Dodaj do ulubionych

Najlepszy tekst z "Ballady o lekkim...

IP: *.chello.pl 07.02.04, 00:06
...zabarwieniu erotycznym". Niemal jak ze wspólczesnego "Misia" dla ubogich.
Mój to tej pindzi (z zatapetowanymi syfami na twarzy co je w lustrze oglądać
lubi) z PGRu co tańcuje tera we Włoszech a którą Mończyk tak
lansował:"...poproszę jakieś dobre perfumki, tak do 20 złotych.."
Obserwuj wątek
    • j_karolak Re: Najlepszy tekst z "Ballady o lekkim... 09.02.04, 09:47
      Śmieszy Cię, że na prowincji jest bieda?

Pozazdrościć dobrego smaku.
      • Gość: ZenobiWanKenobi Re: karolak idź na piwo IP: 212.160.138.* 09.02.04, 10:24
        Gdzie tu śmiech z biedy? To smiech z głupoty bohaterów tego hm..serialu. Można
        byc biednym, ale nie musi sie byc przy tym głupim jak co wiekszośc bohaterek i
        bohaterów.
        • Gość: 07(Janek Błąd) Re: Zenobi idź na piwo ! IP: *.petrus.com.pl / 80.51.200.* 09.02.04, 10:38
          Czemuś biedny ? boś głupi. Czemuś głupi? boś biedny.
          • Gość: ZenobiWanKenobi Re: Daruj sobie. IP: 212.160.138.* 09.02.04, 10:44
            Gość portalu: 07(Janek Błąd) napisał(a):

> Czemuś biedny ? boś głupi. Czemuś głupi? boś biedny.

Nic bardziej mylnego. Popatrz ilu 'bogatych" ludzi jest totalnymi idiotami.
            Poziom zamożnosci nie jest wyznacznikiem poziomu głupoty. Głupota dotyka
            wszystkie warstwa społeczne.
        • j_karolak Re: karolak idź na piwo 09.02.04, 10:50
          Gdzie?

Kolesiowi wydaje się śmieszne, że niektórym osobom perfumy za 20 zł mogą
          wydawać się drogie.

To jest śmiech z biedy, nie z głupoty, która niewątpliwie w tym filmie gra
          pierwszoplanową rolę, ale akurat w tym cytacie jej nie uświadczysz.

bez pzdr
          • Gość: ZenobiWanKenobi Re: karolak idź na piwo IP: 212.160.138.* 09.02.04, 11:04
            j_karolak napisał:

Panie Karolak - nie udawaj pan idioty!

> Gdzie?
            >
            > Kolesiowi wydaje się śmieszne, że niektórym osobom perfumy za 20 zł mogą
            > wydawać się drogie.

No bo to jest śmieszne. Perfumy nigdy nie kosztują 20 zł (chyab że 2ml
            testerka). Perfumy to rzeczy luksusowe. Więc pytanie o dobre perfumy za 20 zł
            jest smieszne, szczególnie, że w tej cenie sa jedynie dezodoranty (co też zdaje
            sie pytajaca otrzymała). A że bohaterka bywała we Włoszech taka wiedzę jak ceny
            perfum i jaka jest różnica między perfumami a dezodorantem.
            No chyba nie powiesz mi, że używasz perfum w aerozolu marki Brutal.

>
            > To jest śmiech z biedy, nie z głupoty, która niewątpliwie w tym filmie gra
            > pierwszoplanową rolę, ale akurat w tym cytacie jej nie uświadczysz.

A jednak uświadczysz...

>
            > bez pzdr

Nie wymagam pozdrowień od takiego intelygenta jak pan Karolak.
            • j_karolak Re: karolak idź na piwo 16.02.04, 12:49
              Gość portalu: ZenobiWanKenobi napisał(a):

> > Kolesiowi wydaje się śmieszne, że niektórym osobom perfumy za 20 zł mogą
              > > wydawać się drogie.
              >
              > No bo to jest śmieszne. Perfumy nigdy nie kosztują 20 zł (chyab że 2ml
              > testerka). Perfumy to rzeczy luksusowe. Więc pytanie o dobre perfumy za 20 zł
              > jest smieszne, szczególnie, że w tej cenie sa jedynie dezodoranty (co też
              zdaje
              > sie pytajaca otrzymała).

