Dodaj do ulubionych

studniówka,gdzie i ile?

IP: *.chello.pl 26.02.04, 10:10
czy ktos moze mi powiedziec gdzie byly dobre, tanie studniowki? Chce to
wiedziec na przyszlosc, zeby zamowic w dobrym miejscu. Zdaje sie, ze to sie
zamawia z duzym wyprzedzeniem. W szkole mojego syna studniowke obchodzono w
Intrako po 200zl. za osobe. Troche to wydaje mi sie drogo. Podobno niezle
miejsce jest na AWF-ie i taniej. Prosze o opinie na ten temat. Dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosiek Re: studniówka,gdzie i ile? IP: *.chello.pl 26.02.04, 22:53
      ponawiam pytanie.
    • Gość: gosiek Re: studniówka,gdzie i ile? IP: *.chello.pl 27.02.04, 07:29
      tyle ludzi ma internet a nie ma osoby, ktora by cos wiedziala na temat
      studniowek? nawet swoich dzieci ??????
      • Gość: abc Re: studniówka,gdzie i ile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 12:08
        Szkoła mojego syna organizowała studniówkę w szkole - koszt 100 zł ( w tym
        dekoracje , ochrona itp)
        • Gość: dzięki za norma- Re: do abc IP: *.chello.pl 03.03.04, 11:49
          lną odpowiedź, zarzutów nie stawiam ale dziwi mnie, że jak się postawi na
          forum ""normalne"" pytanie to mało jest odpowiedzi a jak by było pytanie
          głupawe (np.czy on mnie kocha czy nie) to by było kilkadziesiat odpowiedzi.
          Chyba poszukam tego tematu gdzie indziej tak jak ktoś tu mi doradzał,dzięki.
      • aankaa Re: studniówka,gdzie i ile? 27.02.04, 14:53
        Gość portalu: gosiek napisał(a):

> tyle ludzi ma internet a nie ma osoby, ktora by cos wiedziala na temat
        > studniowek? nawet swoich dzieci ??????

radzę forum edukacja - tam szybciej można się czegoś dowiedzieć
      • j_karolak Re: studniówka,gdzie i ile? 27.02.04, 15:44
        Gość portalu: gosiek napisał(a):

> tyle ludzi ma internet a nie ma osoby, ktora by cos wiedziala na temat
        > studniowek? nawet swoich dzieci ??????

To zarzut?
        • Gość: Peppers Szkola IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.04, 21:58
          Ja zdecydowanie polecam szkole. Czemu:

1. Potem taka impreze sie najlepiej wspomina
          2. Mozna wspolnie (rodzice z dzieciakiami) zaplanowac wystroj itp
          3. Jest taniej. Owszem jest wiecej pracy wlasnej ale takie przygotowywanie sali
          to jest w sumie przyjemnosc.
          4. Dzieciaki znaja szkole wiec beda sie w niej czuly bardziej pewnie. Beda mnie
          stremowane. Zrezta to ich teren wiec kazdy bedzie wiedzial gdzie np. moze napic
          sie wodki tak aby nikt go nie przylapal, wie gdzie moze zniknac na kilka chwili
          z panienka tak aby nikt inny go nie odnalazal itp. Jest to wazne a zaden klub
          tego nie zapewni.

Pozdrawiam!
    • Gość: stedenka Re: studniówka,gdzie i ile? IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.13, 12:48
      A może studniówka na Wiejskiej w budynku sejmowym co? Jeśli marzy się wam tak prestiżowe miejsce to tam właśnie studniówki organizuje restauracja Hawełka. Dla zainteresowanych zostaje strona internetowa do przejrzenia:)
    • Gość: kamil Re: studniówka,gdzie i ile? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.14, 11:53
      Ja polecam Willę Zagórze koło Warszawy. Byłem tam na studniówce na początku tego roku jako osoba towarzysząca. W tym roku my my poszukujemy lokalu na przyjęcie studniówkowe. Lokal zaproponował nam korzystne warunki. Odległość od naszej szkoły to 17 km. Po negocjacjach autokar z pod szkoły do hotelu i z powrotem dołożyli gratis. Nasza studniówka jest na 250 osób. Zerknijcie na stronkę www.willazagorze.pl i zobaczcie sami.
      Pozdrawiam
      • 1-buc znowu SPAM z tej knajpy 07.08.14, 15:50

• 1-buc Re: studniówka,gdzie i ile? 22.02.17, 15:33
      Wigilia, studniówka, chrzciny - każda okazja jest dobra dla SPAMERA, jak pokazuje wyszukiwarka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka