Gość: Zocha Re: Niebieski jak.... IP: *.chello.pl 20.02.02, 11:57 A może błękit paryski? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzieblo Re: Niebieski jak.... 20.02.02, 12:06 Jak radiowóz MO. Teraz są granatowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Niebieski jak.... IP: *.chello.pl 20.02.02, 12:08 Bywają też czerwone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Niebieski jak.... IP: *.chello.pl 20.02.02, 12:30 Oznakowane też.Np.czerwony duży fiat z białym napisem,który straszył w Broku nad Bugiem.Brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Niebieski jak.... IP: *.chello.pl 20.02.02, 12:30 Oznakowane też.Na przykład czerwony duży fiat z białym napisem,który straszył w Broku nad Bugiem.BRR... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzieblo Re: Niebieski jak.... 20.02.02, 12:31 Czerwony radiowóz przez ulice mego miasta mknie Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Niebieski jak.... 20.02.02, 12:35 A w Renicach koło Myśliborza przy stacjach benzynowyxh stoją granatowe syrenki z napisem Milicja. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Niebieski jak.... 20.02.02, 12:45 I tabliczki " Tu stoi milicja". Można sobie robić zdjęcia, widzałam sporo chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Niebieski jak.... IP: *.chello.pl 20.02.02, 12:51 A Ty masz takie zdjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Niebieski jak.... 20.02.02, 13:05 Akurat nie miałam ataraty, ale będę tam pewno w czerwcu, to już tym razem nie odpuszcę. Poza tym rano przed knajpę przy stacji benzynowej wystawiany jest piecyk, na którym stoi ogromna patelnia, a obok wisi napis snjadanja (jeśli dobrze zapamiętałam pisownię). Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Niebieski jak.... 20.02.02, 13:05 Akurat nie miałam aparatu, ale będę tam najprawdopodobniej w czerwcu to parę zdjęć zrobię. Poza tym przed knajpę przy stacji benzynowej wystawiany jest rano dymiący piecyk, na którym postawiona jest ogromna patelnia. Obok wisi napis snjadanja (jeśli dobrze zapamiętałam pisownię). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Niebieski jak.... IP: *.chello.pl 20.02.02, 13:09 Może to Ruscy mają ten interes? Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Niebieski jak.... 20.02.02, 13:12 Nie, to chyba dlatego, żeby dziwaczna pisownia zwracała uwagę. A śniadania typu szwedzki stół są naprawdę niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Niebieski jak.... IP: *.chello.pl 20.02.02, 12:32 Bardzo przepraszam za jąkanie,ale najpierw nie chciało się wysłać,a potem poszły dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM Re: Niebieski jak.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 13:18 zdzieblo napisał(a): > Błękit wrocławski? Dodam niebieski wrocławski tramwaj. Odpowiedz Link Zgłoś