Dodaj do ulubionych

Brembo autograf pliss

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 21:28
Nawet nie wiedzialem, ze rozmawiam z takim kolesiem jak ty chyba sobie ta
strone ze swiatamotocykli nakleje na sciane bo akurat mam ten numer.
Obserwuj wątek
    • Gość: lukasz983 Re: Brembo autograf pliss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 21:40
      a kim jest brembo?
    • okrutny_mariuszek Re: 27.12.05, 22:56
      Przychodzi facet do sex shopu z zamiarem kupienia gumowej lalki.
      - Chciałby pan mężczyznę czy kobietę?
      - Kobietę poproszę.
      - Czarną czy białą? - Białą.
      - Chrześcijankę czy muzułmankę?
      To pytanie zbiło faceta z tropu:
      - A co to ma do rzeczy? Przecież to tylko gumowa lalka!
      - Muzułmanki czasem wybuchają...
    • jazz-use1 Re: Brembo autograf pliss 27.12.05, 23:03
      ej plebsie, ja też tam jestem!!!
      • jazz-use1 Re: Brembo autograf pliss 27.12.05, 23:08
        a poza tym, nasze autogrfy kosztują...

• Gość: brembo Re: Brembo autograf pliss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 00:03
          jezus, nie jesteś kurierem i nie byleś. na zdjeciach jesteś bo przez chwile
          pomagałeś nam w pracy. tyle.
      • Gość: Dzakasa Dobre mariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 23:08
        A jazz use też jestes kórym gosciem zaraz cie zobacze.
        • jazz-use1 Re: Dobre mariusz 28.12.05, 00:02
          ten z długimi piórami
          • Gość: brembo Re: Dobre mariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 00:05
            ...szczególnie na nie swojej MZecie... jak mozesz sie podawac za kuriera
            otocyklwoego jak ty nawet prawka nie masz. nie mówiac o motocyklu...
            • jazz-use1 Re: Dobre mariusz 28.12.05, 00:07
              bujaj sie,jeżdzłem w kurierce?
              jeżdziłem...
              • Gość: brembo Re: jezus ku..er IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 00:11
                ... i co to coś niby zmienia. nie kazdy rolnik w widłami to posejdon.
              • jazz-use1 Re: Dobre mariusz 28.12.05, 00:12
                a to czzy mam prawo jazdy czy nie, to akurat najmniej ważne
                SAM o tym dobrze wiesz...
                • Gość: brembo Re: Dobry kurier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 09:07
                  pracowales jako kurier, tyle. 600V i trzy czwarte
                  • yamasz Re: Dobry kurier 28.12.05, 09:13
                    ja z ziomkiem w mojej okolicy rozwoziliśmy 2 lata temu paczki na sedesach,
                    nasza kariera sie skończła po niecałym miesiącu,bo kilka paczek całych nie
                    dotarło i tak sie nam jakoś odechciało... jeszcze wtedy nie miałem prawka,
                    tylko karte motorowerową, a smigałem peugeotem vivalevativa...
                    • Gość: brembo Re: Dobry kurier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 09:29
                      taką historie mial tez jazzuse1. próbował z nami popracować, ale porażka byla na
                      calej linni. dzwonili klienci zeby go juz nie przysyłać:) przesyłke co miala
                      dojechać w 45min. odbierał dopiero po 50min.:)
                      • yamasz Re: Dobry kurier 28.12.05, 09:33
                        nom tak bywa... ja sie za to zabrałem bo lubie jeździć szybko, a jak ktoś
                        powiedzieł ze mam 5 min. zeby to zaweźć tam i tam, to była to tylko motywacja,
                        odlokowany sedes szedł 8 dych, a w zatłoczonym mieście to już było coś. qmpel
                        miał jakiewgoś chinola...
                        • okrutny_mariuszek Re: Wiem, ża bajka 28.12.05, 11:47
                          jeśli chodzi o pracę kuriera, to najbardziej podoba mi się początek 1 części
                          filmu pt TAXI Luc'a Besson'a
                          - kto oglądał, ten wie o co chodzi, a chodzi o jazdę na sedesach
                          • yamasz Re: Wiem, ża bajka 28.12.05, 13:28
                            az sie iskrzyło... a to salto na koniec to wygrało... :DD mi też sie zdażyło
                            kiedyś, kilka razy przytrzeć lewą str. silnika w winklu... ale niestety zero
                            iskier...
                          • Gość: brembo Re: Wiem, ża bajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 19:41
                            ale za to jaka !! ichaaa na sedesie!! ichaaaaa:)
                            • okrutny_mariuszek Re: Wiem, ża bajka 28.12.05, 20:36
                              mi się podobały cycki dziewczyny tego taksówkarza (dziewczyna nie była ładna,
                              ale cycek miała fajny)

odkąd obejrzałem ten film chcę mieć skuterka, wiem, ze kiedyś moje marzenie się
                              spełni i rodzice mi kupią!
                              • Gość: brembo Re: Wiem, ża bajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 20:40
                                tak jak kamilkowi. tyle że on chciał by dzieci go lubiły, a rodzice mu na
                                pocieszenie kupili.. sedes:)
                      • Gość: jazz_use gó.. prawda IP: *.localnetwork.pl 28.12.05, 20:39
    • Gość: Dzakasa Rozj..les mnie tym utorem tede IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:58
      Sciagles ta piosenke rozj..ala mnie szczegolnie pierwsze 1,5 minuty.
      • yamasz Re: Rozj..les mnie tym utorem tede 30.12.05, 08:47
        hehe... wiedziałem... :D
    • soleski Re: Brembo autograf pliss 03.01.06, 10:10
      O czym mowa kurde?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka