mur67 23.06.08, 19:52 Witam, Chodzi mi o opinie na temat tego motocykla - głównie na niedalekie wypady za miasto i lekki teren. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BMW Re: BMW F650GS IP: *.centertel.pl 29.06.08, 20:27 Mnie się podobał. Miałem rocznik 2005, palił 3,5 l/100km. Polecam do jazdy solo, choć niedaleko to i w dwie osoby da radę, byłem nim w Rumuni. Podgrzewane manetki, ABS przydają się na trasie. Polecam, teraz mam większy motocykl, też BMW. Odpowiedz Link Zgłoś
mrmisquamacus Re: BMW F650GS 29.06.08, 23:23 hej, posiadalem ten motocykl przez ok 9 miesiecy i bylem bardzo zadowolony. kupowalbym tylko motocykle od 2000 roku, gdyz maja one pelny wtrysk i nie sa produkowane w fabryce aprilli. motocykl spalal nikczemne ilosci paliwa, nidy mnie nie zawiodl. jedynym problemem jest mala moc. po spedzeniu 15h w trasie mialem go dosc :) do miasta idealny, na krotkie wypady tez (ale raczej solo, z plecaczkiem juz zawiecha potrafi dobic). co do terenu, to ciezkawy, jazda na stojaco troszke niewygodna, trzeba sie przygarbic. ale generalnie bardzo ciekawe moto, szczegolnie wersje z ABS-em. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś