trzesie! abo to
        nie wolno, bo to niebezpieczne, dzieci na przejsciach moze potrącić.. moj kolega
        z pracy walnał dziś babcie na przejsciu dla pieszych skuterem 50cm. wlazła mu
        jedza stara!! jakis koles zaczął sie do niego pluc to mu wywalił lusterko w
        focusie na orbite. ichaaa ichaaa!! :))
        • saracen1608 Re: Tak dla waszego info 06.01.06, 18:15
          walnął babcie ??
          fuuuuuuujj >:/

nawet zboczenie ma swoje granice ....
          • Gość: Dzakas hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 18:23
            Moze ja nie walnął ale tylko puknoł;)
            • saracen1608 Re: hehe 06.01.06, 18:26
              nawet jesli to mam nadzieje ze to tylko przez przypadek , a nie z
              premedytacją ;]
              a moze mu kogos przypominała ??
              Dodę , Martadelę, czy tez inny symbol zekzu ?? :P
              • Gość: brembo Re: hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 18:29
                a fucktycznie nie dopisałem, to była jego teściowa :)))))
                • saracen1608 Re: hehe 06.01.06, 18:33
                  uhhhh , prosze cie ... :/
                  do tego kazirodztwo ??
                  • Gość: brembo Re: hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 18:41
                    ludzie w duzych miastach fiksuja:)
                    • yamasz do: dzakas 07.01.06, 12:14
                      ej to my chyba rodzina jesteśmy, ja przedwczoraj przez kierowce tira, który mi
                      droge zajechał uciekłem kaszlem do rowu i też sie troche poobijał..., przy
                      okazji ściołem wielką zape, a cio do ręcznego, to maluchem jest zajebista
                      zabawa!! szczególnie jak sie go obraca przy 60km/h możesz zrobić 270st. i tyłem
                      w krzaki ( wiem z autopsji) ;p

PZDR yamas
    • Gość: Dzakasa Kaszlem mozna fajnie psozalec bo naped na tył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 12:31
      Ogólnie moj non stop jechałem bokiem bo jest slizgo jzu recnzym sie naucyzlem
      wchodzic tylko czasem z kontrowaniem keirownicy mi nie wychodzilo i stracilem
      panowanie i albo obroilo albo o jaksi kraweznik iderzylem ogolnie fajna zabawa
      jest jak jest slizgo mocy wystarcza bo it ak kola boksuja wiec ogolnie spoko
      jest ja swoim non stop baczki krecilem czasem az mi sie w glwie zakolowalo a
      takto non stop bokiem szedl ale jest jeden minus sporo ten shit spala jak mu
      sie otworzy przepustnice ale zabawy ejst co niemiara.
      • Gość: mrmisquamacus Re: Kaszlem mozna fajnie psozalec bo naped na tył IP: *.server.ntli.net 07.01.06, 12:34
        kumpla kaszlem chyba z 6 lat temu wlasnie takie tricki robilismy.
        pamietam raz, wszedlem w zakret ok 50km/h zaciagnalem reczny, kiera w lewo, gaz
        opor i...urwalo sie lewe tylne kolo :) szorowalismy po asfalcie, iskry dym itd... :)
        • Gość: Dzakasa No mozna sie pobawic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 12:37
          Ale nie w lato w zima jest zabawa bo kola tylko wtedy boksuja i budą rzuca.
          Ogolnie jest zajebiscie ale ja reczny zciagam wtedy kiedy kola sa skrecone a
          samochod jedzie ciagle prosto to wtedy pomagam sobie chwilowo recznym ale
          trzeba tylko zaciagnac i odciagnac bo inaczej obroci a reszta lezy w kierwonicy
          i w gazie. Ogolnie zabawy co nie miara.
      • yamasz Re: Kaszlem mozna fajnie psozalec bo naped na tył 07.01.06, 12:37
        ogólnie jest oki, ja nie mam zimówek, bo przerosły by wartość kaszla,
        ledyne "akcesoria " jakie woże to lina i saperka i czasami ziomek do wypychania
        z zasp, no i mam taką ulubioną równą i krętą droge przez las która jest mało
        uczenszczana, nie chce sie chwalić ale drift całkiem nieźle mi wychodzi na
        trójce przy ok. 70 km/h i na dwójce przy ok 40 km/h, zajebiście zarzuca też
        tyłem przy redukcji z 3 na 2, jazda kaszlem w zimie na faza na naksia, poldkiem
        mojego taty sie tak nie da ostro bo ma wspomaganie kierownicy i nieco za duże
        jej koło.
        • yamasz Re: Kaszlem mozna fajnie psozalec bo naped na tył 07.01.06, 12:39
          a kto z was umie parkować na ręcznym albo jechać tyłem i zrobić 180st? ja sie
          tego uczyłem całą zime i musze przyznać ze nieźle to opanowałem.
        • Gość: mrmisquamacus Re: Kaszlem mozna fajnie psozalec bo naped na tył IP: *.server.ntli.net 07.01.06, 12:42
          no nie, ja to robilem w lato wlasnie. dodam tylko, ze po tym tricku rozsypala
          sie skrzynia biegow, wachacz i chyba milion innych rzeczy. ja nastepnego dnia
          wyjechalem na wakacje za granice, a kumpla kaszel stal tam gdzie go zostawilismy
          pol lata :):):)
          • yamasz Re: Kaszlem mozna fajnie psozalec bo naped na tył 07.01.06, 12:46
            mój kolega wczoraj odebrał prawko, i co? godzine później przyłożył ojca kadetem
            w drzewo, naprawa zamknie sie w tysiaku. A podobno to tylkonapędówki są
            niebezpieczne.
            • cien1100 Re: Kaszlem mozna fajnie psozalec bo naped na tył 07.01.06, 14:48
              To nie była tylnonapędówka niebezpieczna,tylko kierowca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka