jotembi 08.01.10, 14:14 brawo ekopatrol jedyna sensowna formacja w ramach rozpanoszonej i rozleniwionej straży miejskiej proponuję pogonić straż miejską a za zaoszczędzoną w ten sposób kasę dofinansować ekopatrol Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Ekopatrol bije rekordy. Tysiące złapanych zwierząt IP: 195.187.133.* 08.01.10, 14:51 Popieram. Jedyna pożyteczna formacja, na którą zawsze można liczyć. Czy chodzi o przyjazd do zabłąkanej papużki, czy wypłoszenie nietoperza z mieszkania (za co serdecznie w tym miejscu dziękuję). Odpowiedz Link Zgłoś
dzikowy Re: Ekopatrol bije rekordy. Tysiące złapanych zwi 08.02.10, 15:19 Niech się też zajmą sklepami zoologicznymi. Większość osób kupuje pierwsze zwierzę właśnie w sklepach i okazuje się po kilku dniach, że to dopiero początek wydatków. Świerzb to norma, grzybica gratis, a najtaniej wychodzi zapalenie płuc, bo pupil w 3 dni zdycha. Przypadki świnek morskich: www.swinkimorskie.eu/forum/viewtopic.php?f=34&t=4058 www.swinkimorskie.eu/forum/viewtopic.php?f=14&t=3988&hilit=porzeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Ekopatrol bije rekordy. Tysiące złapanych zwierząt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 15:22 I pracuja tam normalni, kulturalni ludzie - całkowite przeciwieństwo tych buców, którzy zakładają blokady na koła. Rzeczywiście przyjeżdżają na wezwanie - kilka razy miałam okazję to sprawdzić, bo zawsze dzwonię do ekopatrolu, gdy widzę bezdomnego psa. Jak spotkacie takiego zwierzaka w mieście, dzwońcie do ekopatrolu tel. 986 Odpowiedz Link Zgłoś
dorzeczny Ekopatrol statystyka 2009 08.01.10, 15:33 "W 2009 roku ekopatrol interweniował aż 10043 razy." Włączam kalkulator... 10043 dzielone przez 365 dni daje średnio 27,5 interwencji dziennie, wliczając wszystkie weekendy i święta. Jeżeli nie ma pomyłki w liczbie 10043, to szacunek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oiooo popieram dobre opinie IP: 194.156.48.* 08.01.10, 16:36 kilka razy miałem okazję służbowo zetknąć się z funkcjonariuszami SM z ekopatrolu podczas interwencji i rzeczywiście są to wysokiej klasy fachowcy. I co bardzo rzadkie w tej (i pokrewnych) służbie - chce im się. W morzu stwierdzeń typu "nie da się", "nie chcę", "nie mogę", "inna służba", "inny rejon" tym ujęli mnie najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
dgazeta007 Ekopatrol bije rekordy. Tysiące złapanych zwierząt 08.01.10, 21:12 Jak widać są jak najbardziej potrzebni! Aż strach,że w ramach oszczędności zostaną zlikwidowani, bo u nas często tak bywa... Życzę im wszystkiego najlepszego, ale mimo wszystko jak najmniej interwencji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zo Re: Ekopatrol bije rekordy. Tysiące złapanych zwi IP: *.ptim.net.pl 08.01.10, 23:05 a skąd tak daleko idący wniosek? :) > Aż strach,że w ramach oszczędności zostaną zlikwidowani, bo u nas często tak by > wa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Ekopatrol bije rekordy. Tysiące złapanych zwierząt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 16:41 Dziękuję za ich pomoc, ostatnio po moim zgłoszeniu, uratowali bezdomną chora sunię!!! Zawsze uprzejmi,kompetentni i widac, że lubią tą pracę!!! Cudownie, że są! Życzę im wszystkiego naj! Odpowiedz Link Zgłoś