Dodaj do ulubionych

Nowy Świat- parada...

IP: *.itpp.pl 24.09.06, 21:20
Pytanie mam, czy ktoś mi może podać trasę dziesiejszej parady na zakończenie
sezonu w Warszawie? Bo nie jestem pewien, ale chyba śmiesznie krótka była?
Obserwuj wątek
    • Gość: Revolution Re: Nowy Świat- parada... IP: 80.51.10.* 24.09.06, 21:30
      Trasa? He,he,he.
      Ta parada to była żenada.
      Start na Nowym Świecie - Aleje Jerozolimskie - Marszałkowska - Świętokrzyska -
      Nowy Świat.
      Dłużej czekało się na start parady niż w niej jechało.
    • Gość: kargen Re: Nowy Świat- parada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 11:45
      Nowy Świat - Al. Jerozolimskie - Marszałkowska - Świętokrzyska - Nowy Świat.
      Faktycznie krótka :)
      • Gość: baba_zanetti Re: Nowy Świat- parada... IP: *.itpp.pl 25.09.06, 14:56
        Haha, no tak podejrzewałem, bo nie skręciłem już na powrót na Nowy Świat. Nie
        chciało też mi się wierzyć że to już koniec! W dodatku 10 zł za
        taką "przyjemność"! Dla mnie lipa:/
        • Gość: Potas Re: Nowy Świat- parada... IP: 195.128.228.* 25.09.06, 15:26
          Dla mnie wogóle kiblowanie w taką pogode w weekend w Wawie to lipa. Nie
          rozumiem ludzi, którzy tam pojechali i marnowali czas nie wiadomo na co, płacac
          jeszcz po 10 zet. To chyba raczej organizator powinien Wam dopłacac za robienie
          frekfencji, na festynie?
          A za miesiąc zacznie się narzekania na forum, że sezon krótki, ze nie ma gdzie
          jeździć. A jak pod koniec września nie ma ani jednej chmurki na niebie,
          temperatury powyżej 20 stopni to znajdują sie goście, którym chce się z
          motocyklem kiblować w miescie.
          Były chociaz jakies pokazy gołych dziwcząt?
          • cien1100 Re: Nowy Świat- parada... 25.09.06, 17:19
            Gość portalu: Potas napisał(a):

> A za miesiąc zacznie się narzekania na forum, że sezon krótki, ze nie ma gdzie
            > jeździć. A jak pod koniec września nie ma ani jednej chmurki na niebie,
            > temperatury powyżej 20 stopni to znajdują sie goście, którym chce się z
            > motocyklem kiblować w miescie.

Wczoraj wybraliśmy się na całodniową wycieczkę. Jechało 6 maszyn. Przez cały
            dzień, spotkaliśmy tylko jednego motocyklistę !
            • piotrkost Re: Nowy Świat- parada... 25.09.06, 21:24
              Byłem wczoraj w Kazimierzu, tak na chwilę :)
              Ilośc motocykli - mnóstwo, raczej nie miejscowe :)
              Po drodze też kilka widziałem - więc baz przasady.
              Pozdrawiam
              • Gość: Potas Re: Nowy Świat- parada... IP: 195.128.228.* 27.09.06, 09:36
                To jakoś wracacie mi wiarę w ludzi
    • Gość: Olo. Kicha, nie parada !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lot.pl 27.09.06, 21:43
      Niestety, wzorem roku ubiegłego impreza była zorganizowana na odwal się. Ulica
      zapchana motocyklami, pieszymi, stoiskami, kawiarenkami. Widać ubiegłorocznym
      wypadkiem nikt się specjalnie nie przejął. Nagłośnienie z estrady słyszalne 50m
      od sceny i reszta uczestników nie miała pojęcia co się dzieje. Mała ilość
      wystawców, mały asortyment, z bazarem na Służewcu nie ma porównania, nawet
      biorąc pod uwagę ilość miejsca. Szumnie zapowiadana parada, czyli stanie w
      korku na słońcu przez 45 min.za 10 zł, została podzielona przez policję na
      kilka części i tym samym straciła główny atut - wspólną jazdę wielu motocykli.
      Policja nie wyłączyła sygnalizacji świetlnej, zatrzymywała paradę co parę
      metrów, a policjant na rondzie przy Rotundzie nakazywał jazdę prosto Alejami
      bez względu na sygnalizację świetlną mimo, że czoło parady już dawno skręciło w
      Marszałkowską. I część uczestników pojechała do dworca Zachodniego, część do
      Pałacu Kultury, a inni ponownie na Nowy Świat. Parada trwała 3 min..... Wdać z
      tego niestety, że organizacja imprezy na odcinku 500m ulicy stanowczo
      przekracza możliwości logistyczne organizatorów. Może by tak przenieść się do
      ogródków jordanowskich ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka