Gość: Quetzal IP: 193.0.110.* 07.02.02, 19:09 Wg mnie gdzieś tak koło roku 2020 :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.z. Re: Pierwszy pasażer na stacji Młociny - typujemy! 07.02.02, 19:36 Ej chyba aż tak źle to nie będzie. Jak się spojrzy na mapkę to w zasadzie już ponad połowa została zbudowana. Jeśli jednak nic w sposobie finansowania podziemnej kolejki się nie zmieni, to Twoja wizja może się okazać prawdziwą... Odpowiedz Link Zgłoś
d.z. Re: Michas Tober 07.02.02, 20:59 qubacz napisał(a): > bo fajny jest > :) Być może jestem swego rodzaju "abnegatem" ale muszę to pytanie zadać. Trudno najwyżej się ośmieszę: Kto to jest Michaś Tober???? Odpowiedz Link Zgłoś
abc2001 Re: Michas Tober 07.02.02, 21:20 d.z. napisał(a): > qubacz napisał(a): > > > bo fajny jest > > :) > > Być może jestem swego rodzaju "abnegatem" ale muszę to pytanie zadać. Trudno > najwyżej się ośmieszę: Kto to jest Michaś Tober???? jeżeli nie kpisz to Ci odpowiem, ale jeżeli... to... rzecznik rządu Odpowiedz Link Zgłoś
cubic Najwcześniej 2010 - jak dobrze pójdzie!! 07.02.02, 21:15 Wygląda na to, że jestem niepoprawnym optymistą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Pierwszy pasażer na stacji Młociny - typujemy! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.02, 22:03 Wedlug Piskorskiego ( w czasie ostatniej samorzadowej kampanii wyborczej) - 2004. Jawne kpiny. Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: Pierwszy pasażer na stacji Młociny - typujemy! 07.02.02, 22:14 hehe dobre, ale sie usmialem Odpowiedz Link Zgłoś
dariok Re: Pierwszy pasażer na stacji Młociny - typujemy! 07.02.02, 23:35 takiego nie będzie naziemny tram! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Pierwszy pasażer na stacji Młociny - typujemy! 11.02.02, 12:14 Mam wrażenie, że zamiast karawanu rodzina + trumna bedą pomykać metrem do Młocin, potem trumnę na ramionka i kurc-galopkiem przez teren huty i walcowni na Wólkę. Sport to zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś