kubissimo 20.10.09, 15:27 szczerze mowiac taka sobie ta sesja. nie wystarczy postawic modelke na ciekawym tle, przydalby sie jeszcze jakis pomysl :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: erty Re: Modelka pozowała na Stadionie Narodowym [zdję IP: 85.222.87.* 20.10.09, 15:38 kiepskie te foty. a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Ta sesja to jakas gruba ŻENADA !!! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.10.09, 22:58 ktos tu chyba grubo posmarowal lub sie przespal z kims odpowiednim, ze podlinkowanie tego czegoś na głowna strone portalu. Dramat! Wstyd Gazeto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb Fascynuje mnie jakimi teraz wszyscy są ekspertami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 01:03 Dzisiaj każdy kto kupuje sobie lustrzankę automatycznie zostaje ekspertem w dziedzinie fotografii :) Zdjęcia rzeczywiście są słabe, ale nie w tym problem. Większość komentujących po prostu zżera zazdrość, że choć "robią lepsze zdjęcia" to jakoś nie trafiają na pierwszą stronę portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Fascynuje mnie jakimi teraz wszyscy są eksper IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.09, 17:02 Jakość zdjęć to niekoniecznie wina fotografa,może to także być wina nieumiejętnego ich skompresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowany Re: Ta sesja to jakas gruba ŻENADA !!! IP: *.elsnerow.waw.pl 21.10.09, 01:10 Zdjęcia żadne. I to już nawet laicy widzą. Zero umiejętności, zero przekazu, zero doświadczenia w tego typu sesjach, zero wiedzy na temat obróbki... Fotoedytor chyba ostro sobie wypił zanim je zamieścił... O ile sam ma doświadczenie jakiekolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slowfood Re: Ta sesja to jakas gruba ŻENADA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 15:29 naprawde spodziewalem sie czegos a tu taki gniot.... i niech ktos mi napisze ze pisze to iz jestem zazdrosny ze robie gorsze zdjecia spoko i niech tak bedzie ale mam prawo wyrazic swa opinie.... niewiem czemu to trafilo na strone glowna... porazka.... modelka chyba zabardzo rosnie z dumy i zero mimiki... fotografka slaba i tu i w studiu... jak ktos chce moze ocenic mnie czy mam prawo sie wypowiadac. www.maxmodels.pl/slowfood.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: au Re: Modelka pozowała na Stadionie Narodowym [zdję IP: 87.204.10.* 20.10.09, 15:39 przydałyby się jakieś fajne zdjęcia. sesja może super, ale zdjęcia... z drugiej strony jestem zdziwiony leciutko - bo to są "surówki" - nieskadrowane, niewyedytowane i przed ingerencjami arysty fotoszopisty. w gazecie będą trochę lepiej wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Modelka pozowała na Stadionie Narodowym [zdję IP: *.chello.pl 20.10.09, 21:06 Tak tak.. zwłaszcza drugie w galerii nie jest dotknięte fotoedycją.. ta pani po prostu jest napromieniowana i się tak błyszczy i swieci. Expert który przeczytał książkę o fotografii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk Modelka pozowała na Stadionie Narodowym [zdjęcia] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.09, 15:44 peerelowski powiew nudy. dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Modelka pozowała na Stadionie Narodowym [zdję 20.10.09, 16:03 O tak! I tak samo niestety przasna modelka, ktora bardziej mi sie kojarzy z GS-owska reklama dozynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Modelka pozowała na Stadionie Narodowym [zdjęcia] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.09, 15:51 ciekawe co na to Inspektor BHP :D gdzie kask, kamizelka, odpowiednie obuwie... ale każda promocja jest dobra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Modelka pozowała na Stadionie Narodowym [zdjęcia] IP: *.cdma.centertel.pl 20.10.09, 15:58 photoshop byl i spapral i tak spaprane foty, bardzo, bardzo słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Modelka pozowała na Stadionie Narodowym [zdję 20.10.09, 16:07 Bzdury gadacie zazdrośnicy. Nie wnikam w jakość fotek,bo o fotografii mam nikłe pojęcie.Dziewczyny ładne:-) Mam nadzieję,że budowany stadion będzie równie uroczy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Modelka pozowała na Stadionie Narodowym [zdjęcia] IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.09, 16:16 W sumie to średnio ładna dziewczyna. Wygląda na zarozumiałą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia32000 Re: Modelka pozowała na Stadionie Narodowym [zdję IP: 83.143.164.* 23.10.09, 19:27 Wcale nie jest zarozumiała. Chodzę z nią do szkoły i jest bardzo miła :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Hmmm... 20.10.09, 16:19 Żywioł Pani Anny Edyty Przybysz to jednak studio, a nie plener. Wydaje się, że fotografka nie panuje nad oświetleniem zastanym i ratuje się ingerencją programu graficznego, co zdjęciom nie pomaga. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartekpawel Re: Hmmm... IP: *.pol-net.pabianice.pl 20.10.09, 20:36 Niestety - po obejrzeniu galerii na stronie p. Przybysz (www.fotogaleria.artist.pl) - okazuje się, że w studio też nie bardzo sobie radzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Hmmm... IP: *.chello.pl 20.10.09, 21:10 Chciałem ślepo skrytkować krytykujących za to że prawdopodobnie nie mają żadnych osiągnięć poza obejrzeniem tego czy owego i na tej podstawie jadą po wszystkim. Niestety muszę się zgodzić, że galeria na stronie tej pani nie prezentuje nic odkrywczego, odtwórstwo brak własnych oryginalnych pomysłów kształtujących markę artystki. Lipa trochę. Po co się z tym pchać do gazety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Modelka pozowała na Stadionie Narodowym [zdjęcia] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 16:51 dobry tytul, oddaje fakty. bo zdjecia to nie wyszly. slaba kompozycja, slabe modelki, slaba technika - bez pomyslu. niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przytomny Re: Modelka pozowała na Stadionie Narodowym [zdję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 22:07 hehe, świetne spostrzeżenie odnośnie tytułu :) recenzja krótka i trafna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Modelka pozowała na Stadionie Narodowym [zdjęcia] IP: 217.153.131.* 20.10.09, 16:52 A co to za dziewuszka? Slabiutka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiza Modelka pozowała na Stadionie Narodowym [zdjęcia] IP: *.rdc.pl 20.10.09, 16:53 Zgadzam się, zdjęcia bardzo słabe Odpowiedz Link Zgłoś
fotodiagnoza Modelka pozowała na Stadionie Narodowym [zdjęcia] 20.10.09, 17:19 modyw żurawi budowlanych już mocno oklepany. zdjęcia nie najgorsze. zajęcie pewnie też mieli robotnicy z ekipy budowlanej. jeśli budowa się przeciągnie zwalą na modelkę?;) fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2004727,2,1,ps.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosomak Modelka pozowała na Stadionie Narodowym [zdjęcia] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 17:25 co z tego, że jest modelką jak ma takie brzydkie nogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Przeziębili dziewczynę? IP: *.spray.net.pl 20.10.09, 18:47 W taką pogodę foty w takim ubraniu to 100% grypy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sernik brak pomysłu IP: *.nplay.net.pl 20.10.09, 20:03 już bardziej braku pomysłu na zdjęcia u fotografa to się nie dało uwypuklić? dajcie mi przeciętną dziewczynę z ciekawymi rysami twarzy i nie pozwalajcie skorzystać z gimpów i photo shopów a zdjęcia mi wyjdą 10 razy lepiej... żenada... jeszcze pewnie za to grubą kasę wziął... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalek Modelka pozowała na Stadionie Narodowym [zdjęcia] IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.10.09, 20:13 dość kiepskawe. na plfoto.com masa amatorów jest lepsza od tej pani co się mieni artystką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert Ale to ta pani umiała się wypromować... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 01:05 ...a nie "masa amatorów" :) Odpowiedz Link Zgłoś
steinway Modelka pozowała na Stadionie Narodowym [zdjęcia] 20.10.09, 21:01 Podziwam determinację, ale chyba warto było, bo efekt - piorunujący! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PATKA1982 Re: Modelka pozowała na Stadionie Narodowym [zdję IP: *.chello.pl 20.10.09, 21:13 Mnie też się podoba. Romantycznie, ale mrocznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Modelka pozowała na Stadionie Narodowym [zdjęcia] IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.09, 21:06 a widzieliscie to: tnij.com/art12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rachel Modelka pozowała na Stadionie Narodowym [zdjęcia] IP: *.ostrog.net.pl 20.10.09, 21:27 Nie podoba mi się,śliczna modelka, pomysł był dobry, ale brakuje w tym czegoś ciekawego. Nudna sesja, chociaż pewnie przy robieniu jej była niezła zabawa;) Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Modelka pozowała na Stadionie Narodowym [zdjęcia] 20.10.09, 22:03 Tragicznie beznadziejne. Natepnym razem proponuje wysypisko smieci ,bedzie rownie udana sesja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Modelka pozowała na Stadionie Narodowym [zdję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 09:42 Zgadzam się. Efekt mizerny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szalony Czeslaw Modelka pozowała na Stadionie Narodowym [zdjęcia] IP: 89.100.36.* 20.10.09, 22:04 Istna masakra i bol dla oczu ! na fotka.pl ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Gdzie ona się przebierała? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.09, 22:18 Tam jeszcze przecież szatni nie ma ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan PRL jak za PRL IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.09, 22:34 w PRL tez uwznioslanu prace przy budowie kraju poprzez sztuke - propaganda nazywa sie teraz PR:) i to na P i to na P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Modelka pozowała na Stadionie Narodowym [zdjęcia] IP: 79.97.138.* 20.10.09, 23:04 co za amator to robil? masakra, gorzej niz masakra nawet, zero. pomysl dobry ale co za beznadziejne wykonanie, TANDETA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotohobby amatorskie IP: 77.222.253.* 20.10.09, 23:05 sama sceneria - całkiem ciekawa idea. niestety, sesja wygląda faktycznie na mało przemyślaną i przygotowaną, modelka ani nie współgra z tłem, ani nie jest żadnym kontrapunktem - brak kontekstu. zgodzę się z opinią, że zabrakło koncepcji, fabuły - bez tego mamy 2 odrębne plany 'cyknięte' bez związku. niektóre ujęcia wyglądają dość amatorsko, jeśli chodzi o kompozycję i oświetlenie. mogło być lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś