Dodaj do ulubionych

bielizna termoaktywna

IP: 156.17.93.* 18.04.07, 13:00
Czesc. Mam maly problem, chcialabym kupic chlopakowi na urodziny bielizne termoaktywna na moto, ale kompletnie nie mam pojecia, bielizna ktorej firmy do tego celu sie najlepiej nadaje. Jesli macie jakies doswiadczenie w tej sprawie, dajcie znac. Dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aldek Re: bielizna termoaktywna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:21
      Dla chlopaka to nie wiem, ale jezeli chodzi o bielizne termoaktywna dla Ciebie
      to polecam cos takiego :

profile.imageshack.us/user/plglobi/images/detail/#259/img8743yb1.jpg
      • Gość: gość Re: bielizna termoaktywna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:30
        najlepsza jest FALKE www.falke.de ale droga nei polecam bielizny narciarskiej
        • Gość: nyorker a to dlaczego? IP: *.dyn.optonline.net 18.04.07, 14:28
          jezdze w bieliznie helly hansen, under armour i marmot i nie narzekam.
          • Gość: gość Re: a to dlaczego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 10:50
            jazda na motorze jest bardziej stateczna niz na nartach oragniza wytwarza
            mniejsza ilsc energii wiec bielizna musi byc cieplejsza
            • Gość: nyorker Re: a to dlaczego? IP: 70.19.14.* 19.04.07, 16:37
              bielizna narciarska jest produkowana w calym spektrum grubosci, a materialy w
              niezliczonej ilosci kombinacji skladnikow. procz tego, na tym polega sens
              bielizny termoaktywnej, ze przekazuje wilgoc na zewnatrz, przez co tworzy
              stabilny mikroklimat przy skorze. bez wzgledu na aktywnosc (jazde), czy jej
              brak (wyciag) bielizna zapewnia komfort cieplny. o ile oczywiscie pozostale
              warstwy sa wlasciwie dobrane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka