Dodaj do ulubionych

Basen w Warszawie dla mam z niemowlakami

06.02.04, 12:47
Proszę udzielić mi informacji gdzie znajdują się baseny w Warszawie gdzie
odbywają się zajęcia dla matek z niemowlakami. Może ma ktoś też nr. telefonu.
Proszę też o opinię na temat danej placówki.
Z góry dziękuję
Jade
Obserwuj wątek
    • jolajola1 Re: Basen w Warszawie dla mam z niemowlakami 06.02.04, 13:26
      wodnik na gocławiu, zajecia bodajze w soboty
    • Gość: Grodek Re: Basen w Warszawie dla mam z niemowlakami IP: *.studiokwadrat.com.pl 06.02.04, 16:32
      ul. Potocka
    • Gość: p_p OBRZYDLISTWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.04, 13:40
      OBRZYDLISTWO!!!!!!!!! W życiu na taki basen nie pójdę! Taki bachor przecież
      szcza do wody a i narżnąć może! Fu! Nie powinno się wogóle wpuszczać takich
      małych dzieci.
      • Gość: Pawełek basen IP: *.bci.net.pl 20.02.04, 14:25
        Rokosowska na Ochocie. Bardzo fajny, kameralny i czysty (bo nowy) basen, gdzie
        prowadzone są zajęcia dla takich małych bąbli :-)
      • miska77 Re: OBRZYDLISTWO!!!!!!!!!!!!!! 20.02.04, 14:35
        dzieci sa w specjalnych pieluszkach do basenu i nie przepuszczaja ani sikow ani
        kupy wiec nie masz co sie obawiac. Powinienes wogole omijac baseny bo duzo
        doroslych ludzi sika do wody...
        • j_karolak Re: OBRZYDLISTWO!!!!!!!!!!!!!! 20.02.04, 15:50
          Ja sikam jak woda jest za zimna.
        • Gość: p_p Re: OBRZYDLISTWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.04, 16:02
          Jakoś nie wierzę w istnienie takich pieluch przez które sranie nie przemięknie.
          Powtarzam raz jeszcze to obrzydlistwo. Jak chcą niech pławią bachory w
          wannach... Ja na tamte baseny nie pójdę...
          • Gość: Pawełek Re: OBRZYDLISTWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bci.net.pl 20.02.04, 18:04
            Gość portalu: p_p napisał(a):

> Jakoś nie wierzę w istnienie takich pieluch przez które sranie nie
            przemięknie.
            >
            > Powtarzam raz jeszcze to obrzydlistwo. Jak chcą niech pławią bachory w
            > wannach... Ja na tamte baseny nie pójdę...

Nikt Cię na tamte baseny nie wpuści, bo są to oddzielne brodziki dla małych
            dzieci i bardzo dobrze pilnują, aby taki brudas jak ty tam nie wsadził swojej
            niedomytej dupy. Mogłoby to być szkodliwe dla dziecięcej skóry.
            :-)
            • Gość: p_p Re: OBRZYDLISTWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.04, 19:06
              A ciebie tam wpuszczają parobasie? Chyba w czasie przerw technicznych do
              sprzątania tego co narżnęły w basen bachory...
              • Gość: z Re: OBRZYDLISTWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.02.04, 23:49
                Gość portalu: p_p napisał(a):
                > A ciebie tam wpuszczają parobasie? Chyba w czasie przerw technicznych do
                > sprzątania tego co narżnęły w basen bachory...

Oj pendzlu - to "narżnęły" to po jakiemu? A ja myślałam żeś ty warszawiak...
              • Gość: ab Re: OBRZYDLISTWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.02.04, 14:36
                Ja też uważam, że tak małe dzieci nie powinny być wpuszczane do
                ogólnodostępnych basenów. Też nie wierzę w sikoszczelne i nie tylko pieluszki.
                Powinny być wydzielone specjalne miejsca do kąpieli niemowląt przeznaczone
                tylko dla nich i ich opiekunów.
                • j_karolak Re: OBRZYDLISTWO!!!!!!!!!!!!!! 23.02.04, 08:44
                  Pewnie, pieluszki to wymysł żydowskiej propagandy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka