Gość: gulczao IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 11:13 Mam pytanie, czy ktoś spotkał się z takim motocyklem. Bo zastanawiam się nad kupnem, ale jest to dosyć rzadki pojazd w Polsce. Może ktoś ma jakieś info na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fazer600 Re: yamaha radian 600 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 14:54 Witam! Bez przesady, troche Yamaszek Radian jezdzi po PL, silnikowo to dokladnie XJ600 stary model i z informacjami o niej bym sie zapoznal- wiekszosc mozna odniesc do Radian, zawieszenie jest juz inne no i ten piekny klasyczny design :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacu3 Re: yamaha radian 600 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 14:56 Z tego co wiem to jest to ten motocykl ma silnik jak w XJ 600 51 J tylko wydaje mi sie ze jest to slabsza wersja silnika ( inne dysze - da sie wymienic ) . Najlepiej zadaj pytanie na www.yamahaxj.pl na pewno dowiesz sie wiele wiecej. Ogolnie to ja bym kupił :D no zalezy jeszcze jaka cena :P www.motocykle.domeczek.pl/prezentacje_moto/yamaha/XJ600/xj600.htm podobna do tej Odpowiedz Link Zgłoś