Gość: koloo IP: 217.149.246.* 11.03.10, 14:15 piekny!!jak najszybciej budowac!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fubrawiec Re: Co po Supersamie? Mamy wideo nowego biurowca 11.03.10, 14:25 W tym miejscu to koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaj Re: Co po Supersamie? Mamy wideo nowego biurowca IP: 94.75.124.* 11.03.10, 14:26 spoko. ale bez wieży bylby lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
fubrawiec Re: Co po Supersamie? Mamy wideo nowego biurowca 11.03.10, 14:29 Ciekawe też ile miejsc parkingowych przewidziano pod biurowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipok Przeczytaj,Misiu,artykuł,który komentujesz IP: *.chello.pl 11.03.10, 14:36 "Na trzech podziemnych kondygnacjach przewidziano miejsce dla 864 samochodów." Odpowiedz Link Zgłoś
fubrawiec Re: Przeczytaj,Misiu,artykuł,który komentujesz 11.03.10, 14:42 Tak misiu? A ile kondygnacji ma parking CFP i co się dzieje wokół? Myśl misiu, myśl. Inna sprawa, że takim jełopom jak ty trzeba było napisać: "jaki będzie deficyt miejsc parkingowych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipok Bul,bul,bul... IP: *.chello.pl 11.03.10, 14:49 Tak ci bańki noskiem lecą Może meliske, sobie strzel bo jeszcze zwieracz ci puści,misiu-chamusiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZ Re: Bul,bul,bul... IP: 212.160.172.* 11.03.10, 15:20 Fubrawiec, przecież to nie była dyskusja, tylko trollowanie ! Obrzydliwy styl wypowiedzi - bez poniżania innych nie umiesz się wypowiadać ? Jakieś kłopoty ze sobą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipok Re: Bul,bul,bul.. IP: *.chello.pl 11.03.10, 15:21 Ja ciebie nie,siusiaczku.Sam z sobą się pokochaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Co po Supersamie? Mamy wideo nowego biurowca IP: *.chello.pl 11.03.10, 15:25 Mi się podoba, oby tylko szybko go skończyli i budowa nie wlokła się latami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKANDAL Skandal IP: 89.174.254.* 11.03.10, 15:37 SKANDAL tylko tak mozna to nazwac, budynek ciekay ale nawet dziecko wie, ze pozolenie na budowe 90 m wiezy w tym miejscu to SKANDAL w tej okolicy to chyba najwyzsze budynki maja po 30 m. I tyle pownien miec conajwyzej ten budynek, przeciez on tam bedzie bardzo dominowal i zabuzy cala jako taka harmonie tego miejsca. Prosze o ujawnienie osob zezwalajacych na cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funky Re: Skandal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.10, 15:55 Bez przesady, oble narozniki i wysokosc tych budynkow wokol wiezy wygladaja OK. Wg mnie dobrze wkomponowany w otoczenie, cieszmy sie, ze nie przyjeli Toitoia w Al. Jerozolimskich za wzor do nasladowania... Odpowiedz Link Zgłoś
kancermeister Skandal. Tak jest. Przysłoni Rakowiecką 11.03.10, 16:13 I do tego zaćmi remizę. Odpowiedz Link Zgłoś
sorc108 No i kolejny przeciętniak... 11.03.10, 16:11 Wyburzają pamiątki po PRL i stawiają w ich miejsce nijakie budynki, które mogły by stać w dowolnym miejscu świata. W końcu Warszawę od innych miast będzie odróżniał wyłącznie bajzel i brud na ulicach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4g63 Co po Supersamie? Mamy wideo nowego biurowca IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.10, 16:33 był sobie fajny super sam, dobre rzeczy w nim były nie za drogie, to oczywiście przeszkadzało, musieli zburzyć, bo przecież ktoś musi zarobić jakiś brecht i spółka cwaniaczków i znowu powstanie przestrzeń dla jedynie słusznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konkret Skrzyżowanie Domu Partii ze Smykiem. Błe! n/t IP: *.aster.pl 11.03.10, 16:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SuperWujekSam Co po Supersamie? Mamy wideo nowego biurowca IP: *.aster.pl 11.03.10, 17:06 Eee, spoko. Wygląda elegancko. Najważniejsze jest to, że nie będzie zamkniętym biurowcem, ani ogrodzonym apartamentem - że będzie otwarty na ulice, żę będą sklepy, będzie można wejść,itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzik Co po Supersamie? Mamy wideo nowego biurowca IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 11.03.10, 17:23 Ciekawa jestem, czy do "dawnych kupców" zalicza się McDonald's, który wcześniej miał tam swoją restaurację... Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: Co po Supersamie? Mamy wideo nowego biurowca 11.03.10, 17:40 A pewnie. Nawet przez moment McDonald's udawał, że broni Supersamu, żeby sobie miejsce zaklepać. /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia dlaczego nie ma zieleni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 17:55 Znowu pokazują bryłę bez zagospodarowania zielenią. Straszenie wybetonowane przestrzenie od Puławskiej i Waryńskiego..:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuk Co po Supersamie? Mamy wideo nowego biurowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 21:32 Znów do Bydgoszczy będą jeździć. Historia toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam a był taki fajny widok IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.10, 18:55 a moja siostra miała taki fajny widok z okna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glinthor Re: a był taki fajny widok IP: *.messagelabs.net 16.03.10, 12:24 Skórwiele wycieli wszytkie drzewa z otoczenia Supersamu. Nigdy nie zrozumim urzędasów podpisujących zgody na takie projekty i wycinki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacemarine Na co? IP: 94.75.119.* 17.03.10, 16:54 Tak z ciekawości pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Co po Supersamie? Mamy wideo nowego biurowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 16:22 Fantastycznie! Elegancka architektura, bardzo potrzebne sklepy w tym miejscu (mieszkam bardzo blisko), bardzo fajne urbanistyczne rozwiązanie w kontekście placu Unii Lubelskiej (kawałek porządnego, europejskiego miasta), a poza tym dobre nawiązanie do historii tego miejsca (vide wyniki konkursu z lat trzydziestych XX wieku). Supersam jest dziełem wybitnym, ale nigdy nie tworzył w tym miejscu miasta - byłoby świetnie gdyby udało się go odtworzyć w lepszej lokalizacji. Szkoda, że Miasto nie ogranicza liczby miejsc parkingowych w takich inwestycjach (jest tramwaj, autobus, nie tak daleko metro) - za to w uchwalonym sąsiednim planie miejscowym NIE PRZEWIDZIANO ŚCIEŻKI ROWEROWEJ W UL. PUŁAWSKIEJ! Niemniej trzymam kciuki za powodzenie inwestycji! Odpowiedz Link Zgłoś