Dodaj do ulubionych

Minimalny wzrost na Blackbirda

IP: *.itpp.pl 14.07.06, 22:40
Mam pytanie, i liczę na życzliwość forumowiczów, czy jest gdziś określony- np
przez producenta minimalny wzrost na Hondę CBR 1100??
Obserwuj wątek
    • Gość: mmm Re: Minimalny wzrost na Blackbirda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 23:01
      a ile masz wzrostu?
      • Gość: baba_zanetti Re: Minimalny wzrost na Blackbirda IP: *.itpp.pl 15.07.06, 00:52
        Ja mam wystarczająco, ale osoba, która ma takie wątpliwości, ma 160cm. Wiem że
        to nie wiele. Być może powinna zapomnieć, chodzi właśńie o to czy być może
        producent określił minimalny wzrost na ten motocykl. Mam zamiar napisać jeszcze
        do dealera hondy, ale najpierw chciałbym posłuchać bardziej praktycznych
        opinni:)
        • Gość: nyorker Re: Minimalny wzrost na Blackbirda IP: *.dyn.optonline.net 15.07.06, 01:37
          lepiej pytaj uzytkownikow o rozmiar spodni. generalnie scigacze dla kurdupli sa
          i miedzy innymi dla tej przyczyny nigdy wiertarki mnie nie ciagnely. co innego
          640adv...
          • mrmisquamacus Re: Minimalny wzrost na Blackbirda 15.07.06, 11:04
            wysokosc siedzenia 810mm i masa moto 254kg, przy tym wzroscie to jest raczej
            niewykonalne.
            • Gość: benek187 Re: Minimalny wzrost na Blackbirda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 12:39
              no chyba ze kolo bedzie szeroki na 1,6m i bedzie bral na klate 160kg to wtedy
              byc moze przy dobrych wiatrach da rade...
              Benek187
              Pozdro!
              • Gość: maly Re: Minimalny wzrost na Blackbirda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 12:56
                a jak mam 166 cm i waze 65 kg to tez sobie nie poradze?
                • mrmisquamacus Re: Minimalny wzrost na Blackbirda 15.07.06, 13:21
                  dla Ciebie CG125.
              • mrmisquamacus Re: Minimalny wzrost na Blackbirda 15.07.06, 13:21
                no tak, ale zalozy sytuacje, ze musi sie podeprzec a droga jest nierowna :) albo
                stope wstawi w zaglebienie/koleine :) bedzie glebic az milo, ja to chociaz swoja
                zx636 sam podnosze, ale xx-a?
                • Gość: benek187 Re: Minimalny wzrost na Blackbirda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 14:14
                  no to bedziesz musial dzwig wzywac jak nic...a wlasnie jak oddaja moc zx636??
                  • Gość: baba_zanetti Re: Minimalny wzrost na Blackbirda IP: *.itpp.pl 15.07.06, 21:46
                    Dzięki, moje zdanie jest takie że raczej ten motocykl przy takim wzrosćie można
                    sobie odpuścić, żal mi trochę kumpla, bo kasę by miał, i pojęcie też, ale
                    wzrost go raczej dyskfalifikuje, chociaż pamietam w kwietniu spotkałem na tym
                    potworze na światłach kobietę!!! rónież ledwo sięgała do ziemi. No więc skoro
                    kobieta daje radę, to może warto próbować...
    • Gość: Dzakas Słyszalem o tkaim wynalazku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 10:44
      Już w starożytności niejakiej grecji zanim jeszcze najstarszy blackbirdy
      odleciały na południe do słonecznej italli by delektować się i wylegiwać
      ciepłymi promieniami słonecznymi i morskim powiewem ciepłego wiatru to w tym
      samym czasie niejaki Johny Wizir tworzył w piekarni u swojego wójka Edmunda coś
      co miało wywołać prawdziwą rewelacje w przemyśle obówniczym coś co nie śniło
      się nawet najwybitniejsyzm filozofom greckim Archimedes, Tales coś co przyszło
      równie prędko jak i prędko wzbudziło zachwyt miejscowych szewców. Johny jeszcze
      nie wiedział, że dzięki jemu zapoczątkowany był etap nowej rewolucji ewolucji
      ktora trwa, aż do dziś dzień. Stary frygał nie przepuszczał takiego obrotu
      spraw obrotu który zakręci światem niczym diabelski młyn, a spanie szybciej niż
      niejaki sokół wędrowny forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
      f=508&w=36014743 . Jednak Johny wiedział, że przyszlośc leży w nim i jego
      wynalazku dlatego ani chwili nie zawachał się by ukazać światu nowe buciki na
      koturnie idg.allegro.pl/show_item.php?item=114748082 dzięki którym
      każda osoba mogła się poczóć niczym afrykańska surykatka wyszukiwająca swym
      wzrokiem drapieżnych lwów. I dzięki owemu wynalazkowi myśle, że przyjemność
      prowadzania jak i podpierania sięgnie apogeum jego podniecenie no i w ten
      sposob myśle, że wzrost nie będzie żadnym problemem więc niehc twój kolega
      kupuje bez zastanowienia blackiego i owe botki.pzdr

yo
      • Gość: baba_zanetti Re: Słyszalem o tkaim wynalazku IP: *.itpp.pl 17.07.06, 19:34
        Hehe, wynalazek dobry, ale trochę taki obciachowy:/ Czekam na odpowiedź z Hodny
        Plaza. A nóż odpiszą.
    • Gość: Fazer600 Re: Minimalny wzrost na Blackbirda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 10:57
      Czesc!
      To jak sie danej osobie bedzie jezdzilo na konkretnym motocyklu jest wypadkowa
      kilku czynnikow - takich jak wzrost i waga jezdzca oraz wysokosc i waga moto.
      Najlepiej przed kupnem przymierzyc sie do roznych maszyn, wiele zalezy do czego
      motocykl ma sluzyc - maszyny pokroju Blackbird sa malo przyjemne w miescie a na
      teasie to przyjemnosc. Ja mam 170cm/70kg i CBR1000 wstawialem na podstawke
      centralna i podnosilem z gleby bez pomocy ale majlepiej jezdzi mi sie maszynami
      klasy 600cm/okolo 200kg motocykla.
      Pozdrawiam
    • Gość: dzony Re: Minimalny wzrost na Blackbirda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 18:57
      hmm dzakas dobrze to ujoł
      • Gość: baba_zanetti Re: Minimalny wzrost na Blackbirda IP: *.itpp.pl 19.07.06, 18:26
        Odpowiedź od dealera: nie ma formalnie określonego minimalnego wzrostu na
        motocykle honda. Dla kolegi to mogą być słowa otuchy. Niech po prostu jedzie i
        sie przymierzy do BB. Dzięki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka