Dodaj do ulubionych

nalepka na auto...

01.06.07, 16:10
ostatnio myslalem na temat nalepki na samochod.domyslam sie ze wiekszosc z
was tez procz motocyklem jezdzi autem czy macie w zwiazku z tym jakas
naklejke ze jestescie mootocyklistami.sam cos takiego szukam ale nie bardzo
wiem gdzie i jaka.pozdrawiam i szerokiej drogi
Obserwuj wątek
    • cien1100 Re: nalepka na auto... 01.06.07, 16:17
      Na motobajzlach, przez internet...
      • Gość: peefjot Re: nalepka na auto... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 16:32
        Przed laty nieśmiało zaproponowałem redakcji ŚM dołączenie czegoś takiego do
        któregoś z numerów pisma.
        • Gość: siekiera77 Re: nalepka na auto... IP: *.aster.pl 09.06.07, 23:20
          Gość portalu: peefjot napisał(a):

> Przed laty nieśmiało zaproponowałem redakcji ŚM dołączenie czegoś takiego do
          > któregoś z numerów pisma.

O!
          i to jest słuszna koncepcja!
      • foamclene Re: nalepka na auto... 01.06.07, 17:40
        nie moge namierzyc mozesz podrzucic link?
      • wish3522 Re: nalepka na auto... 01.06.07, 18:06
        a propo Swiata motocykli, to bylby fajny prezencik, mysle ze dla nich nie bylo
        by to wielkim problemem, zwlaszcza ze teraz gdy to czasopismo nie jest juz tak
        ciekawe jak kiedys....
    • Gość: spectre Re: nalepka na auto... IP: *.104.udn.pl 01.06.07, 19:49
      W Dizmarze sie gosc reklamuje. Napisz do niego maila rbrodziak@wp.pl
    • Gość: wookash1 Re: nalepka na auto... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 22:35
      Na allegro jest ich sporo-sam tam kupiłem.
      www.allegro.pl/item198005026_naklejka_naklejki_15cm_hit_87_wzorow.html
    • Gość: Tomek Re: nalepka na auto... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 22:50
      jutro i w niedziele na Służewcu jest motobajzel-tez mają tu naklejki.
      Oczywiście jeśli jesteś z Warszawy lub okolic to zajrzyj. Szerokości na drodze!
      • wish3522 Re: nalepka na auto... 03.06.07, 21:20
        ok. dzieki za rady cos poszukam.do zobaczenia na trasie, szerokosci...
        • Gość: Kris Re: nalepka na auto... IP: *.aster.pl 05.06.07, 00:10
          A do czego Wam są potrzebne te naklejki?Pytam zupełnie poważnie, gdyż sam
          jeżdżę motocylem i nie mam potrzeby ozdabiania samochodu w ten sposób - może
          zmienię zdanie.
          • Gość: lysout Re: nalepka na auto... IP: *.centertel.pl 05.06.07, 08:00
            Dla mnie te naklejki to wsiurstwo do potęgi. Pokazywanie na siłę, jaki to jestem
            kozak bo ganiam motocyklem. Ja jeżdżę od 15 lat i w życiu nie nakleiłbym sobie
            czegoś takiego na auto. Wieś, wieś, wieś

Co innego naklejki " Spójrz w lusterka MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE"
            Są to naklejki edukacyjne, powodujące jakąś refleksję i w jakimś stopniu
            zwiększające nasze bezpieczeństwo na drodze.
            • Gość: antek Re: nalepka na auto... IP: 195.94.208.* 05.06.07, 11:15
              kolego nie podniecaj się bo ci żyłka pęknie , to że ty byś nie nakleił nie
              oznacza od razu że to wieś , po twojej wypowiedzi można wnioskować że to raczej
              masz ty więcej do czynienia z wsią (klapki na oczach od konia)niż ci co je
              nalepiają
              • Gość: Zeus Re: nalepka na auto... IP: *.kim.pl 05.06.07, 15:48
                To tak jak z rybkami na tylnej klapie... SYF!
                • Gość: siekiera77 Re: nalepka na auto... IP: *.aster.pl 10.06.07, 17:32
                  rybka_SYF?!
                  siostra Irena
                  na pewno ma inne zdanie
                  w tej kwestii...
              • Gość: Lysout Re: nalepka na auto... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 21:45
                Gość portalu: antek napisał(a):

> kolego nie podniecaj się bo ci żyłka pęknie , to że ty byś nie nakleił nie
                > oznacza od razu że to wieś , po twojej wypowiedzi można wnioskować że to raczej
                >
                > masz ty więcej do czynienia z wsią (klapki na oczach od konia)niż ci co je
                > nalepiają

Kolejny naklejkowiec... Żenada
                • Gość: nyorker tyle halasu o nic IP: 70.19.14.* 06.06.07, 21:01
                  mnie to tam bimba.
                  ale czuje tu pewien standard. siekiera ma na motocyklu napletke samochodowa i
                  za to przez wszystkich jest podziwiany: chlopcy ciumkaja mu moszna, dziewczynki
                  reaguja na widok kubusia rozporka struzka uryny na rajstopkach. problem w tym,
                  ze siekiera na inne sposoby dowiodl juz, ze obciachowiec z niego i bez nabialu
                  w mosznej, stad napletka sila rzeczy czyms w zlym guscie musi byc.

a teraz, drogie dzieci, pocalujcie wujka w...

wasz kochany,
                  newyorker.

• Gość: siekiera77 Re: tyle halasu o nic IP: *.aster.pl 09.06.07, 23:37
                    no widze że ciocia
                    nieżle wkoorwiona :-D
                    ciotka, nie nerwujsia
                    tfuj! prezydent już niedługo
                    wróci do twojej nowej ojczyzny
                    i znów będziesz mogła
                    chroniona supertarczą
                    bezpiecznie tulić do piersi
                    torbe pełną butów...
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=56779308&a=56840667
                    galant77 ;-)
                    • Gość: siekiera77 Re: tyle halasu o nic IP: *.aster.pl 20.07.07, 01:32
                      tera za to
                      to se przykleje takom
                      z kangurem
                      to ciotke-buciare
                      szlag trafi
                      i wydali z się
                      posta zoofilskiego :-D
                • Gość: eter Re: nalepka na auto... IP: *.autocom.pl 15.06.07, 03:11
                  jak chce - niech nakleja, ja nim zmieniłem samochód jeździłem z nurkową.
                  Świetna sprawa - widzisz swoich, swoi Cię widzą, czasem zagadują.Inni inaczej na Was patrzą (mam na myśli motonaklejko - może się rozglądną?

Opisując siebie, określam swoją tożsamość, pokazując innym co kocham,nie mam się czego wstydzić.
              • Gość: Lysout Re: nalepka na auto... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 21:53

> kolego nie podniecaj się bo ci żyłka pęknie , to że ty byś nie nakleił nie
                > oznacza od razu że to wieś , po twojej wypowiedzi można wnioskować że to raczej
                >
                > masz ty więcej do czynienia z wsią (klapki na oczach od konia)niż ci co je
                > nalepiają

A tak na marginesie nie jesteśmy kolegami cieciu jeden.
            • Gość: wookash1 Re: nalepka na auto... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 21:36
              Dla mnie to nie jest wieś. Motocykle są moją pasją, a że czasem poruszam sie tez
              autem to przylepiłem sobie taką. Jadąc moto za takim samochodem wiem
              przynajmniej że jakas bratnia dusza jedzie w puszce,tyle. Nurkowie przyklejają
              nurków Katolicy ryby motocyklisci mogą przyklejac motocykle.A wiochą dla mnie
              jest jazda Rjedynką w dresie ponad 150km/h po mieście.
              • vader_24 Re: nalepka na auto... 06.06.07, 17:55
                A ja myślałem że rybkę mają rybacy :)
                A serio to rybka jest troszkę śmieszna. Pokazała się na samochodach dopiero po
                nakręceniu filmu. Na ulicy widać kto czytał a kto oglądał Quo Vadis :)
            • foamclene Re: nalepka na auto... 06.06.07, 18:13
              nie pitol
              jak widze auto z nalepka to wiem, ze mi zlosliwie dzrzi na swiatlach nie
              otworzy jak bede miedzy pasami,
              wiem ze nie spotkam sie ze zlosliwoscia
              wiem ze zjedzie mi przy wyprzedzaniu itp...