Właśnie to, że taką wiedzę uważasz za podstawową i niezbędną świadczy o tym, że
              gardzisz ludźmi biednymi. Nie każdy musi wiedzieć czym różni się dezodorant od
              perfum i ile powinny one kosztować.

> No chyba nie powiesz mi, że używasz perfum w aerozolu marki Brutal.
              >

A jeżeli używam takich "perfum", to co? Być może nie stać mnie na droższe.
              Naprawdę tak cię bawi, że inni nie mają mniej kasy od ciebie?

>
              > >
              > > To jest śmiech z biedy, nie z głupoty, która niewątpliwie w tym filmie gra
              > > pierwszoplanową rolę, ale akurat w tym cytacie jej nie uświadczysz.
              >
              > A jednak uświadczysz...
              >
              > >

Nie uświadczysz w cytacie, ale w twoim poście - owszem.

> > bez pzdr
              >
              > Nie wymagam pozdrowień od takiego intelygenta jak pan Karolak.

konsekwentnie bez pozdrowień.
              • yogi.babooo Re: Tia karolak 17.02.04, 09:48
                Ale w Moskwie to fajnie ludzie na basenie mieli co?

A poza tym bieda sobie gęby nie wycieraj. Głupota ludzka - a tej jest mnóstwo w
                tej całej balladzie nie zna granic majątkowych.
    • supel_1975 Re: Najlepszy tekst z "Ballady o lekkim... 09.02.04, 10:01
      Gdy oglądam ten dokument to co ok. 5 minut umieram ze śmiechu. I nie śmieszy
      mnie bieda tych ludzi lecz ich głupota. Śmieszy mnie i przeraża i zatrważa
      jednocześnie. Teraz wiem jakim cudem udaje się werbownikom znaleźć kobiety do
      pracy w domach publicznych gdzieś w Turcji. Pan Mończyk to moim zdaniem
      śliniący się zboczeniec. Brzydzę się nim.

A co do tekstów –matka jednej z dziewczyn powiedziała o swojej córce mniej
      więcej w tych słowach „Moja córka lubi się pokazywać bo jest bezkompromisowa”
      • d.z Re: Najlepszy tekst z "Ballady o lekkim... 09.02.04, 10:31
        Po tym jak kiedyś w talk show na TVN jedna pani publicznie bez zahamowań przed
        kamerą opowiadała o swoim "najstarszym" zawodzie świata, zaznaczając przy tym,
        iż jej rodzina nie wie czym się ona zajmuje już mnie nic nie zdziwi.
    • Gość: S Re: Najlepszy tekst z "Ballady o lekkim... IP: *.chello.pl 09.02.04, 23:25
      Moim zdaniem najlepszy był tekst (tej samej osoby) o tym, że "inwentaż ją
      IGNORUJE", zamiast "IRYTUJE"...

To było w jednym z pierwszych odcinków, kiedy się ona pojawiła.
      • jaba75 Re: Najlepszy tekst z "Ballady o lekkim... 13.02.04, 22:08
        Pierwsza nagroda pani Naturalna - za całokształt.
        Tekst ww. paniusi "Dziewczyny pracujące w naszej firmie są ...... różnymi
        osobami"
    • niech Ludzie!!! 14.02.04, 04:11
      Bylem na imprezce w Lodzi. Wparowal tam gosc z warkoczykami. Ochroniarze
      wezwani przez klientow wyprosili go za drzwi. Facio robi medialna kariere.
      Megaszajs!!!
      PS. Mojego kumpla tez wyproszono - byl pijany. Ale nikogo nie namawial do
      taplania sie w blocie za dyche. Qui pro quo.
    • maszymka Re: Najlepszy tekst z "Ballady o lekkim... 15.02.04, 13:10
      Chcę żonkę namówic na małą walkę w makaronie, jaki makaron mamy kupić ???
      Ja myślę że swiderki ale żonka mówi że lepsze będzie rosołowy.
      Co robić ??

maszymka
      • Gość: stara makaroniara Re: Najlepszy tekst z "Ballady o lekkim... IP: *.man.bialystok.pl 15.02.04, 13:33
        Żona ma rację, że świderki.
        Tak się przyjemnie wkręcają .... no wiesz, gdzie
    • Gość: ska Re: Najlepszy tekst z "Ballady o lekkim... IP: *.acn.waw.pl 15.02.04, 18:05
      ta sama dziewczyna:
      nie czuję się wiochmenkom
      czuję sie bardziiej tamom miastowom dziewczynom

i o tym inwentarzu...

