Gość: halo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 07:59 dM forever. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dirt Re: Andy Fletcher w Stodole IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 16.02.04, 19:42 Andy byłes zabawny.thank you!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gahan'a Re: Andy Fletcher w Stodole IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 16.02.04, 19:50 bylo w tej calej imprezie naprawde cos niezwyklego...i te ciary jak Andy puscil photographic! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depesz Re: Andy Fletcher w Stodole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 16:12 andy nie jest żadnym klawiszowcem (patrz na jego brzuch)to jakiś pseudo-muzyk grający JEDNYM palcem z playback'u wolałem siedzieć w domu i oglądać Ostry Dyżur na Polsacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gahan'a Re: Andy Fletcher w Stodole IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 17.02.04, 23:25 no mo|e muzykiem genialnym to on nie jest ale sam fakt zobaczenia na scenie czlonka DM slyszac przy tym ich muzyke bylo niesamowite, przynajmniej dla mnie i bawilam sie super:) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Andy Fletcher w Stodole 18.02.04, 17:40 Chyba jednak lipnie było, bo wpisów jak na lekarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dave'us Re: Andy Fletcher w Stodole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 21:35 Dla mnie bylo rewela. Gdyby nie to, ze czekalem na autograf, pewnie wymiatalbym przy puszczanej przez Andy'ego muzie na parkiecie, a tak bujalem sie za glosnikami na scenie. Nie zgadzam się absolutnie z opinia Kanarisa. Bylo bardzo profesjonalnie i na wysokim poziomie. Nie wszedzie ma sie te same metody na granie. Wyznacznikiem tego czy bylo lipnie, napewno nie bedzie liczba wpisow tutaj, gdybym nie dostal linka do tej strony, nawet bym o niej nie wiedzial i dlatego jest malo wpisow, bo wiekszosc fanow i tak wypowie sie na forum czy liscie duskusyjnej DMPL, a nie tu. Odpowiedz Link Zgłoś