Dodaj do ulubionych

2 metry i moto...

03.05.07, 20:11
mam problem z doborem moto....mam 2 metry i 105 kg wagi i ciezko mi dobrac
cos poza enduro i super moto...macie jakis pomysl na inne moto???nie wiem czy
np. bylbym w stanie jezdzic np na bandicie 600 s np??? bardzo was prosze o
pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: 2 metry i moto... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 20:20
      boss hoss :] ale niestety trochę kosztuje , może vn2000
      mam niestety ten sam problem, i się waham między chopperem a enduro
      • plons Re: 2 metry i moto... 03.05.07, 20:26
        hehe, co tam ze drogi...koszty eksploatacyjne sa dopiero duze ;p on ma silnik z
        samochodu tam wpakowany ;p
        • keniw Re: 2 metry i moto... 03.05.07, 21:27
          jeżeli szukasz jakiś nakeda to przymierz się do hondy x-11 bo bandit 600 to za
          mały motorek dla tak dużej osoby. ja mam 189 cm, 82kg i miałem bandita 600 ale
          czułem sie jak na motorynce

pozdr
    • Gość: Dzakas Mysle ze bylbys wstanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 23:02
      Chociaz koles z ktorym czasem bujam ma jakies z 2.10cm i wage ze 135 kilo i tez
      go czasem z tylu wozilem na cbr 600 inie narzekal i czasem mu dalem sie
      rpzejechac i nei narzekal powiedzial tylko, ze nie jest styl fakt ze wygladal na
      zabawce ale spoko powiedzial. Osobiscie koles jezdzi xjr1200 i pasuje do niego
      ten motorek.pzdr
      • Gość: zee z taki wzrostem to do cyrku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 23:07
        może wstąp do cyrku taki wielki jestes. tam ci dadzą przerobione moto i bedziesz popie..ł w kółko. i ty bedziesz hepi i widownia widząć wielkoluda na moto. narmistrz
    • Gość: Ruda Re: 2 metry i moto... IP: *.eranet.pl 04.05.07, 00:24
      A rodzice pozwolili w końcu kupić? Podobno był z tym jakiś problem...
      • plons Re: 2 metry i moto... 04.05.07, 09:48
        udalo sie, nie mogli sie dluzej juz stawiac bo nie dawalem spokoj ;]
        odrazu chce tez myslec o moto na 18 i chcialem juz zaczac zbierac kase ;] ale w
        koncu zdecyduje sie na jakies enduro chyba bo taka maszynka sprawi mi najwiecej
        frajdy a na taka moge sie spokojnie pakowac ;]
        • Gość: Pacu3 Re: 2 metry i moto... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 10:31
          zadzwon do nich www.westcoastchoppers.com/ robili motocykl dla Michaela
          Jordana wiec na pewno dla Ciebie tez coś zrobią :P
          • plons Re: 2 metry i moto... 05.05.07, 13:06
            na poczatek jessy wkurzyl sie ze go budze ale ok...potem powiedzial ze jesli
            jestem kims slawnym ok nie ma problemu zrobia go za free, ale jesli jestem
            zwyklym smiertelnikiem musze szykowac od 60 000$ jesli chce cos fajnego

jessy james uslyszalw sluchawce tylko odglos odkladanej sluchawki i pikania
            ktore mo mowilo ze polaczenie zostalo przerwane
            • Gość: Pacu3 Re: 2 metry i moto... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 19:03
              Trzeba było powiedzieć że dzwonisz od Pacu3 na pewno by inaczej gadał :P
              • plons Re: 2 metry i moto... 08.05.07, 22:37
                hehehehhehehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka