gregorz767 22.03.08, 07:41 Czy ktos wie gdzie w Warszawwie moge polozyc chrom na plastikowa czesc. To kawalek oslony do Goldasa. Na razie pmalowalem na kolor, ale orginalnie bylo to lustro i teraz nie wyglada tak dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregorz767 Re: chrom na plastiku 02.04.08, 22:49 Co, nikt nie przerabial tego tematu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera Re: chrom na plastiku IP: *.aster.pl 02.04.08, 22:53 George, nie nerwujsja! Ludzie jutro wstaną, przetrą oczy, zobaczą posta i cuś napiszą ;-) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: chrom na plastiku IP: *.subscribers.sferia.net 02.04.08, 23:03 nie będzie to odkrywcze, ale z tego co wiem jest to zaje... trudny temat, nie słyszałem by ktokolwiek się tym zajmował w Polsce. Pewnie dlatego taki odzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: chrom na plastiku IP: *.aster.pl 02.04.08, 23:08 Nie musisz chromowac, mozesz kupic folie termoplastyczna na allegro za parę złotych i samemu za pomoca zwykłej suszarki i kawałka folii miec efekt chromu:) Pozdrawiam napisał jeden gość na forum "ścigacza" Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz767 Re: chrom na plastiku 03.04.08, 12:41 O takiej opcji nie myslalem, ale wyprubuje ja. Najpierw na innym kawalku. Dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmatek Re: chrom na plastiku IP: *.chello.pl 13.04.08, 23:41 Hej, Ja trenowalem temat na obudowie zegarow do Kawy ER 5. Tworzywo musi byc wykonane z plastiku ABS. Cala operacja jest skomplikowana i rzeczywiscie tego praktycznie nikt nie robi, a jesli robi to koszt jest wiekszy niz zakup nowej czesci. Mnie odciagniecie chromu i polozenie nowego wycenili na 350zl, nowa czesc kosztowala 260. Jesli jednak bedziesz chcial to zrobic koniecznie to ja znalazlem 1 miejsce gdzie moglem powaznie na ten temat poorozmawiac: www.sinox.com.pl/. Pozdrawiam kmatek Odpowiedz Link Zgłoś