jade0 06.02.04, 12:47 Proszę udzielić mi informacji gdzie znajdują się baseny w Warszawie gdzie odbywają się zajęcia dla matek z niemowlakami. Może ma ktoś też nr. telefonu. Proszę też o opinię na temat danej placówki. Z góry dziękuję Jade Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolajola1 Re: Basen w Warszawie dla mam z niemowlakami 06.02.04, 13:26 wodnik na gocławiu, zajecia bodajze w soboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grodek Re: Basen w Warszawie dla mam z niemowlakami IP: *.studiokwadrat.com.pl 06.02.04, 16:32 ul. Potocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_p OBRZYDLISTWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.04, 13:40 OBRZYDLISTWO!!!!!!!!! W życiu na taki basen nie pójdę! Taki bachor przecież szcza do wody a i narżnąć może! Fu! Nie powinno się wogóle wpuszczać takich małych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek basen IP: *.bci.net.pl 20.02.04, 14:25 Rokosowska na Ochocie. Bardzo fajny, kameralny i czysty (bo nowy) basen, gdzie prowadzone są zajęcia dla takich małych bąbli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
miska77 Re: OBRZYDLISTWO!!!!!!!!!!!!!! 20.02.04, 14:35 dzieci sa w specjalnych pieluszkach do basenu i nie przepuszczaja ani sikow ani kupy wiec nie masz co sie obawiac. Powinienes wogole omijac baseny bo duzo doroslych ludzi sika do wody... Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: OBRZYDLISTWO!!!!!!!!!!!!!! 20.02.04, 15:50 Ja sikam jak woda jest za zimna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_p Re: OBRZYDLISTWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.04, 16:02 Jakoś nie wierzę w istnienie takich pieluch przez które sranie nie przemięknie. Powtarzam raz jeszcze to obrzydlistwo. Jak chcą niech pławią bachory w wannach... Ja na tamte baseny nie pójdę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: OBRZYDLISTWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bci.net.pl 20.02.04, 18:04 Gość portalu: p_p napisał(a): > Jakoś nie wierzę w istnienie takich pieluch przez które sranie nie przemięknie. > > Powtarzam raz jeszcze to obrzydlistwo. Jak chcą niech pławią bachory w > wannach... Ja na tamte baseny nie pójdę... Nikt Cię na tamte baseny nie wpuści, bo są to oddzielne brodziki dla małych dzieci i bardzo dobrze pilnują, aby taki brudas jak ty tam nie wsadził swojej niedomytej dupy. Mogłoby to być szkodliwe dla dziecięcej skóry. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_p Re: OBRZYDLISTWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.04, 19:06 A ciebie tam wpuszczają parobasie? Chyba w czasie przerw technicznych do sprzątania tego co narżnęły w basen bachory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: OBRZYDLISTWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.02.04, 23:49 Gość portalu: p_p napisał(a): > A ciebie tam wpuszczają parobasie? Chyba w czasie przerw technicznych do > sprzątania tego co narżnęły w basen bachory... Oj pendzlu - to "narżnęły" to po jakiemu? A ja myślałam żeś ty warszawiak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: OBRZYDLISTWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.02.04, 14:36 Ja też uważam, że tak małe dzieci nie powinny być wpuszczane do ogólnodostępnych basenów. Też nie wierzę w sikoszczelne i nie tylko pieluszki. Powinny być wydzielone specjalne miejsca do kąpieli niemowląt przeznaczone tylko dla nich i ich opiekunów. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: OBRZYDLISTWO!!!!!!!!!!!!!! 23.02.04, 08:44 Pewnie, pieluszki to wymysł żydowskiej propagandy! Odpowiedz Link Zgłoś