było mi smutno
    • Gość: Sand Re: Najlepszy tekst z "Ballady o lekkim... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 22:55
      Mowcie co chcecie, i tak najlepsze jest stwierdzenie:
      "Ten biust, przykro mi bardzo, ja nie jestem erotomanem, ja musze go zobaczyc w
      celach zawodowych"

No i slawetne juz:"Mowmy sobie na ty albo po imieniu"

Oczywiscie autorem tych obu zdan jest sam Cezar Monczyk.
    • jaba75 Re: Hicior z ostatniego odcinka !!! 16.02.04, 01:36
      Klaudia - "Ja cenię siebie bardzo szeroko"
      I kucyk do mamy 17-to latki "Ja ją widzę w pokazach sado-maso, obroże, bicze te
      sprawy”

• Gość: telewidz Re: Hicior z ostatniego odcinka !!! IP: *.k.mcnet.pl 16.02.04, 09:27
        jaba75 napisała:

> Klaudia - "Ja cenię siebie bardzo szeroko"
        > I kucyk do mamy 17-to latki "Ja ją widzę w pokazach sado-maso, obroże, bicze
        te
        >
        > sprawy”
        >

I mama, która popijała herbatkę elegancko siorbiąc :)
        • ol4 Re: Hicior z ostatniego odcinka !!! 16.02.04, 10:46
          Moj faworyt to wypowiedz jakiejs baby z PGRu nt. tej co kupowala kosmetyki za
          20 zl. Tekst padl do debila Monczyka, ktory jej szukal:
          "A co ty k$@%$ myslisz pojechala do Włoch i tam zarabia, a nie bedzie tu za 10
          zł dupe pokazywac"
          Po prostu wymieklem:)

A tekst 2 to Joanna Naturalny: "Moj maz to jest inteligentny taki ze by mogl
          nawet studiowac! ale nie studiuje"
          :)
          • Gość: anmanika Re: Hicior z ostatniego odcinka !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.04, 11:13
            Moj faworyt to nieustannie tekst Monczyka:" Takie kraje jak Londyn i Paryz".
            • Gość: haha scenki IP: *.tpi.pl 16.02.04, 11:50
              najlepsza jest ta brzydka grubawa dziewczyna z jeszcze brzydszą matką, była
              taka akcja jak dzwoniła do mończyka, że córka jeszcze nie wróciła z imprezy i
              wydzierała się do słuchawki: "panie bończyk!!! gdzie jest k..wa moja córka, bo
              jak tam wpadne do pana to panu k..wa ten kiosk rospier...ole" , natomiast
              niepodważalnie najlepszym tekstem jest : inwentaż mnie ignoruje - ja myślę, że
              nie chciała tu użyć słowa irytuje, tylko nie mogła znaleźć odpowiedniego słowa
              do akcji: inwentaż mnie nie interesuje..
              • j_karolak Re: scenki 16.02.04, 12:43
                Gość portalu: haha napisał(a):

> natomiast
                > niepodważalnie najlepszym tekstem jest : inwentaż mnie ignoruje - ja myślę,
                że
                > nie chciała tu użyć słowa irytuje, tylko nie mogła znaleźć odpowiedniego
                słowa
                > do akcji: inwentaż mnie nie interesuje..

Jak chcesz się z kogoś śmiać, kretynie, to najpierw sam się naucz języka
                polskiego. Każdemu zdarza się zapomnieć czasami słowa i wytykanie tego w taki
                sposób, w jaki ty to czynisz jest co najmniej niekulturalne, szczególnie w
                świetle tego, jak piszesz słowo "inwentarz".
                • Gość: anty karolak Re: scenki IP: 212.69.73.* 17.02.04, 20:49
                  Ty karolak za to jesteś kulturalny, że ho ho wszystkich wyzywasz od debili,
                  głupków i kretynów.

