andrewyamaha 10.05.06, 16:32 Poradzcie jak mam wyczyścic skórę ?Kupiłem synowi, a ta ma wstawki białe , czym mogę je wyczyścić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sad Re: Pomóżcie - skóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 21:32 kupiles dziecku uzywaną kurtkę? ile kosztowała 10zł?? i pewnie po wypadku jest, ma ślady od asfaltu na tych białych wstawkach?:) Odpowiedz Link Zgłoś
andrewyamaha Re: Pomóżcie - skóra 11.05.06, 17:21 Nie po wypadku i nie za 10 złotych , to chyba Ty robisz takie interesy!!! Kupiłem uzywaną i si8ę pytam jak wyczyścić? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody1285 Re: Pomóżcie - skóra 10.05.06, 23:21 sa preparaty do czyszczenia skory- to pomaga ale tylko do pierwszego wyjazdu- ja tez mam biale wstawki i juz dawno przestalem je czyscic to poprostu bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaro Re: Pomóżcie - skóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 17:03 kup preparat do konserwacji i czyszczenia tapicerki skórzanej (np samochodowej) Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Pomóżcie - skóra 12.05.06, 09:18 nieeee.... no nie czyść skóry bo bedzie obciachowa... skóra musi mieć ślady używania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Pomóżcie - skóra IP: *.aster.pl 21.05.06, 00:04 "Starwax" mleczko czyszczace na lanolinie jakis francuski merd ale skuteczny:-) kupilem w makrokaszikary Odpowiedz Link Zgłoś