postmodern 13.02.02, 19:41 Czym dla was jest clubbing? Czy tylko sposobem na spędzanie wolnego czasu w weekendy? Czy może nawet sposobem na życie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vinc Re: Clubbing........................................?! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 19:50 dla niektórych sposobem na spędzanie czasu dla innych całym życiem, ot tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
d.z. Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 20:07 Gość portalu: vinc napisał(a): > dla niektórych sposobem na spędzanie czasu dla innych całym życiem, ot tyle... A dla vinc'a tematem na forum... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Clubbing........................................?! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 20:12 :))) ps.tylko nie mów że wiedziałeś że bedzie :)) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z. Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 20:34 Gość portalu: vinc napisał(a): > :))) > ps.tylko nie mów że wiedziałeś że bedzie :)) :)) Zachowując się przewidywalnie powiem, że "wiedziałem" :)))) PS Wirtualnie wpadłem do Twojej skrzynki na kawę (była pyszna) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 20:21 postmodern napisał(a): > Czym dla was jest clubbing? Czy tylko sposobem na spędzanie wolnego czasu w > weekendy? Czy może nawet sposobem na życie? Ja preferuję klasykę, czyli działking połączony z roweringiem. No niech się już ta wiosna w końcu zacznie! Odpowiedz Link Zgłoś
d.z. Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 20:32 To ja jeszcze (jeśli oczywiście po Kimś takim jak Palker można) "dorzucę" spacering i autobussing (no chyba, że czasem tramwaiing). Samochodzing zostawiam w domu...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
akacyjna Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 20:37 Basening, areobicing,narting,zakuping,pioring,prasowing,gotowing,cerowing skarpeting,odkurzating,sprzątaning i pracing (tego najwięcej) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z. Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 20:39 akacyjna napisał(a): > Basening, areobicing,narting,zakuping,pioring,prasowing,gotowing,cerowing > skarpeting,odkurzating,sprzątaning i pracing (tego najwięcej) Ooopss toś Ty niemalże "ROBOTING" ... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
akacyjna Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 20:40 Żoning jam jest :))) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z. Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 20:44 akacyjna napisał(a): > Żoning jam jest :))) d.z. zazdrościng mężowi... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
akacyjna Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 20:44 Eeeeeee, co druga tak ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
d.z. Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 20:45 akacyjna napisał(a): > Eeeeeee, co druga tak ma :( Męża ???? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
akacyjna Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 20:49 I jedno i drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 20:49 Tak też myślałem..... Czy macie styczność z kulturą klubową (jeżeli w ogóle coś takiego jest) i z czym to jecie, co z tego dla was wynika??? Tylko poważnie proszę do tematu podejść... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dariok Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 21:35 czyli szwędactwo! czy ja wiem gdy mam krótkie wskrzeszenia to napada mnie czasami ta choroba i trwa do czasu wyczerpania zasobów clubbing - kreowany przez pisma typu...no te wszystkie, co to w klubach i knajpach rozdają u mnie to żaden clubbing tylko włącza się szwędacz i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precious Re: Clubbing........................................?! IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 13.02.02, 22:44 kurczing, a na czym ten clubbing polega? bo ja nie wiem ... oops???? Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Clubbing........................................?! 15.02.02, 17:34 Piwko tu, piwko tam.... Knajpa za knajpą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dk Re: Clubbing........................................?! IP: 193.178.168.* 15.02.02, 17:59 O czyming do cholering jesting tening wonteking? Clubing w Warszawing nie isntnieing, boing Warszawing toing jeszczing nieing rozwinienting miasting! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carter Re: Clubbing-Warszawa stolicą Clubbingu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 20:53 wiem o tym troche, wiem że w Wawie narodziło sie to hasło (jeśli chodzi o Polske), Clubbing uprawia sporo osób, warto też dodać że występuje tu najwięcej zagranicznych DJ-ów a niektorzy cieszą sie wyjatkową popularnością i na ich wystepach Club peka w szwach, ale Clubbing sie teraz bujnie rozwija, na przykład w centrum powstaje taki super Club, nazywa sie Garage Club na ponad 2 tysiące ludzi, myśle że liczba osób spędzająca w ten sposob czas bedzie rosla ps. na moim wydziale są 32 osoby z czego 8 aktywnie spędza wolny czas właśnie w ten sposób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobilny Re: Clubbing-Warszawa stolicą Clubbingu IP: *.chello.pl 16.02.02, 00:02 dzisiaj zdecydowanie sleeping. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pagero Re: Clubbing-Warszawa stolicą Clubbingu IP: *.pl 16.02.02, 01:03 zaczynamy w chianti podkladem jedzeniowym, potem soma i browarki, przemieszczamy sie do muzy troche muzy posluchac i dobitka w c4. wersja osiedlowa to: kos, joker, jar, lub studencka: akademik, park, bolek. wersja wakacyjna: bulwary, bulwary, bulwary i w kazdym ogrodku piwko. Odpowiedz Link Zgłoś