Dodaj do ulubionych

Andy Fletcher w Stodole

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 07:59
dM forever.
Obserwuj wątek
    • Gość: dirt Re: Andy Fletcher w Stodole IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 16.02.04, 19:42
      Andy byłes zabawny.thank you!!!!
    • Gość: Gahan'a Re: Andy Fletcher w Stodole IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 16.02.04, 19:50
      bylo w tej calej imprezie naprawde cos niezwyklego...i te ciary jak Andy puscil
      photographic! :)))
    • Gość: depesz Re: Andy Fletcher w Stodole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 16:12
      andy nie jest żadnym klawiszowcem (patrz na jego brzuch)to jakiś pseudo-muzyk
      grający JEDNYM palcem z playback'u wolałem siedzieć w domu i oglądać Ostry
      Dyżur na Polsacie
      • Gość: Gahan'a Re: Andy Fletcher w Stodole IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 17.02.04, 23:25
        no mo|e muzykiem genialnym to on nie jest ale sam fakt zobaczenia na scenie
        czlonka DM slyszac przy tym ich muzyke bylo niesamowite, przynajmniej dla mnie
        i bawilam sie super:)
        • cza_ha Re: Andy Fletcher w Stodole 18.02.04, 17:40
          Chyba jednak lipnie było, bo wpisów jak na lekarstwo.
          • Gość: Dave'us Re: Andy Fletcher w Stodole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 21:35
            Dla mnie bylo rewela. Gdyby nie to, ze czekalem na autograf, pewnie wymiatalbym
            przy puszczanej przez Andy'ego muzie na parkiecie, a tak bujalem sie za
            glosnikami na scenie. Nie zgadzam się absolutnie z opinia Kanarisa. Bylo bardzo
            profesjonalnie i na wysokim poziomie. Nie wszedzie ma sie te same metody na
            granie. Wyznacznikiem tego czy bylo lipnie, napewno nie bedzie liczba wpisow
            tutaj, gdybym nie dostal linka do tej strony, nawet bym o niej nie wiedzial i
            dlatego jest malo wpisow, bo wiekszosc fanow i tak wypowie sie na forum czy
            liscie duskusyjnej DMPL, a nie tu.
            • cza_ha Re: Andy Fletcher w Stodole 20.02.04, 11:31
              Dzięki, Gahan :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka