Dodaj do ulubionych

jeździcie już?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.06, 19:00
Niby zimno, ale słońce w końcu świeci. Czy ktoś z Was już jeździł i jak się
jeździ o tej porze?
Obserwuj wątek
    • Gość: yamasz Re: jeździcie już? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:35
      hje hje, niestety już nie... ;p
      • simsun Re: jeździcie już? 07.03.06, 19:58
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=37104389&a=37104389 - już jakies
        dwa tygodnie temu jeździłem :) fajnie było
    • wi-31 Re: jeździcie już? 07.03.06, 20:25
      jezdzilem juz jakies trzy tygodnie temu. W kombinezonie i integralu
      temperatura nie przeszkadza. jezdzi sie super
    • Gość: streetracer23 Re: jeździcie już? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 21:42
      w sobote widziałem we wrocławiu 2 kolesi jeden na cbr a drugi na suzi sv chyba.
      jechałem autem to moto stały na łokietka pod sklepem a potem jak wracałem to
      własnie jechali na most pomorski. troche sie niepewnie czuli, widac było po
      jezdzie, jak jest ciepło całkiem inaczej sie odwija, oni jechali spokojnie. tez
      bym polatał ale jeszcze moto nieskończone. :)
      • sarawi :) 07.03.06, 21:47
        Ja tez juz jezdzilam - choc rozpoczelam sezon jako pasazer, a nie kierowca.
        Szkoda, ze nie moge dodac zalacznika -pokazalabym Wam jaki piekny widok
        uchwycilam po drodze ...
        • mathias_sammer Re: :) 07.03.06, 21:52
          Nie, motory to nie moj ding:)Wole szybkie i duze samochody! Do tej grupy nalezy
          tez autobus:)

M.S.
          • mlody1285 Re: :) 07.03.06, 23:30
            jezdimy- tinyurl.com/mx4gu to czarne z tym duzym "bagaznikiem" to moje-
            zrobi sie cieplej przesiade sie na czerwone i bez bagaznika
            • Gość: mrmisquamacus Re: :) IP: *.server.ntli.net 07.03.06, 23:35
              mlody niezle :D

ja jezdzilem codziennie ale teraz jak zlamalem reke, to jezdze tylko raz no gora
              2 razy w tygodniu :-)
              • mlody1285 Re: :) 07.03.06, 23:40
                dzieki macku (jak maialem noge zlamana to tez dziennie jezdzilem a moja czesie
                reka odpalalem)
                • Gość: mrmisquamacus Re: :) IP: *.server.ntli.net 07.03.06, 23:49
                  heh no niezle :D (to a'propos odpalania reka i jazdy ze zlamana noga
                  )
                  no ja ostatnio w sobote nie wytrzymalem i tasma klejaca skleilem sobie palce i
                  latalem :) na szczescie moto zatrzymuje jednym palcem heh.

ale musze sie przyznac a'propos sniegu mielismy wlasnie w sobote z kumplem
                  zaskoczke wylatujemy z zza zakretu a tu tak zwany black ice, czyli normalnie lod
                  na jezdni zygzak byl grany, no ale bylismy sporo po za ladkiem :)

szefowa mnie wygonila z pracy na 2 tyg zwolnienia abym nie pisal na klawiaturze,
                  jakby wiedziala, ze na moto jezdze to by mnie wylali z pracy :D
                  • mlody1285 Re: :) 07.03.06, 23:55
                    no ja wracalem ostatnio do domu w sniezycy- miales widziec miny przechodniow
                    • Gość: mrmisquamacus Re: :) IP: *.server.ntli.net 08.03.06, 01:35
                      no szczerze jak ja bym cos takiego zobaczyl to karp by byl co najmniej 30 kilowy
                      :) tymbardziej, ze nieraz slyszy sie opinie motorzystow - ja jezdze od +5, +10
                      heh. ja przez caly ostatni rok (oraz te miesiace w 2006) nie jezdzilem tylko
                      jeden dzien ze wzgledu na pogode. popieram, ps a ten czerwony to co jesli mozna
                      spytac?
                      • mlody1285 Re: :) 08.03.06, 08:11
                        ja lubie jezdzic zima- zwlascza boczne nieodsiniezone trakty i lasy robia mi
                        frajde tylko tego roku wybralem odrobine zle moto ale co tam na przyszly rok
                        sie poprawie (to czerwone to stara odrobine zmodyfikowana cbr-a)
                        a-propos fotki ktora pokazalem to jesil zagladacie do ace-cafe mozecie spotkac
                        tych dwoch gosci z lewej
    • Gość: seba26 Re: jeździcie już? IP: *.bulldogdsl.com 08.03.06, 00:29
      wczoraj :) w londynie byla piekna pogoda wiec zabralem dziewczyne i
      pojechalismy do parku na Richmond - ladna okolica (jak na londyn :)), duzy park
      polozony na wzgorzu, ogrodzony, z wewnetrznymi drogami. swietne miejsce na
      krotki wypad. wprawdzie wew drogi maja ograniczenie do 20mph ale mozna
      podziwiac widoki i zwierzeta (w parku sa sarny, lisy i inne takie) a tu foto,
      zrobione telefonem wiec nie poraza jakoscia :)))
      seba333.fm.interia.pl/avatar/Image004.jpg
      to ja tuz przed wyjazdem, hehe.. foto robila moja dziewczyna
      • Gość: mrmisquamacus Re: jeździcie już? IP: *.server.ntli.net 08.03.06, 01:47
        polecam okolice epping forest/ongar/loughton/chigwell piekne winkle, zero kamer
        i policji.

co do widokow to z cala pewnoscia widok z Alexandra Palace niedaleko wood green
        oraz Archway Bridge zwany rowniez mostem samobojcow (nie bez kozery - wyniki
        dosc przekonywujace) :)
        • Gość: les Re: jeździcie już? IP: 195.136.33.* 08.03.06, 10:23
          co to za pytanie !!!

wystarczy się rozejżeć po Warszawie, kilku set skuterowych dostawców Pizzy
          jeździ 365 dni w roku, a co może oni nie są motocyklistami!!!
          • Gość: 1100 Re: jeździcie już? IP: *.noname.net.icm.edu.pl 08.03.06, 11:59
            Dostawca pizzy, to niby też motocyklista, jak ktoś się bardzo uprze, to i robal
            na owiewce jest motocyklistą, bo jeżdzi. Odpaliłem sprzęta w sobotę, a teraz
            mam katar jak cholera. Trochę jeszcze za wcześnie.
            Pozdrawiam
            • motory3 Re: jeździcie już? 19.03.06, 17:13
              Ja jeżdze na jawie 50 cały rok nawet w temp. -30.idzie sie fajnie poślizgać na
              drodze.
              • Gość: Kubaaa Re: jeździcie już? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 01:54
                Też jeździłem cały sezon motrkami do tego roku kiedy na black ice miałem
                szlifaaa. Naszczeście niegroźnego. Ale lakier porysowałem
    • Gość: waps Re: jeździcie już? IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 20.03.06, 05:17
      U mnie bylo dzisiaj +18, po zachodzie slonca +10 (San Francisco). Nic dziwnego,
      ze dopiero zsiadlem z mota (po 20-tej). Wczoraj latalem w nocy, tez bylo jakies
      +10.
      Jak wylozyc foty, ewentualnie filmy w necie?
      • speedy1000 Re: jeździcie już? 20.03.06, 11:26
        nawet mnie nie denerwuj :) w pl nadal je... suka zima!!! Ale week ma byc
        cieplutki :) wreszcie!!!

pozdr
        • wojtekk1000 Re: jeździcie już? 20.03.06, 14:53
          Heh - a ja jeszcze nie latam - niestety (po zeszłorocznej przygodzie) jeszcze
          nie mam na czym, jak na razie rozpocząłem etap rozglądania się (nie mylić z
          szukaniem). Szukanie motocykla rozpocznę dopiero w połowie kwietnia. Nie
          martwię się jednak z tego powodu, gdyż słyszałem opinię mówiącą, iż nie
          powinienem być zdziwionym gdy w maju spadnie śnieg.
      • matej23 Re: jeździcie już? 20.03.06, 15:26
        Gość portalu: waps napisał(a):

> Jak wylozyc foty, ewentualnie filmy w necie?

Fotki możesz wrzucić tutaj:
        www.imageshack.us
        A filmy tu:
        www.rapidshare.de
    • Gość: waps Re: jeździcie już? IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 20.03.06, 20:09
      Dzieki matej. Spojrze na to jak tylko nakrece jakis letni klimacik z motem w
      tle, albo zrobie fotke w tym guscie. Chwilowo znow leje. A tu jak leje, to leje
      maksymalnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka