Dodaj do ulubionych

Stanko Svitlica: Odchodzę z Legii

IP: *.net.autocom.pl 29.01.04, 23:17
Legia bez Stanko Svitlicy...?Będzie grała poniżej krytyki:)Dzieki Stanko za
Zurawskiego wiedziałem że nawet as Legi wie kto jest najlepszy w polsce..:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Pogge Re: Stanko Svitlica: Odchodzę z Legii IP: *.bredband.comhem.se 30.01.04, 00:43
      "I wiem, że jest Polak. Jak się nazywa? Żuraw? Dobrze, że nie Żurawski, bo
      wtedy byłoby trudno o miejsce."

To jest RESPEKT!!! Zuraw naprawde jest Wielki.
      • Gość: raff STANKO ZOSTAJE!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 17:09
        tak podaje strona oficjalna Legii, www.legia.pl !!!!!!!
        Prawdopodobnie przedłużony zostanie kontrakt z zawodnikiem
    • Gość: rozbrat Stanko Svitlica płacze po Tobie cała stolica! IP: *.acn.pl 30.01.04, 07:42
    • Gość: rozbrat Re: Stanko Svitlica: Odchodzę z Legii IP: *.acn.pl 30.01.04, 07:45
      Owszem, Żurawski jest wielki, podobnie jak Svitlica - dostrzeżcie panowie
      jednak klasę Stanko, który to przyznaje. To się nazywa klasowy napastnik o
      wielkiej klasie.
      • Gość: CWKS Re: Stanko Svitlica: Odchodzę z Legii IP: *.aster.pl / *.acn.pl 30.01.04, 13:58
        stanko umiejetnosci pilkarskie ma podobne do zurawskiego ale takich podobnych
        do zurawskiego jest w lidze polskiej paru a stanko typowy krol pola karnego
        jest jeden tylko wiec sadze ze pieprzone wladze legii powinny sie zastanowic
        czy bardziej oplaca sie dostac 500tys ktore pojda na splate dlugu czy zostawic
        svitlice do konca sezonu przeczekac zle czasy bycmoze zdobyc mistrza.
    • Gość: arthur Re: Stanko Svitlica: Odchodzę z Legii IP: 217.97.133.* 30.01.04, 09:45
      DZIEKUJEMY CI STANKO ZA WSZYSTKO!!!!!!! POWODZENIA
      • Gość: p Re: Stanko Svitlica: Odchodzę z Legii IP: *.aster.pl / *.acn.pl 30.01.04, 14:23
        mam pytanko w jakiej reprezentacji gra dickson choto ?? jest teraz na pucharze
        narodow afryki??
        • j_karolak Re: Stanko Svitlica: Odchodzę z Legii 30.01.04, 15:49
          Jest, ale chyba nie grał w pierwszej jedenastce.
          • Gość: calagan Re: Stanko Svitlica: Odchodzę z Legii IP: *.aster.pl 30.01.04, 16:20
            Gral w drugim meczu w wyjsciowej jedenastce Zimbabwe przeciwko Kamerunowi
    • Gość: CWKS Re: Stanko Svitlica: Odchodzę z Legii IP: *.aster.pl / *.acn.pl 30.01.04, 15:51
      przed chwila ogladalem meczyk PNA i Engel cos pierdolil,ze dzieki prywatnym
      przyjacielom Legii przedstawili Svitlicy zajebista oferte i czekaja na jego
      decyzje :) Tak sie zastanawiam,czy nie mozna bylo swoja droga powiedziec
      dzialaczom Hannoveru ze skoro nie chca dac miliona,ktory jest w odstepnym to
      niech spieprzaja bo Stanko bo uplywie kontraktu nie przeszedl by do tak
      chujowej druzyny.
    • Gość: Tadeusz Podziw! IP: 67.70.228.* 30.01.04, 16:06
      "Próbowałem jednak doprowadzić do tego, by i Legia zarobiła na moim transferze."
      Jestem pelen podziwu dla tego chlopaka za jego lojalnosc i bezinteresownosc
      wobec Legii. Chcialoby sie zeby nasi rodzimi profosi tez tacy byli.
      Stanko Svitlica, ciebie kocha cala stolica!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka