Gość: wojkop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 19:44 rockers.webd.pl/readarticle.php?article_id=41 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarawi Isle of Man TT 2008 :) 28.10.07, 21:20 "Ja mieszkam w Anglii, więc załatwiałem transport z Anglii. Prom z Irlandii wyszedł by o wiele drożej, bo trzeba się jeszcze tam dostać. Poza tym może to były bilety, bez miejsca na motocykl" - NIEPRAWDA. Plynelam z Irlandii na Wyspe Man razem z motocyklem, nie bylo ZADNYCH problemow z bilatami, nawet na krotko przed wyjazdem - kupilam bilet miesiac przed. Poza tym, spodziewalam sie, ze w tym roku moze byc naprawde bardzo tloczno i bedzie problem ze znalezieniem noclegu. Rowniez nie bylo zadnego. Oby do nastepnego TT 2008 ... :) magda Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi Isle of Man TT 2008 :) 28.10.07, 21:20 "Ja mieszkam w Anglii, więc załatwiałem transport z Anglii. Prom z Irlandii wyszedł by o wiele drożej, bo trzeba się jeszcze tam dostać. Poza tym może to były bilety, bez miejsca na motocykl" - NIEPRAWDA. Plynelam z Irlandii na Wyspe Man razem z motocyklem, nie bylo ZADNYCH problemow z bilatami, nawet na krotko przed wyjazdem - kupilam bilet miesiac przed. Poza tym, spodziewalam sie, ze w tym roku moze byc naprawde bardzo tloczno i bedzie problem ze znalezieniem noclegu. Rowniez nie bylo zadnego. Oby do nastepnego TT 2008 ... :) magda Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi Isle of Man TT 2008 :) 28.10.07, 21:43 PS: zakretow zdaje sie jest 360 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpak Re: Isle of Man TT 2008 - warto zerknac przed wyj IP: *.range86-142.btcentralplus.com 28.10.07, 21:45 Sarawi, a Ty nie udawaj, ze tam bylas... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi Isle of Man TT 2008 - warto zerknac przed wyj 28.10.07, 21:46 ja na pewno, ale Ciebie tam nie widzialam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ocx Re: Isle of Man TT 2008 - warto zerknac przed wyj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 21:49 a ja widziałem Twojego niebieskiego Horneta jak mu w namiocie MacFarlanda oponki zmieniali...:) Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi Isle of Man TT 2008 :))) 28.10.07, 22:09 o tej profesjonalnej wymianie opon mowisz? :))) sarawi.kongi.eu.org/tt2007/P1010187 Zerknelam wlasnie na ceny biletow na prom i ... jutro kupuje :))) 30 euro w obie strony !!! Za pol roku beda po 300 ... Odpowiedz Link Zgłoś
ocx Re: Isle of Man TT 2008 :))) 28.10.07, 22:32 dokładnie :) od miejsca na zdjeciu do naszego legowiska było jakies 40 kroków :) kilka moich fotek z TT znajdziesz tutaj: www.bikepics.com/members/swiderr/personal/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojkop Re: Isle of Man TT 2008 :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 22:33 Masz racje sarawi z tymi zakretami. Mój błąd - miało być "ponad 300" (dokładnie - tak jak piszesz - 360). Zaraz poprawię. Poza tym Marcin dorzucił nowe zdjęcia do albumu z tegorocznego TT Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi Isle of Man TT 2008 :))) 29.10.07, 01:01 ale macie super zdjecia !!! moje nie powychodzily tak ladnie :(- ale zaopatrzylam sie niedawno w nowy, calkiem niezly aparat z mysla o kolejnych wyjazdach, wiec mam nadzieje, ze sesje zdjeciowa nadrobie za rok :) A swoja droga, nie wiem czy ktos sie z Was wybiera na TT2008 (ja na pewno), jeslo tak, to spojrzcie na ceny biletow na prom! - przypadkiem zajrzalam na strone steam-packet - cena biletu w dwie strony (co prawda z Irlandii, ale patrzylam tez na Anglie, niewiele drozsze) w okolicach 25 maja i powrotny 8 czerwca - 30 euro! - razem z motocyklem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: Isle of Man TT 2008 :))) IP: 195.128.228.* 29.10.07, 09:47 A ja sie już nie wybieram. przynajmniej nie przez najbliższych kilka lat. Jest jeszcze tyle innych ciekawych miejsc. W sezonie 08 w finlandii jest ogólnoeuropejski zlot Indianów. Też ładna traska do przejechania. PS. Sporo fotek z naszego wyjazdu na IOM na stronie www.oldtimerclub.riders.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpak Re: Isle of Man TT 2008 :))) IP: *.range86-142.btcentralplus.com 29.10.07, 10:31 ...Glupio mi - :) Ujawnili sie nowi swiadkowie...:) Od poczatku wierzylem, ze tam Bylas Sarawi :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi Isle of Man TT 2008 :))) 29.10.07, 14:47 ... okazalo sie, ze to jakas KUPA z tymi biletami (cena 30 euro rzeczywiscie wydawala sie podejrzanie niska ...) - kupilam bilet po czym wyswietlila sie informacja, ze wlasnie zaplacilam depozyt za bilet ... bo wlasciwej ceny jeszcze nie ma :))) - poinformuja mnie w odpowiednim czasie ile jeszcze mam doplacic (pewnie jak wymysla ile w tym roku trzeba by wydrzec kasy od motocyklistow hehehe) Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi Isle of Man TT 2008 :))) 29.10.07, 14:47 ... okazalo sie, ze to jakas KUPA z tymi biletami (cena 30 euro rzeczywiscie wydawala sie podejrzanie niska ...) - kupilam bilet po czym wyswietlila sie informacja, ze wlasnie zaplacilam depozyt za bilet ... bo wlasciwej ceny jeszcze nie ma :))) - poinformuja mnie w odpowiednim czasie ile jeszcze mam doplacic (pewnie jak wymysla ile w tym roku trzeba by wydrzec kasy od motocyklistow hehehe) Odpowiedz Link Zgłoś
ocx Re: Isle of Man TT 2008 :))) 29.10.07, 17:19 Tak juz jest ze Scam Racket :P :). Zapłacisz cos w okolicach 270-300euro prawdopodobnie. Co do wyjazdu na TT, to owszem jak najbardziej ale nie w 2008 roku niestety. W przyszłym roku atakujemy UlsterGp, tym razem nie na moto bo to jednak jest kawałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpak Re: Isle of Man TT 2008 :))) IP: *.range86-142.btcentralplus.com 29.10.07, 20:35 Jezeli moge cos wtracic od siebie. Bylem 2 lata temu na North - West 200 , bylo bardzo fajnie, polecam impreze, bo warto zobaczyc, ludzi sporo, oprawa niezla, klimat tez. Okolica rowniez ciekawa, takze jest co pozwiedzac. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi Isle of Man TT 2008 :))) 30.10.07, 00:22 wiem wiem, na TT w maju tez placilam sporo za bilety na prom ... To jednak musi byc niezly interes :) moze powinnam zainwestowac w statek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor Re: Isle of Man TT 2008 - warto zerknac przed wyj IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.11.07, 16:56 Poszukuję popularnej składanki z TT nie z tego roku, gdzieś mi link do tubki uciekł a szukając po TT, Man, Isle za cholerę nie mogę znaleźć, ma ktoś może? Odpowiedz Link Zgłoś