lilbie 05.03.10, 13:25 Chciałabym poprosić o pomoc forumowiczów. Może znacie psiego fryzjera, sprawdzonego, dojeżdżającego do piesków? Moja dotychczasowa pani fryzjerka niestety zrobiła się dla mnie stanowczo za droga. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlomeczek Re: Psi fryzjer 08.03.10, 17:37 witam, też szukam fryzjera na Sadybie. póki co bez rezultatu ;-( a jeśli można wiedzieć - gdzie do tej pory chodziłaś z psem? Odpowiedz Link Zgłoś
lilbie Re: Psi fryzjer 09.03.10, 11:35 chodziłam do przychodni weterynaryjnej na katalonskiej. Terminy długie więc w dogodnych terminach umawiałam sie z pania w domu. na poczatku placilam 70 zl, ale teraz pani życzy sobie 120 zł za wizyte. uwazam ze to lekko mowiac TROCHE za duzo. postanowiłam wiec poszukac sobie innej pani...... jak sie okazuje nie jest to takie proste pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaczmarek.e Re: Psi fryzjer 15.03.10, 10:31 u weterynarza na Zacisznej jest fryzjer - nie wiem czy dojeżdża do domu. Odpowiedz Link Zgłoś