• j_karolak Re: scenki 16.02.04, 12:45
                A tak w ogóle, matka tego maszkarona, to jedna z niewielu madrych kobiet w tym
                filmie. W doróżnieniu od córki.
                • Gość: haha Re: scenki IP: *.tpi.pl 16.02.04, 14:42
                  mówiąc przynajmniej nie da się popełnić błędu ortograficznego lub
                  literówki "doróżnieniu" debilu
                  • j_karolak Re: scenki 16.02.04, 14:58
                    Wyczuwasz różnicę pomiędzy literówką a błędem ortograficznym?
                    • Gość: meloniusz Re: scenki IP: *.chello.pl 16.02.04, 18:54
                      j-karolak, ale jesteś upierdliwy, sam pewnie sie brechtasz z tego programu jak
                      go oglądasz a robisz mądre wywody, a dobrze napisałem brechtasz? (przez samo h
                      czy cecha) :)
                      • jaba75 Poczucie humoru j_karolak 16.02.04, 21:27
                        Taki to oto link umieścił na forum ten jegomość z tematem : Hi hi hi
                        www.se.com.pl/Iso/dzisiaj/reportaz/teksty/reportaz_1.shtml
                        __
                        Na starość j_karolak głupieje
                        • Gość: kolega Karolaka Re: Poczucie humoru j_karolak IP: *.chello.pl 16.02.04, 21:31
                          Bo to zwykły cynbał jest. U nas na podwórko to takie popychadło. Jest cienki
                          jak barszczyk Knora wybełtany w zimnej wodzie. I w dodatku to chyba jakiś
                          kochajacy inaczej. Bawi się z chomikami?
                          • maszymka Re: Poczucie humoru j_karolak 16.02.04, 22:26
                            I wszystko jasne,
                            Dwulicowy skurczysyn tu oburza się, że śmiejemy się z głupoty
                            bohaterów "Ballady...", a sam śmieje się z tragedi w Moskwie i śmierci
                            kilkudziesięciu osób.
                            Mam nadzieję, że kiedyś spadnie mu na łeb kawał betonu, a jego córka będzie
                            tańczyła w makaronie

msz
                            • j_karolak Re: Poczucie humoru j_karolak 17.02.04, 09:08
                              Idiotko!!!

Jak zamieszczałem ten link był artykuł, bodajże, o posłance Beger. Sprawdź
                              sobie datę, kiedy był umieszczony post, a potem szkaluj!
                              • yogi.babooo Re: Poczucie humoru j_karolak 17.02.04, 09:45
                                j_karolak napisał:

> Idiotko!!!
                                >
                                >
                                > Jak zamieszczałem ten link był artykuł, bodajże, o posłance Beger. Sprawdź
                                > sobie datę, kiedy był umieszczony post, a potem szkaluj!

Dobra, dobra - teraz się nie tłumacz pajacu. Nie wyjdziesz z tego z twarzą. A
                                jaki jesteś - każdy widzi. Imbecyl do kwadratu.
                    • Gość: Robert Re: scenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 07:10

"Wyczuwasz różnicę pomiędzy literówką a błędem ortograficznym?"

Panie j_karolak:

to są wyrazy napisane poprawnie: "Jerzy Karolak"
                      to są błędy ortograficzne: "jeży karolak"
                      a to są "literówki": "Jezry Koralek"

Dobrego samopoczucia życzę.
                      • j_karolak Re: scenki 18.02.04, 08:49
                        A jak to będzie z Januszem?
    • Gość: jazon Re: Najlepszy tekst z "Ballady o lekkim... IP: 212.69.73.* 17.02.04, 16:37
      Najlepsza jest pani Naturalny.
      Ja jako mięsożerca chętnie bym ją zjadł
      Natomiast nie zjadł bym j_karolak`a co mam nadzieję mu ubliża

jazon
      • j_karolak Re: Najlepszy tekst z "Ballady o lekkim... 17.02.04, 17:45
        A ty jesteś debilem, co wiem, że ci nie ubliża.
      • Gość: Automobilista Re: Najlepszy tekst z "Ballady o lekkim... IP: 62.233.175.* 18.02.04, 14:28
        Też bym Karolaka nie zjadł, jakiś taki mdły i bez smaku się wydaje...
    • pan_pndzelek Re: Najlepszy tekst z "Ballady o lekkim... 18.02.04, 12:23
      Gość portalu: Magister napisał(a):
      > ...zabarwieniu erotycznym". Niemal jak ze wspólczesnego "Misia" dla ubogich.
      > Mój to tej pindzi (z zatapetowanymi syfami na twarzy co je w lustrze oglądać
      > lubi) z PGRu co tańcuje tera we Włoszech a którą Mończyk tak
      > lansował:"...poproszę jakieś dobre perfumki, tak do 20 złotych.."