to deklaracja przynaleznosci do grupy spolecznej i nie ma nic wspolnego z
              kozaczeniem ;)
            • mio69 Re: nalepka na auto... 18.06.07, 14:43
              ostatnio naklejkę " Spójrz w lusterka MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE" zobaczyłem na znaku
              informującym o początku ścieżki rowerowej na Kabatach :)
    • anegata Re: nalepka na auto... 05.06.07, 14:22
      hej po wielkiej przerwie.
      Ja czuej sentyment do puszek z naklejka... wiem, ze kierowca tak samo sie meczy
      jak i ja ... jestem duchem i calym sercem z motocyklami.
      Na swoim aucie woże byka - toro - symbol Hiszpanii ... jestem zakochana w tym
      kraju.
      Myslalam o motocyklu ... jakis scig, kolo byczka - zestawienie super.
      pozdrawiam WAS cieplo.
      Aneta ............... /niegdys wlascicielka MZ ETZ 251/
      • wish3522 Re: nalepka na auto... 06.06.07, 19:47
        nierozumiem dlaczego niektorych tak bulwersuje moj pomysl...
        nie chodzi mi o to jaki ja jestem kozak czy< cos w tym stylu.chodzilo mi o
        raczej dyskretny znak ze wlasnie przynaleze do tej grupy i inni na moto beda
        wiedziec ze wlasnie w puszce jedzie "ktos z nich".i w razie czego moge pomoc,
        ustapic miejsca itp.
        nie widze w tym zadnej wiochy, jak komus sie nie podobaniech sie nie patrzy.tyle
        pozdrawiam i dozobaczenia na trasie.
        P.S
        auto to wlasnosc prywatna i moze sobie naklejac co chce
        • Gość: peefjot Re: nalepka na auto... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:56
          Kiedy jadę zimą puszką i widzę puszkę z naklejką czuję jak zaczyna mnie
          ogarniać życzliwość wobec bratniej duszy i natychmiast mam ochotę ustępować,
          przepuszczać, pożyczać koło zapasowe i.t.p.
        • Gość: lysout Re: nalepka na auto... IP: *.centertel.pl 10.06.07, 21:20
          wish3522 napisał:

> nierozumiem dlaczego niektorych tak bulwersuje moj pomysl...
          > nie chodzi mi o to jaki ja jestem kozak czy< cos w tym stylu.chodzilo mi o
          > raczej dyskretny znak ze wlasnie przynaleze do tej grupy i inni na moto beda
          > wiedziec ze wlasnie w puszce jedzie "ktos z nich".i w razie czego moge pomoc,
          > ustapic miejsca itp.
          > nie widze w tym zadnej wiochy, jak komus sie nie podobaniech sie nie patrzy.tyl
          > e
          > pozdrawiam i dozobaczenia na trasie.
          > P.S
          > auto to wlasnosc prywatna i moze sobie naklejac co chce

Taaa, czasy kiedy motocykliści to była społeczność minęły juz dawno. Dzis
          wybrałem sie na przejażdżkę iksiorkiem, minąłem z 15 motocykli, kiwnąłem w akcie
          "pozdrowienia motocyklowego" kazdemu - kto zgadnie ilu odkiwnęło?????
          Żaden, banda ludzi którzy używają motocykli, a nie są motocyklistami.
          Założe się ze 80% z nich ma naklejke jakiegoś cholernego scigacza na tylnej
          klapie auta, bo zobaczyli gdzies, u kogoś taka naklejke i wydaje im się, ze jak
          se nakleją, to będą motocyklistami jak ci inni. Dlatego własnie dla mnie te
          naklejki to wiocha, a naklejki "Patrz w lusterka MOTOCYKLE są wszędzie", mające
          aspekt refleksyjny, są jak najbardziej milewidziane (pozdro cieniu ;)
          Pozdrawiam, Lysa
          • Gość: antoś Re: nalepka na auto... IP: 195.94.208.* 14.06.07, 12:38
            sądząc po twoich wypowiedziach można z dużą dozą prawdopodobieństwa stwierdzić
            że jestes taki sam na drodze , więc się nie dziw że nikt ci nie macha , bo
            najpierw trzeba pierwszy ponieść ręke
            • Gość: lysout Re: nalepka na auto... IP: *.centertel.pl 14.06.07, 13:08
              Gość portalu: antoś napisał(a):

> sądząc po twoich wypowiedziach można z dużą dozą prawdopodobieństwa stwierdzić
              >
              > że jestes taki sam na drodze , więc się nie dziw że nikt ci nie macha , bo
              > najpierw trzeba pierwszy ponieść ręke

CZYTAJ TęPAKU ZE ZROZUMIENIEM - PISłEM, ZE MACHAłEM...
              • Gość: antek Re: nalepka na auto... IP: 195.94.208.* 15.06.07, 12:50
                Gość portalu: lysout napisał(a):

CZYTAJ TęPAKU ZE ZROZUMIENIEM - PISłEM, ZE MACHAłEM...

Wybacz tępaku ale co to znaczy "pisłem" - rozumiem że chcesz być elokwentny ,
                ale mierz siły na zamiary.
                • Gość: lysout Re: nalepka na auto... IP: *.centertel.pl 15.06.07, 13:30

> Gość portalu: lysout napisał(a):
                  >
                  > CZYTAJ TęPAKU ZE ZROZUMIENIEM - PISłEM, ZE MACHAłEM...
                  >
                  > Wybacz tępaku ale co to znaczy "pisłem" - rozumiem że chcesz być elokwentny ,
                  > ale mierz siły na zamiary.

I tu poległeś na forum..
                  • Gość: antek Re: nalepka na auto... IP: 195.94.208.* 18.06.07, 13:29
                    upss ,rycerz jakiś czy cóś , ciekawe czy mnie zasztyletował , czy ucioł łeb...
                    żałosne
                    • Gość: wojtexc Re: nalepka na auto... IP: 165.72.200.* 18.06.07, 14:00
                      a tak wracajac do dyskusji o naklejkach, gdzie mozna dostac naklejke
                      ostrzegajaca ze warto patrzec w lusterka bo motocyklisci sa wszedzie itp?
                      widzialem takie w waw i chetnie bym nakleil na auta..
                      • Gość: lysout Re: nalepka na auto... IP: *.centertel.pl 18.06.07, 21:06
                        Gość portalu: wojtexc napisał(a):

> a tak wracajac do dyskusji o naklejkach, gdzie mozna dostac naklejke
                        > ostrzegajaca ze warto patrzec w lusterka bo motocyklisci sa wszedzie itp?
                        > widzialem takie w waw i chetnie bym nakleil na auta..

Pogadaj ze słwkiem - "cien1100maupagazeta" on sie zajmuje dilerką tego;)
                        Pozdrawiam
    • Gość: Młody Re: nalepka na auto... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 19:27
      Ja Mam na samochodzie naklejone A.H.A.M.D
      • Gość: .. Re: nalepka na auto... IP: 83.238.160.* 08.06.07, 09:28
        a co to za skrót?
        • Gość: sNAKE Re: nalepka na auto... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 14:47
          JA MAM MA SWOIM.w NIEDZIELE NA MOTOBAJZLU KUPILEM:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka