Gość: Dzakas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 21:28 Nawet nie wiedzialem, ze rozmawiam z takim kolesiem jak ty chyba sobie ta strone ze swiatamotocykli nakleje na sciane bo akurat mam ten numer. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukasz983 Re: Brembo autograf pliss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 21:40 a kim jest brembo? Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: 27.12.05, 22:56 Przychodzi facet do sex shopu z zamiarem kupienia gumowej lalki. - Chciałby pan mężczyznę czy kobietę? - Kobietę poproszę. - Czarną czy białą? - Białą. - Chrześcijankę czy muzułmankę? To pytanie zbiło faceta z tropu: - A co to ma do rzeczy? Przecież to tylko gumowa lalka! - Muzułmanki czasem wybuchają... Odpowiedz Link Zgłoś
jazz-use1 Re: Brembo autograf pliss 27.12.05, 23:03 ej plebsie, ja też tam jestem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jazz-use1 Re: Brembo autograf pliss 27.12.05, 23:08 a poza tym, nasze autogrfy kosztują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: Brembo autograf pliss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 00:03 jezus, nie jesteś kurierem i nie byleś. na zdjeciach jesteś bo przez chwile pomagałeś nam w pracy. tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakasa Dobre mariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 23:08 A jazz use też jestes kórym gosciem zaraz cie zobacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: Dobre mariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 00:05 ...szczególnie na nie swojej MZecie... jak mozesz sie podawac za kuriera otocyklwoego jak ty nawet prawka nie masz. nie mówiac o motocyklu... Odpowiedz Link Zgłoś
jazz-use1 Re: Dobre mariusz 28.12.05, 00:07 bujaj sie,jeżdzłem w kurierce? jeżdziłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: jezus ku..er IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 00:11 ... i co to coś niby zmienia. nie kazdy rolnik w widłami to posejdon. Odpowiedz Link Zgłoś
jazz-use1 Re: Dobre mariusz 28.12.05, 00:12 a to czzy mam prawo jazdy czy nie, to akurat najmniej ważne SAM o tym dobrze wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: Dobry kurier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 09:07 pracowales jako kurier, tyle. 600V i trzy czwarte Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: Dobry kurier 28.12.05, 09:13 ja z ziomkiem w mojej okolicy rozwoziliśmy 2 lata temu paczki na sedesach, nasza kariera sie skończła po niecałym miesiącu,bo kilka paczek całych nie dotarło i tak sie nam jakoś odechciało... jeszcze wtedy nie miałem prawka, tylko karte motorowerową, a smigałem peugeotem vivalevativa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: Dobry kurier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 09:29 taką historie mial tez jazzuse1. próbował z nami popracować, ale porażka byla na calej linni. dzwonili klienci zeby go juz nie przysyłać:) przesyłke co miala dojechać w 45min. odbierał dopiero po 50min.:) Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: Dobry kurier 28.12.05, 09:33 nom tak bywa... ja sie za to zabrałem bo lubie jeździć szybko, a jak ktoś powiedzieł ze mam 5 min. zeby to zaweźć tam i tam, to była to tylko motywacja, odlokowany sedes szedł 8 dych, a w zatłoczonym mieście to już było coś. qmpel miał jakiewgoś chinola... Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Wiem, ża bajka 28.12.05, 11:47 jeśli chodzi o pracę kuriera, to najbardziej podoba mi się początek 1 części filmu pt TAXI Luc'a Besson'a - kto oglądał, ten wie o co chodzi, a chodzi o jazdę na sedesach Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: Wiem, ża bajka 28.12.05, 13:28 az sie iskrzyło... a to salto na koniec to wygrało... :DD mi też sie zdażyło kiedyś, kilka razy przytrzeć lewą str. silnika w winklu... ale niestety zero iskier... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: Wiem, ża bajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 19:41 ale za to jaka !! ichaaa na sedesie!! ichaaaaa:) Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Wiem, ża bajka 28.12.05, 20:36 mi się podobały cycki dziewczyny tego taksówkarza (dziewczyna nie była ładna, ale cycek miała fajny) odkąd obejrzałem ten film chcę mieć skuterka, wiem, ze kiedyś moje marzenie się spełni i rodzice mi kupią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: Wiem, ża bajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 20:40 tak jak kamilkowi. tyle że on chciał by dzieci go lubiły, a rodzice mu na pocieszenie kupili.. sedes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakasa Rozj..les mnie tym utorem tede IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:58 Sciagles ta piosenke rozj..ala mnie szczegolnie pierwsze 1,5 minuty. Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: Rozj..les mnie tym utorem tede 30.12.05, 08:47 hehe... wiedziałem... :D Odpowiedz Link Zgłoś