Gość: Gość IP: *.acn.waw.pl 21.09.09, 16:58 Dwa miesiące minęły a oni zamiast wziąć się do roboty protestują - tzn, że chyba aż tak źle im się nie wiedzie? A tyle płaczu było. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja KDT chce działkę przy Okopowej bez przetargu IP: *.chello.pl 21.09.09, 17:51 Niech urząd m.st. Warszawy nie robi konkursów na stanowiska pracy tylko mnie zatrudni, bo mam dobre CV i ochotę na pracę...eh..jestem trochę w stanie zrozumieć tych ludzi (tylko tych , którzy pracowali u dorobkiewiczów, gdyż ci ostatni maja majątki o jakich ja mogę tylko pomarzyć i jeszcze im mało) Jednak prawo jest prawem. "Kupcy" przecież prowadzą swój własny - prywatny interes. Dlaczego miasto miało by im coś dać (tak dać, sprzedając działkę tylko im i o połowę taniej niż wartość gruntu). Proszę niech ktoś mi sensownie wytłumaczy to. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re pogonić ich kijami IP: 77.255.241.* 21.09.09, 18:24 Ja też chcę działkę bez przetargu! Bezczelność tych handlarzy, nazywających siebie kupcami, nie zna granic. Kupcem to był Wokulski, a nie handlarze, spece od chińskich majtek i cd playerów marki Pensonic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilli Re: pogonić ich kijami IP: *.acn.waw.pl 21.09.09, 18:32 Galeria Centrum upadła, niech sobie ja kupią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pogonić ich kijami IP: 195.90.102.* 21.09.09, 19:30 Bezczelni handlarze - roszczenia ich nie mają końca... Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Błąd 21.09.09, 19:43 Gość portalu: Lilli napisał(a): > Galeria Centrum upadła, niech sobie ja kupią Upadła Galeria Centrum, a nie DTC Real Estate - właściciel budynków przy Marszałkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry KDT chce działkę przy Okopowej bez przetargu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 18:36 Ja też chcę działkę bez przetargu najlepiej w śródmieściu !!!! to kurcze nie jest PRL, że się wszystko należy, to samo mogą powiedzieć Wietnamczycy bo im się wszystko spaliło moim zdaniem koniec jakichkolwiek rozmów z tymi ludźmi,którzy pokazali już kim są, cały czas próbują ugrać coś dla siebie z gruntów miejskich najlepiej nie płacąc za to nic, ale zarabiać już chcą jako kapitaliści! a poza tym słowo "kupiec" jest mało adekwatne bo to są zwykli handlarze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domcia KDT chce działkę przy Okopowej bez przetargu IP: *.chello.pl 21.09.09, 18:48 Czy oni naprawdę nie widzą, jak bardzo są żenujący w swojej postawie i żałośni? Nóż się w kieszeni otwiera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rentier KDT chce działkę przy bez przetargu - i Ja tez IP: *.chello.pl 21.09.09, 19:01 Żądam działki (ok 1000 m2) bez żadnego przetargu. I to w Warszawie. W ładnej okolicy. Może być z drzewem ładnym w kącie działeczki i mediami kilkoma - no wiecie: gaz, woda i kanalizacja. No i prąd, bo bez niego nic nie działa. I żeby ulica asfaltowa do niej jakaś była. Ale bez autobusów, bo mam 10-letnie auto i sam sobie dojadę. A przede wszystkim cisza i spokój aby była. Bo jak nie - to stanę przed Ratuszem i transparent rozwieszę!!!! Albo schlam się jak świnia i obciachu Hance G-W narobię, jak powiem z kim ona...... Ona wie co mogę powiedzieć. I .... , tego - właściwie to wszystko. Czy ja gorszy jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziedzic Re: KDT chce działkę przy bez przetargu - i Ja te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 19:13 Mam taką działkę i sprzedam Ci ją bez żadnego przetargu za 4 mln , to trochę taniej za 1m kw. niż ta którą wystawia miasto na sprzedaż . Kupujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jood Re: KDT protestuje: pod ratuszem i pod Pałacem Ku IP: *.md4.pl 21.09.09, 19:25 Proponuję w odpowiedzi puścić zarządowi KDT ten kawałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkurencja agent - Lisicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 19:33 A Lisicki ze swoim badziewnym, chińskim plecaczkiem siedzi przy stoliku pod parasolem, do handlarzy się uśmiecha i robi w ich gniazdo jeszcze większą kupę niż robił do tej pory ... Że też nikt z tych biedaków nie napluł mu w twarz za czarny PR który robiła im GW (i dopięła założonego celu , KDT tonie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: agent - Lisicki IP: *.spray.net.pl 21.09.09, 21:14 > KDT tonie KDT tonie od dłuższego czasu, bo się słuchali prezesika, który sobie kabzę na ich krzywdzie napchał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Lisicki Re: agent - Lisicki IP: *.aster.pl 22.09.09, 00:42 o następny odważny bez nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enon Moze jeszcze leatywę ze słodkiej IP: *.chello.pl 21.09.09, 20:33 śmietanki? Odpowiedz Link Zgłoś
demis1 j bez przetargu jakim prawem ? 21.09.09, 20:51 niech KACZORY I TEN WSTRETNY CALY PIS ODDA IM SWOJE PRYWATNE PLACE. ZLODZIEJE ZAWSZE TRZYMAJA SIE RAZEM ZLODZIEJ PIS I KDT OSZUST PIS I KDT TO JEDNA PARTIA PIS-KDT . POLACY JUZ MAJA DOSC ZLODZIEJ PIS ODDAL TYLE NARODOWEGO DOBRA ZLODZIEJOM KOSCIELNYM . SZKODA ZE W KOPALNI ZGINELI NIEWINNI LUDZIE ,LUDZIE KTORZY UCZCIWIE PRACOWALI NA SWOJE RODZINY A TAKIE ZLODZIEJSKIE MAFIE PISOSKO- KOSCIELNE TAM NIE BYLO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xc Re: KDT protestuje, ale kogo to... IP: *.jmdi.pl 21.09.09, 22:19 A czy ktoś poza "kupcami" chce tego domu handlowego (i to w śródmieściu)? Nie wydaje mi się żeby mieszkańcy nie mogli się bez tego obejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domcia Re: KDT protestuje, ale kogo to... IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.09, 09:59 Jestem pewna, że zarówno okoliczni mieszkańcy, jak i ci, którzy tamtędy jeżdżą, nie pałają entuzjazmem na myśl o kolejnym centrum handlowym w tej okolicy. Wystarczy już Clif i Arkadia, przez którą na rondzie Babka i okolicznych ulicach dojazdowych są gigantyczne korki i tłok w komunikacji miejskiej. Mam nadzieję, że handlarzom z KDT nie uda się wygrać przetargu na tę działkę i ich noga tam nie postanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: KDT protestuje, ale kogo to... IP: *.acn.waw.pl 22.09.09, 10:19 Zgadza się, zresztą zarówno handlarze jak i ich klienci dojeżdżają z Grójca. Wszystkim będzie łatwiej i taniej wtedy kiedy ten dom handlowy powstanie w Słomczynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Głosujta na bufetowom i donka , to będzieta miały IP: *.chello.pl 21.09.09, 22:43 lepiej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl KDT won z miasta!!! IP: 62.29.251.* 22.09.09, 11:01 KDT won z miasta!!! Budujcie swoje blaszaki poza Warszawą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka KDT jestem z wami IP: *.chello.pl 22.09.09, 12:45 atrasznie dużo osób się wypowiada nie znając wogóle sytuacji jaka była w kdt. Najpierw się dowiedzcie jak to naprawde było a nie czytacie brukowce w których piszą same głupoty wyssane z palca. A co do okopowej to cena początkowa jej kupna była około 35 milionów a gdy kupcy powiedzieli że będą chcieli kupić tą ziemie to nagle cena wzrosła!!! Polski handel niedługo przestanie istnieć właśnie przez takich ludzi jak Pani Gronkiewicz. Powiem tak kupców poprostu nie było stać na to żeby zaprzyjaźnić się z tymi co postarali się aby KDT zniknęło. mam nadzieje że usłyszymy i zobaczymy jeszcze nowe centruk hanlowe Kupieckich Domów Towarowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: World Re: KDT jestem z wami IP: 195.117.230.* 22.09.09, 12:55 Gość portalu: alka napisał(a): > atrasznie dużo osób się wypowiada nie znając wogóle sytuacji jaka > była w kdt. Najpierw się dowiedzcie jak to naprawde było a nie > czytacie brukowce w których piszą same głupoty wyssane z palca. Podziel się swoimi informacjami (rzekomo sprzecznymi z tymi ogólnie dostępnymi)... > A co do okopowej to cena początkowa jej kupna była około 35 > milionów a gdy kupcy powiedzieli że będą chcieli kupić tą ziemie > to nagle cena wzrosła!!! Wiadomo ci cokolwiek na temat funkcjonowania gospodarki wolnorynkowej, czy to zupełnie obcy dla ciebie temat? > Polski handel niedługo przestanie istnieć właśnie przez > takich ludzi jak Pani Gronkiewicz. Polski handel ma się dobrze i został w końcu naprowadzony na prawidłowy kierunek przez wspomnianą już tu Panią Prezydent. > Powiem tak kupców poprostu nie było stać na to żeby zaprzyjaźnić > się z tymi co postarali się aby KDT zniknęło. mam nadzieje że > usłyszymy i zobaczymy jeszcze nowe centruk hanlowe Kupieckich > Domów Towarowych Może przyznaj się lepiej, na co ciebie nie stać :) Odpowiedz Link Zgłoś