Dodaj do ulubionych

niezawodne i proste enduro - co kupić?

27.01.06, 17:04
Witam,

Poszukuję motocykla enduro, do uprawiania turystyki. Powinien mieć prostą i
niezawodną konstrukcję - rama, prosty niezawodny silnik np. jednocylidrowy.
Chetnie kupię moto wyprodukowane w latach 1994-99. Mój budżet to 6-7 tys.
Jakie macie propozycje? Będę zobowiązany za każdą podpowiedź.

pozdrawiam,

B

Obserwuj wątek
    • Gość: brembo Re: niezawodne i proste enduro - co kupić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 17:30
      dominator, xt600, transalp.
      • Gość: chuck norris Re: niezawodne i proste enduro - co kupić? IP: *.localnetwork.pl 27.01.06, 17:31
        brenbo nie śpi, brembo czeka
        • Gość: brembo Re: niezawodne i proste enduro - co kupić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 17:35
          moze Cie spotkać los Ani pogodynki, uważaj! :)
          • albertwychodzimy Re: niezawodne i proste enduro - co kupić? 27.01.06, 17:46
            przesyłki nie będzie....wiecie, co zrobił chuck norris....
        • Gość: brembo kordel łolker. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 23:30
          Chuck Norris potrafi podpalic mrówke lupa. W nocy :)))

jaja se z ciebie robią !!

www.allegro.pl/show_item.php?item=83362713
    • noxy1 Re: niezawodne i proste enduro - co kupić? 27.01.06, 18:17
      Witam
      Ja na twoim miejscu bym poszukal na Allegro albo na ebay-u niemieckim takie
      enduro jakie bys chcial, i tam dostaniesz za smieszne pieniadze motorek.
      • Gość: JankeSs Brembo- uwazaj na Norrisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 18:48
    • 2pac8 Re: niezawodne i proste enduro - co kupić? 27.01.06, 18:49
      a co myślisz o Suzuki Freewind? 1 gar, chłodzenie powietrzem, owiewki, prosta bufowa. dodatkowa zaleta to młode roczniki, bo zaczęto produkcje w 97 roku. na uk.mobile.de poszukaj ogloszeń.
      • Gość: brembo Re: niezawodne i proste enduro - co kupić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 18:53
        kolega ma aprille pegaso, jak wywalił jej podwójny wydech, to moto wazy 150kg,
        idzie jak wsciekle bez tych wydechów. idzie na kolo, ma full regulowane
        zawieszenie, i zbiornik acerbisa 22L, a pali kolo 5: w trasie! freewind blado
        troche choc moto podobne, nawet cenowo..
        • Gość: NYorker rotax rulez IP: 70.19.14.* 27.01.06, 19:18
          kolega ma dobry gust. aprilie to najbardziej niedoceniane motocykle w tej
          czesci galaktyki.

-------------------------------------------------------
          caponord - best bike you've never ridden
          • Gość: brembo Re: rotax rulez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 19:59
            no te pagaso napewno! capo to nie wiem
    • Gość: paluch xl500r Re: niezawodne i proste enduro - co kupić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 23:18
      witam,jak sie zastanawiasz to od razu Ci podpowiem.za tą kase i wogóle
      niezawodny prosty bezawaryjny itd będzie SUZUKI DR.moi kumple na takich jeżdżą
      i bardzo je chwalą -model 650r,nawet te stare 600 są bardzo dobre,pod
      warunkiem,ze kupisz taką w dobrym stanie.mam Hondę ale chyba sie przesiądę na
      dr.jest najwytrzymalsza.nie kupuj żadnej kawy czy yamahy nie wspominam juz o
      innych markach..to jest najpewniejszy sprzet.na prawde. jak cos zostawiam
      mojego maila ave58@o2.pl
      zanim kupisz enduro powinienes sprawdzic kilka ważnych rzeczy,napisz na maila
      to z przyjemnoscią Ci opowiem.motocyklowe pozdrowienia.paluch,włocławek
    • Gość: rychu Re: niezawodne i proste enduro - co kupić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 20:48
      do tusrystyki zalezy jakiej jak terenowo - drogowa to singla ja polecam KLR 650 mam i jestem zadowolony nieduza owiewka z przodu dobrze chroni przed wiatrem do 120 km/h prosta konstrukcja DOHC chlodzony ciecza, ale jak bardziej na drogi sie zapatrujesz to hm DR BIG ,albo Transalpa V-ke,ewentualnie XTZ 750 (R2) lub XTZ 660 ta to tysz singiel ale oplastikowany od dolu do gory :/ albo podobne DR 650 RSE
    • Gość: waps Re: niezawodne i proste enduro - co kupić? IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 29.01.06, 05:53
      Zaraz zaraz, paluch, a dlaczego odradzasz Yamahe?
      Jest tu wiecej osob, ktore cenia suze bardziej od yamahy?
      Z tego co wiem yamaha robi bardzo konkretne mota w tej klasie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka