Gość: Dzaas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 00:04 www.neostrada.pl/tpsa/run?n=msi_film_tekst&p1=36207 Ogladal jzu ktos moze tne film zapowiada sie ciekawie o tmy koleis od najszybszego indiana. www.worldsfastestindian.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zephir Re: The World's Fastest Indian IP: *.teleton.pl 01.08.06, 00:42 Film oglądałem w kwietniu.Powiem szczerze,że ciekawy.Najciekawsza jest scena gdy przy 95 milach odchodzi w kłębach kurzu od samochodów jadących za nim :D Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
matusta1 Re: The World's Fastest Indian 01.08.06, 03:47 Film nudny jak cholera,zamiast 2 godzin wystarczyloby 45 min.Hopkins jest wspanialym aktorem,ale tu zmarnowal swoj czas. Ponadto film nie pokazuje jak naprawde ten Indian byl zbudowany i podrasowany. Lepsz sa filmiki jak chlopcy robia wheelies. Pzdr M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: The World's Fastest Indian IP: *.dyn.optonline.net 01.08.06, 04:01 zgadzam sie z przedmowca. najlepsze sa filmiki siekury, bo sa krotkie, o niczym i smutne. dla tej ostatniej przyczyny, ponizszy film tez jest do niczego. nie pokazuje, jak harley jest zbudowany, a tylko mowa w nim, ze kosztuje $39000. czarny chlopiec nie robi wheelie, ale well robi to co robi. video.google.com/videoplay?docid=-1698141434816447130 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: The World's Fastest Indian IP: 195.128.228.* 02.08.06, 11:33 A ja tez chciałem miec najszybszego Indiana świata i zakończyło sie wybuchem silnika (ale dopiero po przejechaniu ok 1000 km) Na szczęście, przejazdem w polsce był kolo z Australii, który zajmuje się od wielu lat takimi przebudowami indyków, zdiagnozował problem, więc mam nadzieje, że jeszcze w tym sezonie (jak dojada tłoki ze Szwecji) będe ganiał Indianem. Bo silnik oczywiście po wybuchu został zregenerowany, ale z tym samym błędem, więc trochę obawiam sie teraz jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś