Gość: lysout Re: Dżem - Harley Mój IP: *.centertel.pl 12.05.07, 17:26 dresta napisał: > Dżem - Harley Mój no i ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Dżem - Czerwony Jak Cegła IP: *.aster.pl 15.05.07, 00:23 ;-)))))))) www.youtube.com/watch?v=Cf6Edqpen0M Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Dżem - Harley Mój 12.05.07, 17:48 Dżem, Dżemem, ale zobacz co zrobił ś.p. Waligórski (1926-1992 /10 maja/): "Chomik, zbierając plony, do swej norki ganiał, A obok dobry niedźwiedź chomika ochraniał. Potem zjadł mu te plony, wytarł łapą mordę, Wydupcył biedne zwierzę i przypiął mu order" www.waligorski.art.pl/liryka.php?litera=w&nazwa=288 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor. Grupa Furmana ETZ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.07, 18:34 www.wrzuta.pl/audio/xoBPw0Ahdn/grupa_furmana_-_etz Ja miałem wtedy kaski, z "ogórka" Przy swojej budzie trzymałem burka A Zenek, ten to miał wdzięk Był właścicielem sztucznych szczęk Lecz czymże były te atrybuty Kiedy musiałem co dzień do huty Pędzić "Komarem" w kolorach świtu Ależ się wtedy nażarłem wstydu Bo jazda na ETZ-cie Jest najlepszą jazdą na Świecie A jazda na "Komarze" Powoduje inflację marzeń Ja ciebie wiozłem wtedy na baku Gdyśmy wjechali w pole z buraków A, że to były buraki pastewne To jak nie wjadę, i jak nie "glebnę" A moi kumple jedzą kotlety A ja pieniądze wciskam, w skarpety Na ETZ-tę jestem zacięty A mama jeszcze dokłada, z renty Bo jazda na ETZ-cie Jest najlepszą jazdą na Świecie A jazda na "Komarze" Powoduje inflację marzeń Taki na przykład Easy Rider Jeździł motorem, i miał z tego frajdę Ja też Rider-em będę "niewąskim" Choć u mnie, na wsi jest grunt dość grząski Ja, w mojej głowie mam sytuację Otwarta przestrzeń, wiatr, i wibracje Kupiłem sobie nawet perfumy Z zapachem "Świeżo palonej gumy" Bo jazda na ETZ-cie Jest najlepszą jazdą na Świecie A jazda na "Komarze" Powoduje inflację marzeń Dla jednych piękna jest Costarica Inni to wolą schlać się, i rzygać A ja co wolę, już chyba wiecie Ja wolę jazdę na ETZ-cie! Bo jazda na ETZ-cie Jest najlepszą jazdą na Świecie A jazda na "Komarze" Powoduje inflację marzeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzciarz Re: Grupa Furmana ETZ IP: *.aster.pl 12.05.07, 19:28 dobre, brawo !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Dżem - Harley Mój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 19:05 Harley Mój rewelacja,ale proponuję też posłuchać reszty utworów Dżemu;choćby NAIWNE PYTANIA,SKAZANY NA BLUESA, LIST DO M, nie wspominając już o ŚNIE O VICTORII i kapitalnym instrumentalnym SPACERZE Z AGNIESZKĄ:) Szerokości na drodze! Odpowiedz Link Zgłoś
kinia233 Re: Dżem - Harley Mój 13.05.07, 12:47 no i nie zapomnijcie o "cała w trawie" z wokalem Niemena :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harlista Re: Dżem - Harley Mój IP: *.cable.mindspring.com 12.05.07, 19:56 Moj Harley nie ma jeszcze roku - dopiero w Pazdzierniku bedzie "obchodzil" urodziny Blisko 4,000 mil na liczniku. Poprzedni mial 70,000 mil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacu3 Re: Dżem - Harley Mój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 14:31 ..a jednak czegoś żal... Na śniadanie ? DŻEM na obiad ? DŻEM na kolacje ? DŻEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś