28.12.05, 11:53
a co tu u was ?? tez zima ??
;-))
Obserwuj wątek
    • yamasz Re: :)) 28.12.05, 12:28
      zima, zima... ogólnie to nuda, jeszcze tylko ktoś okolice przetnie na kładzie
      albo krosiku...
    • Gość: Potas Re: :)) IP: 195.128.228.* 28.12.05, 12:58
      A u mnie (na żoliborzu) słońce, +25,zieleń, ptaszki śpiewają i wogóle pięknie :)
      I tej wersji będę się trzymał.
      • justynella Re: :)) 28.12.05, 12:59
        a u lekarza był ? ?
        ;-))
        • Gość: Potas Re: :)) IP: 195.128.228.* 28.12.05, 13:22
          Jeszcze nie był, ale zaraz się wybiera, bo za długo się chyba w tym słońcu
          opalałem i czuję ze pojawią się jakieś oparzenia na skórze, bo opalałem sie bez
          filtra.
          • Gość: mrmisquamacus Re: :)) IP: *.scansafe.net 28.12.05, 13:43
            dlugo sie musiales turlac po asfalcie ze az poparzenia sa :) :) :)
            • mlody1285 Re: :)) 28.12.05, 13:49
              heh justys dawno cie nie bylo- w miedzy czasie pisali ze zla kobieta jestes
              • justynella Re: :)) 28.12.05, 15:57
                prowde godocie baco / znacy prowde pisali :)
                • mlody1285 Re: :)) 29.12.05, 05:21
                  a juz mialem nadzieje ze zdementujesz pogloske i pokazesz sie w dobrym swietle
                  • justynella Re: :)) 29.12.05, 08:07
                    nadzieja matka głupich ..
              • irish76 konfident! 28.12.05, 17:21

• Gość: Potas Re: :)) IP: 195.128.228.* 28.12.05, 14:33
              żaden asfalt - leżaczek, plaża nad wisła, zimne drinki i gorące kobiety. Tylko
              zamiast palm wieżby, a zamiast małp bezdomne pieski...
              • supermacio Re: :)) 28.12.05, 15:01
                A mnie sie wydawało, że Kaczor przywiózł do Wawy palmę... tyle, że sztuczną ;)
                • Gość: Potas Re: :)) IP: 195.128.228.* 28.12.05, 15:09
                  No tak, tylko nie do końca. palma sztuczna pojawiła sie wcześniej niż
                  kaczoprezydent, a w dodatku w centrum, a ja opalam się nad Wisłą na wysokości
                  kościoła Kamedułów
                  • Gość: mrmisquamacus Re: :)) IP: *.scansafe.net 28.12.05, 15:16
                    swoja droga ta palma to obciach jest.
                    nie mialbym nic przeciwko gdyby nie jeden fakt.
                    chyba z pol roku stala bez lisci, k**wa sam kikut :) no jak to wyglada :)

swoja droga Potas, gdzie dokladnie na zoliborku taka pogoda?
                    • Gość: kura_maruda Re: palma bez lisci IP: *.aster.pl 28.12.05, 15:49
                      wyglondala bardzo eeeee... obiecujonco;)
                      • Gość: Potas Re: palma bez lisci IP: 195.128.228.* 28.12.05, 16:03
                        To nieprawdopodobne!!! Kura, nie w godzinach nocnych??
                        A warunki do plażowania jak pisałem - nad wisłą na wysokości kościoła
                        Kamedułów. Tam jest też Uniwersytet Kardynałów, co się dawnij nazywało ATK.OK
                        być może, to nie Żoliborz, tylko Marymont
                        • Gość: mrmisquamacus Re: palma bez lisci IP: *.scansafe.net 28.12.05, 16:31
                          Potas, znaczy sie na Dewajtis :)
                          no to gdzie to Panie zoliborz to juz chyba z 10 lat Bielany sa :)

ech jezdzilo sie tam na rowerku :)
                          • Gość: Potas Re: palma bez lisci IP: 195.128.228.* 29.12.05, 09:34
                            No tak, a dokładnie Rezerwat Lasek Bielański. A ja to raczej tam wolałem na
                            sankach :)Tylko od pewnego czasu słabo tam ze śniegiem.
                        • Gość: kura_maruda Re: nie w nocnych IP: *.aster.pl 28.12.05, 17:00
                          bo mnie wkurzona siekierka obudzila waleniem w przyzbe ze niby jej pozytywnom
                          opiniom na temat jakichs dred atackow sie jakis siurniety nie przejol.
                          yroche go rozumniem bo chlopaki z dredami wiedzo co to dobry towar...;-)
                      • Gość: mrmisquamacus Re: palma bez lisci IP: *.scansafe.net 28.12.05, 16:35
                        jak dla mnie za bardzo obskubana ;)
                        • Gość: kura_maruda Re: palma bez lisci IP: *.aster.pl 28.12.05, 17:05
                          Gość portalu: mrmisquamacus napisał(a):

> jak dla mnie za bardzo obskubana ;)

czy ty mirmilku cus sugerujesz grozac czy grozisz sugerujonc?!
                          kokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokoko!!!!!
                          • Gość: mrmisquamacus Re: palma bez lisci IP: *.scansafe.net 28.12.05, 17:15
                            no nie no skad kuro, przeciez jak wiadomo kury nie lataja a te liscie jednak
                            dosc wysoko byly :)
                            • Gość: kura_maruda Re: palma bez lisci IP: *.aster.pl 28.12.05, 19:23
                              Gość portalu: mrmisquamacus napisał(a):

> no nie no skad kuro, przeciez jak wiadomo kury nie lataja a te liscie jednak
                              > dosc wysoko byly :)

ale sie wywinoł!
                              skubaniutki! :-)
                  • ireo Re: :)) 28.12.05, 15:35
                    ale ta palma jest bardzo potrzebna,
                    bo ją łatwiej napisać (niż wierzbę)
                    • Gość: mrmisquamacus Re: :)) IP: *.scansafe.net 28.12.05, 15:38
                      i w ten oto sposob ostatnia tajemnica forum "motocyklowego" zostala wyjasniona.
                      mianowicie wiemy juz kto kryje sie pod pseudonimem prof miodek.
                      • ireo Re: :)) 28.12.05, 16:13
                        misquamaciuś, a ty to po prostu drugi wołoszański
                        - o takich pasjonujących "tajemnicach" opowiadasz, że hej
                        (może to przez ten caberg co ciśnie?)
                        • Gość: mrmisquamacus Re: :)) IP: *.scansafe.net 28.12.05, 16:29
                          oj irenko i co sie ciskasz?
                          przypominam jeszcze raz, to Twojej pokaznej glowy nie da sie wcisnac w
                          standardowy kask.
                          • Gość: NYorker Re: :)) IP: *.dyn.optonline.net 28.12.05, 22:44
                            tez masz problem z wlasna meskoscia?
                        • Gość: mrmisquamacus Re: :)) IP: *.scansafe.net 28.12.05, 16:29
                          oj irenko i co sie ciskasz?
                          przypominam jeszcze raz, to Twojej pokaznej glowy nie da sie wcisnac w
                          standardowy kask.
                          • ireo Re: :)) 28.12.05, 17:18
                            to niby miało być do mnie?
                            teraz będziesz dryfował w stronę tępych siekier?
                            że Cię ciśnie,
                            to nie znaczy że już możesz marzyć,
                            że ktokolwiek z Twojego powodu się ciska :-)
                            zawsze mogę przestać reagować. nie znasz dnia ani godziny.
                            • Gość: siekiera77 Re: iręko! IP: *.aster.pl 29.12.05, 11:57
                              przypominam ci
                              forum grafomanskie
                              nie tutaj :-0
    • Gość: Dzakasa Hi justysia kupe lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:50
      pzdr
    • Gość: NYorker Re: :)) IP: *.dyn.optonline.net 28.12.05, 22:48
      hi justysia. jaka zima? 10C, sladu sniegu, przyjemna jazda do pensylwanii po
      fajki. teraz bedzie trzeba to scierwo wypalic.

jutro tez bede jezdzil:)
      • speedone Re: :)) 29.12.05, 00:06
        ludzie.gazeta.pl/justynella/0,0.html
        • justynella Re: :)) 29.12.05, 08:09
          tez sie sama sobie podobam :)
    • iguan_007 Re: :)) 29.12.05, 13:04
      wrecz przeciwnie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka