Gość: baba_zanetti IP: *.itpp.pl 24.09.06, 21:20 Pytanie mam, czy ktoś mi może podać trasę dziesiejszej parady na zakończenie sezonu w Warszawie? Bo nie jestem pewien, ale chyba śmiesznie krótka była? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Revolution Re: Nowy Świat- parada... IP: 80.51.10.* 24.09.06, 21:30 Trasa? He,he,he. Ta parada to była żenada. Start na Nowym Świecie - Aleje Jerozolimskie - Marszałkowska - Świętokrzyska - Nowy Świat. Dłużej czekało się na start parady niż w niej jechało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargen Re: Nowy Świat- parada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 11:45 Nowy Świat - Al. Jerozolimskie - Marszałkowska - Świętokrzyska - Nowy Świat. Faktycznie krótka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: Nowy Świat- parada... IP: *.itpp.pl 25.09.06, 14:56 Haha, no tak podejrzewałem, bo nie skręciłem już na powrót na Nowy Świat. Nie chciało też mi się wierzyć że to już koniec! W dodatku 10 zł za taką "przyjemność"! Dla mnie lipa:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: Nowy Świat- parada... IP: 195.128.228.* 25.09.06, 15:26 Dla mnie wogóle kiblowanie w taką pogode w weekend w Wawie to lipa. Nie rozumiem ludzi, którzy tam pojechali i marnowali czas nie wiadomo na co, płacac jeszcz po 10 zet. To chyba raczej organizator powinien Wam dopłacac za robienie frekfencji, na festynie? A za miesiąc zacznie się narzekania na forum, że sezon krótki, ze nie ma gdzie jeździć. A jak pod koniec września nie ma ani jednej chmurki na niebie, temperatury powyżej 20 stopni to znajdują sie goście, którym chce się z motocyklem kiblować w miescie. Były chociaz jakies pokazy gołych dziwcząt? Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Nowy Świat- parada... 25.09.06, 17:19 Gość portalu: Potas napisał(a): > A za miesiąc zacznie się narzekania na forum, że sezon krótki, ze nie ma gdzie > jeździć. A jak pod koniec września nie ma ani jednej chmurki na niebie, > temperatury powyżej 20 stopni to znajdują sie goście, którym chce się z > motocyklem kiblować w miescie. Wczoraj wybraliśmy się na całodniową wycieczkę. Jechało 6 maszyn. Przez cały dzień, spotkaliśmy tylko jednego motocyklistę ! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrkost Re: Nowy Świat- parada... 25.09.06, 21:24 Byłem wczoraj w Kazimierzu, tak na chwilę :) Ilośc motocykli - mnóstwo, raczej nie miejscowe :) Po drodze też kilka widziałem - więc baz przasady. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: Nowy Świat- parada... IP: 195.128.228.* 27.09.06, 09:36 To jakoś wracacie mi wiarę w ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo. Kicha, nie parada !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lot.pl 27.09.06, 21:43 Niestety, wzorem roku ubiegłego impreza była zorganizowana na odwal się. Ulica zapchana motocyklami, pieszymi, stoiskami, kawiarenkami. Widać ubiegłorocznym wypadkiem nikt się specjalnie nie przejął. Nagłośnienie z estrady słyszalne 50m od sceny i reszta uczestników nie miała pojęcia co się dzieje. Mała ilość wystawców, mały asortyment, z bazarem na Służewcu nie ma porównania, nawet biorąc pod uwagę ilość miejsca. Szumnie zapowiadana parada, czyli stanie w korku na słońcu przez 45 min.za 10 zł, została podzielona przez policję na kilka części i tym samym straciła główny atut - wspólną jazdę wielu motocykli. Policja nie wyłączyła sygnalizacji świetlnej, zatrzymywała paradę co parę metrów, a policjant na rondzie przy Rotundzie nakazywał jazdę prosto Alejami bez względu na sygnalizację świetlną mimo, że czoło parady już dawno skręciło w Marszałkowską. I część uczestników pojechała do dworca Zachodniego, część do Pałacu Kultury, a inni ponownie na Nowy Świat. Parada trwała 3 min..... Wdać z tego niestety, że organizacja imprezy na odcinku 500m ulicy stanowczo przekracza możliwości logistyczne organizatorów. Może by tak przenieść się do ogródków jordanowskich ??? Odpowiedz Link Zgłoś