Dodaj do ulubionych

Tychy- "Chrzanowscy"

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.09, 21:20
Zdawał może ktos u nich A? nie wiecie czy zapisać się można w ośrodku na
Budowlanej? A i czy mają możliwość ratalnej spłaty kursu?

Pozdr. ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Nordberg Re: Tychy- "Chrzanowscy" IP: 77.223.195.* 26.02.09, 22:30
      chciałem się tam zapisac na jesieni ale obsluga byla tak skandaliczna ze zrezygnowalem i cale szczescie
      zrobilem kurs w katowicach i teraz czekam na egzamin jak tylko bedzie mozna
    • Gość: GSD Re: Tychy- "Chrzanowscy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.09, 08:56
      tez tam bylem i zawrocilem
      bez rewelacji cena sztywna a ludzie jacys niezainteresowani zarobieniem, nieuprzejmosc
      • motormann Re: Tychy- "Chrzanowscy" 27.02.09, 20:44
        Wejdz na forum śląskich motocyklistów to tam sobie poczytasz o tym
        ośrodku szkolenia.
      • Gość: K Re: Tychy- "Chrzanowscy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 16:26
        Robiłem kurs w innym ośrodku. Ale że uczyłem się na Suzuki, więc wczoraj
        wykupiłem sobie jedną godzinę jazdy u Chrzanowskich, z racji że mają Hondę CBF
        250, taką jak na egzaminie w Tychach. Miła pani skasowała ode mnie 40 zł za
        godzinę i... to był koniec miłych rzeczy. Poszedłem na plac gdzie miał czekać
        jakiś umówiony instruktor, pan L....... Pomyślałem sobie tak: pół godziny na
        placu, obsługa i wszystkie manewry, a później prawie zdążę raz przejechać trasę
        egzaminacyjną. Na placu był jakiś instruktor, ale szkolił kursanta na motorze.
        Myślę sobie: mój pewnie dopiero się zjawi. Ale po chwili, kiedy wybiła 18:00 już
        nie czekałem, w końcu to początek mojej jedynej wykupionej godziny. Podszedłem
        do owego jegomościa. A jakże, to pan L....... ! No to będziemy sobie jeździć w
        dwóch kursantów naraz. No fajnie. Na początku opier... że niby dokąd on będzie
        na tym placu kwitnął?! Myślę sobie: to po coś chłopie się zgodził przyjąć
        dodatkową godzinę? Ale nic, trudno. Kilka słów na temat budowy motocykla, kilka
        słów o manewrach, no i jeżdżę, na przemian z drugim kursantem jakoś musimy się
        mieścić na placu manewrowym przygotowanym pod jeden motocykl. Na pytanie o
        wyjazd na trasę egzaminacyjną (która znajduje się obok ośrodka - niedaleko jest
        WORD) słyszę że na miasto na pewno nie pojedziemy bo on nie ma auta żeby za mną
        jechać. Pech chce że po minucie wjeżdża na plac jakiś instruktor i kończy pracę,
        zostawiając wolne auto. Ale mój instruktor swojej decyzji nie zmienia. Zanim
        cokolwiek powiem, punktualnie o 18:20 wsiada w swój samochód, rzucając mi na
        odchodne: do 19:00 jeździj sobie sam, ja muszę jechać po kiełbasę. No i
        pozostałe 40 minut z mojej wcale nie taniej godziny jeżdżę sobie po placu sam...
        PODSUMOWUJĄC: TRZYMAJCIE SIĘ OD TEGO PSEUDO OŚRODKA Z DALEKA. SĄ BEZNADZIEJNI
        !!! ZERO SZACUNKU DLA KLIENTA.
    • dragon600 Re: Tychy- "Chrzanowscy" 01.03.09, 11:47
      Najlepsza szkoła jazdy w okolicy jaką mogę polecić to: Akademia Jazdy Lanette w
      Gliwicach.

Rekomendacją niech będzie, że ich instruktorzy prowadzili w poprzednich latach
      Suzuki Moto Szkołę.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka