Gość: ala IP: 83.19.253.* 05.03.10, 10:26 Byłam, jadłam jestem zachwycona www.cukierniafiore.pl/puchary.html Jeżeli będzie w tych zakątkach Polski, gdzie żyje się o połowe wolniej to polecam pyszną kawe i deser -wrażenia smakowe bezcenne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
purky Re: dla łasuchów polecam 05.03.10, 11:48 wydaje mi się,że wiem o której mówisz cukierni i to potwierdzam zawsze kieruję tam swoje pierwsze kroki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: dla łasuchów polecam IP: *.centertel.pl 05.03.10, 21:59 rany ale trole... Jeden "byl"... a chodzi tam codziennie do pracy a drugemu se "wydaje" bo nie kliknal w link autoreklamy... Jak nisko ttzeba upasc zeby tak sie reklamowac? Odpowiedz Link Zgłoś
purky Re: dla łasuchów polecam 05.03.10, 22:24 Witam Cię, bardzo się ucieszyłam,że ktoś napisał o mojej ulubionej kawiarnii w Przemyślu,zawsze wracając do domu do W-wy robię tam zakupy na wynos albo kogoś proszę ,aby mi coś (tort bezowy),przywiózł napisz jak tam trafiłaś i czy się ponownie tam wybierasz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryla Re: dla łasuchów polecam IP: *.centertel.pl 09.03.10, 19:06 a ja myślałam, że tu piszemy o restauracjach w Warszawie a nie o cukierniach w Przemyślu... jak to się zdziwić mozna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: dla łasuchów polecam IP: 83.19.253.* 10.03.10, 09:23 Gość portalu: Maryla napisał(a): > a ja myślałam, że tu piszemy o restauracjach w Warszawie a nie o > cukierniach w Przemyślu... jak to się zdziwić mozna ;-) Maryla tego mi brakuje w Warszawie, więc w miare możliwości korzystam w Przemyślu. A kto wie może za jakiś czas będzie w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś