Dodaj do ulubionych

bufet / jesz ile chcesz

15.02.02, 11:43
Witam
Czy ktoś zna w Warszawie dobre lokale gdzie płacisz określoną kwotę i masz
nieograniczony dostęp do bufetu ("jesz ile chcesz")? Jeśli tak, będę wdzięczny
za orientacyjną kwotę oraz komentarz, czy warto.
Z góry dziękuję
mbp
Obserwuj wątek
    • qubacz Re: bufet / jesz ile chcesz 15.02.02, 13:04
      jak kiedys szukalem to tylko w hotelu Forum bylo i sporo kosztowalo (cos kolo 80
      zlotych) wiec dalem sobie spokoj.
      ale to dawno bylo teraz napewno jest wiecej

• Gość: moomin Re: bufet / jesz ile chcesz IP: 192.168.95.* 15.02.02, 13:24
        No wlasnie czy jest? Jak to mozliwe ze za granica sa takie knajpki gdzie placisz jakies 20-30 PLN i
        moszesz szamac ile wlezie? U nas czegos takiego (w takiej cenie nie znalazlem).
        Oczywiscie menu jest co nieco ograniczone (zna ktos GoldenRax Pizza Buffet??? ;-) ale ta cena:-)

pozdro,
        moomin
        • qubacz Re: bufet / jesz ile chcesz 15.02.02, 14:17
          ja mysle ze ma to zwiazek z kultura jedzenia hihi
        • Gość: profesor Re: bufet / jesz ile chcesz IP: 157.25.99.* 18.02.02, 17:24
          Gdzie miesci sie ten Pizza Buffet? I czy rzeczywiscie nikt nie zna dobrych
          miejsc? Sam np. widzialem bodajze oferte z owocami morza w restauracji 'Landa',
          ale poniewaz nic o tym lokalu nie wiem i jest on dla mnie raczej nowy (chyba w
          ogole powstaly niedawno), wole nie ryzykowac...
          mbp
          • Gość: req Re: bufet / jesz ile chcesz IP: *.sisu.se 18.02.02, 20:54
            zdaje mi sie ze jest bufet w chinskiej restauracji na marszalkowskiej, na
            przeciwko tej kamienicy co zostala wyburzona. nawet na pewno powinno byc bo tam
            bylem, co prawda jakis rok temu. poza tym mysle ze w polowie innych chinskich
            restauracji sa bufety ale nie jestem pewien bo znudzilo mi sie chinskie zarcie.
            pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka