pawellisiecki 17.09.06, 21:53 Potrzebuje opinii użytkowników rf-y na temat tego moto,slabych i mocnych stron i na co zwracac uwage i tego typu info.czy moze lepiej pociulac dluzej i wybrac zx-9 albo thundera?a moze cos innego ciekawego?pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RF900 Re: Opinie o Rf900 proszę IP: *.czarne.sdi.tpnet.pl 18.09.06, 09:57 Śmigam RF-ką juz drugi sezon i jak dla mnie to super moto. Wygodna, moc wystarczająca. Jednego czego brakuje to 6 biegu ale nie jest źle. Moto dosyć ciężkie (stalowa rama) jednak zakrety bierze bez problemu. Spalanie nie najgorsze bo przy 140-160 km/h około 6 litrów. I chyba najładniejsza dupka wśród motocykli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierob Re: Opinie o Rf900 proszę IP: *.master.pl 18.09.06, 16:13 śmigałem rf-ą trzy sezony. Mocna, ładna i wygodna. w sumie zrobiłem nią 30 tys. km. (najlepiej chodzila na Castrolu, praktycznie nie brała oleju). spalanie od 5,5 do 7 litrów. Obsługa ograniczyłą sie do czyszczenia i synchronizacji gaźników i wymiany łańcuszka rozrządu (po 50tys. km na budziku). Podobno (takie paplanie słyszałem tu i ówdzie, wyskakuje czasem 2 bieg). U mnie tego nie było, wiec, chyba zależy od stylu jazdy. Nie znam przecinaka na który mozna zapakować tyle bagazu (bez stelażaitp dodsatków) co na RF-kę. Kiedyś wiozłem swoje klamoty (namiot, spiwór, torma plus kupla i jego klamoty) i jeszcz by się coś zmiesciło. Cholernie szeroki tył, to dzieki temu. Fabrycznie montowane sa z tyłu gumy o rozm. 170 9 i na takich lepiej śię smiga, co sprawdziłem montujac dwa razy 180tke). kolejne zalety to poejmny schowek (na trzy puszki browaru!!!) pod siedzeniem i schowek pod kierownicą na jakies pierdoły.Wady to trochę za niska szyba, Co do tyłeczka to sie zgadzam. Śliczny jest. Zaletą (i wadą) jest niska cena tego sprzeta (w razie sprzedaży). Po za tym moto OK. Jedzie jakieś 260 km/h. Kupić na pewno warto o ile nie był po jakimś dzwonie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Opinie o Rf900 proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 20:24 ja niemiałem bliższego kontaktu z rf-kami ale podobno to padaki straszne kup yzf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Opinie o Rf900 proszę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.06, 14:13 Strasznie ale to strasznie ciężko znaleźć w faktycznym bdb stanie. Odpowiedz Link Zgłoś