Też głosuję za tym tekstem, tarzałem się z pół godziny... dobre perfumki do 20
      zł, takich to chyba nawet w kiosku Ruchu nie ma... Potem panna poszła pewnie do
      dobrej restauracji, tak gdzieś za 20 złotych za obiad... Pewnie z Karolakiem...
      • j_karolak Re: Najlepszy tekst z "Ballady o lekkim... 18.02.04, 12:40
        A teraz napisz, czy czytając ten tekst śmiejesz się z biedy, czy z głupoty?
        • pan_pndzelek Re: Najlepszy tekst z "Ballady o lekkim... 18.02.04, 12:47
          Ja to się śmieję I Z BIEDY I Z GŁUPOTY I Z WIOSKOWATOŚCI... Przecież mnie znasz
          Januszu... Nic mnie tak nie cieszy (i nie śmieszy) jak cudze nieszczęście...
          • j_karolak Re: Najlepszy tekst z "Ballady o lekkim... 18.02.04, 12:49
            Wiem i wcale mnie to nie dziwi. Liczę na to, że uświadomisz innym, że się
            smieją z biedy, bo, nie wiedzieć czemu, bardzo się przed tym bronią.
            • Gość: trzysta Re: Najlepszy tekst z "Ballady o lekkim... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.04, 14:14
              moj ulubiony - "w tych włoszech to jest fajnie...tylko oni mówią takim dziwnym
              językiem zupełnie inaczej niż my"

ja wyczekuje zawsze scen z artystą-fotografem Panem Rysiem...
              i umarłam przy tekscie P. Naturalny o nowym pracowniku technicznym "naszej
              firmy" i zdjęciu górnika, który kijem miesza w jakiejś beczce po ogórkach
              makaron :DDD

skąd oni takiego czarka wytrzasnęli...?
              • j_karolak Re: Najlepszy tekst z "Ballady o lekkim... 18.02.04, 14:43
                Nie rusz Czarka!

Jest najlepszy. Ten koleś to mój idol. Podoba mi się, ze zawsze jak przyjmuje
                dziewczynki w mieszkaniu, to łazi w samych majtkach. Ostatnio siedział tak wraz
                z przyszłą modelką SADO-MASO i jej siorbiącą matką. Wszyscy, wraz z
                kamerzystami, czuli się (nomen omen) naturalnie.
                • Gość: jazon j_karolak mięknie IP: 212.69.73.* 18.02.04, 17:09
                  W końcu i jemu się zaczeło podobać. Brawo Jasiu.
                  :-)
            • pan_pndzelek GWOLI PRAWDY... 18.02.04, 17:16
              j_karolak napisał:
              > Wiem i wcale mnie to nie dziwi. Liczę na to, że uświadomisz innym, że się
              > smieją z biedy, bo, nie wiedzieć czemu, bardzo się przed tym bronią.

Bieda ZAWSZE wynika z głupoty (jest jej naturalnym następstwem). Oczywiście
              bogactwo też czasem idzie w parze z głupotą niemniej w tym przypadku zamożność
              jest uzyskana MIMO głupoty i stanowi li tylko wyjątek potwierdzający regułę.
              Ergo: śmiejąc się z głupoty w 99% przypadków śmiejemy się z biedy, np. z tej
              panienki, która trudni się kurestwem w Italii i kupuje "perfumy" po 20 zł.
              Natomiast wyjątek od reguły to pp. Naturalni oraz mój IDOL Cezar Mończyk, parę
              złotych zapewne mają choć nic to nie zmienia...
              • j_karolak Ta ocena jest zbyt uproszczona i narażona na błędy 19.02.04, 09:36
                Tylko od kiedy zaczyna się głupota? Jeżeli ktoś rodzi się w bogatej rodzinie,
                to wystarczy, że nie będzie kompletnym kretynem, a już będzie bogaty. Jeżeli
                ktoś rodzi się w skrajnej nędzy, musi się wykazać nie lada intelektem, żeby żyć
                na jakim takim poziomie. Wdele Twojej teorii, ten pierwszy byłby mądrzejszy od
                drugiego, co wcale prawdą być nie musi.

Im ktoś ma lepsze warunki na początku, ktore nie są wcale od niego zależne, tym
                mniejsz wymóg tej "mądrości". A już inna rzecz, że głupoty nie można mierzyć
                jednowymiarowo, jak długości. Może i korelacja jakaś jest, ale to za mało, żeby
                stosować Twoją miarę.

Dochodzą jeszcze przypadki ludzi gardzących rzeczami materialnymi z wyboru, nie
                z musu, choć tych jest z pewnością niewiele.

PS wyszedł mi post bez ładu i składu.
                • Gość: kolega_karolaka Re: Ta ocena jest zbyt uproszczona i narażona na IP: 212.160.138.* 19.02.04, 09:38
                  j_karolak napisał:

> PS wyszedł mi post bez ładu i składu.

Jak zawsze - więc sobie może byś podarował ta grafomanię?
                  • j_karolak Re: Ta ocena jest zbyt uproszczona i narażona na 19.02.04, 09:56
                    Tę grafomanię, a nie tą grafomanię. I nie tytułuj sięmoim kolegą, bo nie
                    zasłużyłeś.
                    • Gość: kolega_Karolaka Re: Ta ocena jest zbyt uproszczona i narażona na IP: 212.160.138.* 19.02.04, 10:02
                      j_karolak napisał:

> Tę grafomanię, a nie tą grafomanię.

To zapytaj Pana Profesora Miodka. Otóż on to własnie ostatnimi czasy tłumaczył,
                      że współcześnie i "tą" i "tę" jest formami współpoprawnymi.

>I nie tytułuj sięmoim kolegą, bo nie
                      > zasłużyłeś.

A ty masz jakiś kolegów wogóle, czy onanizujesz się w samotności?
                      • j_karolak Re: Ta ocena jest zbyt uproszczona i narażona na 19.02.04, 10:12
                        Gość portalu: kolega_Karolaka napisał(a):

>
                        > A ty masz jakiś kolegów wogóle, czy onanizujesz się w samotności?

Pewnie cię to zdziwi, ale koledzy to nie są ludzie z którymi się onanizujesz.
                        Ci, których brałeś za swych kolegów tak naprawdę nazywają się zboczeńcy.
                        • Gość: kolega_Karolaka Re: Uwaga Karolak to zboczeniec!!! IP: 212.160.138.* 19.02.04, 10:25
                          j_karolak napisał:

> Pewnie cię to zdziwi, ale koledzy to nie są ludzie z którymi się onanizujesz.
                          > Ci, których brałeś za swych kolegów tak naprawdę nazywają się zboczeńcy.

Dlatego nikt nie chce się z toba kolegować. Namawiasz do wspólnego onanizmu.
                          Pierdolisz głupoty. Ile można??!!!!

Ile razy dziennie korzystasz z wody? Przepraszam. Pytanie niewłaściwie
                          sformułowane. Ile razy na miesiąc korzystasz z wody? Pytam, bo capi od ciebie
                          niemiłosiernie. Aż przez łacza netowe przełazi.
    • Gość: pika Polecam artykuł o Mończyku w Przekroju IP: 212.69.73.* 20.02.04, 13:10
      wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=4894099&ticket=35211236822108710qMxLXqQQpqc8v2QRsqioUVazUu7Lahi1AjV3rVNg%
      2FTEOOEP2pmgtGREdenpBpI2CAw%2B3wGFvQlC4rhdYns6n8coJdkOO58SlKJzGN3XETakw2mMcHv%
      2Fx40j7amftKwH
    • Gość: kit_a Re: Najlepszy tekst z "Ballady o lekkim... IP: 212.69.73.* 21.02.04, 08:49
      Jedna z mam przekonywała córeczkę uczącą się włoskiego (w planach wyjazd do
      Włoch) aby nauczyła sie jak jest po Włosku łużko bo jak twiedziła: "na pewno ci
      sie to przyda".
      I czarno-białe buty przyszłej gwiazdy włoskich sex-clubów, których zazdroscił
      jej cały powiat.
      kit_a
      • Gość: zip Re: Najlepszy tekst z "Ballady o lekkim... IP: 212.69.73.* 21.02.04, 18:18
        Mończyk do 14 latki "Mów, że masz 17 lat"
    • Gość: Magister Re: Już jutro!!! IP: *.chello.pl 21.02.04, 23:40
      Już jutro dalszy ciąg serialu " Świat wg. Normalsów" i " Co gryzie Cezarego
      Mończyka"!
    • maszymka Re: Najlepszy tekst z "Ballady o lekkim... 22.02.04, 00:24
      "Panie Mończyk ja pana chyba kurwa zapierdole" - słowa jednej z matek
    • Gość: gość Re: Najlepszy tekst z "Ballady o lekkim... IP: 212.69.73.* 23.02.04, 16:47
      Czy to prawda,że to był ostatni odcinek !! SZOK !!
      Powiedzcie, że NIE.
      • rolotomasi Re: Najlepszy tekst ... 23.02.04, 18:25
        beło "Czy to prawda,że to był ostatni odcinek !! SZOK !! Powiedzcie, że NIE."

I z kogo będziecie teraz rechotać ?! Ee no, chyba kogoś znajdziecie, prawda?
    • Gość: p_p Żałoba!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.02.04, 21:43
      Żałoba! To dziś ostatni odcinek :-(((

I coś dzisiejszego odcinka: bezrobotna matka o swojej córce tarzającej się w
      kisielu "kiedy się widzimy wzrokowo to czujemy to samo"...

Miodzio...
      • Gość: fan ballady Re: Pindzia z Italii IP: *.icpnet.pl 29.02.04, 22:35
        Dzisiaj gwiazdą też była panienka wspomniana w pierwszym poście, ta od
        perfumików za 20zł.
        "Ja to mam przed sobą świetlną przyszłość"

P.S. A tak na marginesie, to szkoda że serial się kończy. Gorsze jest jednak
        to, że conajmniej 50% społeczeństwa prezentuje taki poziom intelektualny jak
        bohaterowie tego dokumentu. A to Polska właśnie-smutne.
        • niech Re: Pindzia z Italii 29.02.04, 22:40
          Co ty, przesadzasz, tak zle to moze jest w Poznaniu...
          • Gość: fan ballady Re: Pindzia z Italii IP: *.icpnet.pl 29.02.04, 22:42
            No w Poznaniu to będzie 50%, ale w Warszawie to stawiam na 75%
            • niech . 29.02.04, 22:45
              A co do ciebie - poznanski fanie - to jakos mam 100% pewnosc gdzie cie ulokowac.
              • Gość: fan ballady Re: . IP: *.icpnet.pl 29.02.04, 22:50
                W Warszawie to 75%+1-Ty "niech"
                • niech Re: . 29.02.04, 22:54
                  Ladnie spiewasz. Tak wysoko.
                  • Gość: fan ballady Re: . IP: *.icpnet.pl 29.02.04, 22:59
                    Nudny jesteś.
                    • niech Re: . 29.02.04, 23:00
                      Nudny i glupi. Po prostu twoje przeciwienstwo.
                      • Gość: fan ballady Re: . IP: *.icpnet.pl 29.02.04, 23:05
                        "Nudny i glupi", złożyłeś samokrytykę, w dzisiejszych czasach?, dziwne.. No ale
                        brawa za odwagę.
                        • niech Re: . 29.02.04, 23:07
                          Pomylka - skoro mam byc twoim przeciwienstwem to musze byc tez tchorzem.
                          Zobacz, uzywam loginu zamiast imienia i nazwiska - tchorzysko ze mnie straszne.
                          • Gość: fan ballady Re: . IP: *.icpnet.pl 29.02.04, 23:10
                            Dlatego napisałem "brawa za odwagę". Analizuj dokładniej to co czytasz, a nie
                            będziesz musiał odpisywać niepotrzebnie.
                            • niech Re: . 29.02.04, 23:11
                              Odpisuje bo jestem grafomanem. Zupelnie inaczej niz ty.
        • Gość: p_p Re: Pindzia z Italii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.02.04, 22:44
          Tylko 50% uważasz? Był przed chwilą na TVN-ie program "Pod napięciem".
          Wypowiadała się tam matka dziecka zmarłego w październiku na sepsę. Ogólnie
          chodziło w wypowiedzi o to, że nikt po śmierci dziecka nie wyjaśnił jej na czym
          polega ta choroba. I kobieta zaczyna w ten sposób: "ja dopiero z gazety się
          dowiedziałam o tej chorobie, bo ja bardzo często czytam gazety" i w następnym
          zdaniu: "to ja przez cztery miesiące po śmierci córki nic o tej chorobie nie
          wiedziałam"... Ergo: w Polsce częste czytanie gazet to TRZY RAZY DO ROKU...
          Cóż...
          • j_karolak Re: Pindzia z Italii 01.03.04, 09:02
            To i tak dziwne, że czegokolwiek się z gazety dowiedziała. Redaktorzy dbają, by
            takie przypadki zdarzały się w miarę rzadko.
            • Gość: fan ballady Re: Pindzia z Italii IP: *.icpnet.pl 01.03.04, 09:25
              Szczególnie redaktorzy "Koszernej".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka