ergo12 13.07.10, 10:15 Czekam na bluzgi rodzimych homofobów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szymek Re: Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobac IP: *.eeft.com 13.07.10, 10:21 cioty na pewno porozumiewaja sie bez słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdr Re: Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobac IP: *.jzo.com.pl 13.07.10, 11:29 A zrozumieją 'Fuck You' ? Tylko żeby nie wzięli tego na poważnie... Odpowiedz Link Zgłoś
iq58 Re: Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobac 13.07.10, 14:45 Właśnie sobie uświadomiłem, że bezpieczniej nie mówić "pocałuj mnie tam gdzie on pana majstra może w dupę pocałować" nawet po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobac 13.07.10, 10:24 dalibyście sobie już siana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erg2 Zbadać ich pod kątem AIDS i Żółtaczki IP: *.wro-com.net 13.07.10, 14:43 połowa z tych zboczeńców roznosi to po świecie. Bezkarnie i z "błogosławieństwem" tolerancyjnych. ZŁA nie można TOLEROWAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rurecki Re: Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobac IP: 195.117.162.* 13.07.10, 16:00 Żartujesz? Im więcej będą dyskutować, tym więcej będą sobie wyobrażać, tym dłużej będą się potem na samo wspomnienie masturbować. Odpowiedz Link Zgłoś
darmozjadek Re: Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobac 13.07.10, 10:31 Prowodyrze chodź do darkroomu :)). Dogmatyczny homofil jest równie skretyniałym zjawiskiem jak homofob. Bluzgam serdecznościami wprost w Twoją twarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Dodatek gejowy do Wyborczej? 13.07.10, 10:42 Po co nazywać to dodatkiem warszawskim, ostatnio to dodatek gejowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bede Re: Dodatek gejowy do Wyborczej? IP: *.chello.pl 13.07.10, 11:02 tak, słonko, bo EP to jedno z najważniejszych wydarzeń w tym miesiącu w Wawie. choćbyś nie wiem jak cierpiał z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
mecenas_misiura Re: Dodatek gejowy do Wyborczej? 13.07.10, 11:29 Ważne dla gejów, zapomniałeś napisać. Zwykli Warszawiacy mają to głęboko w d..., choć to może nie jest właściwe sformułowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bede.na.paradzie Re: Dodatek gejowy do Wyborczej? IP: *.chello.pl 13.07.10, 11:36 być może. ale pokaż mi ważniejsze i o większej skali :). Marsz Życia i Rodziny już był, obchodów żadnego święta narodowego niet, Boże Ciało za nami. cokolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Dodatek gejowy do Wyborczej? IP: 193.201.167.* 13.07.10, 12:50 Dni jazzu chociażby. Dlaczego homosie myślą że są pępkiem świata i kogoś obchodzi że przelezą z ulicy na ulicę? Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Dodatek gejowy do Wyborczej? 13.07.10, 13:50 O 600. rocznicy Bitwy pod Grunwaldem zapewne nie słyszałeś, bo w GW święto narodowe mają raczej w rocznicę wojny sześciodniowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bede Re: Dodatek gejowy do Wyborczej? IP: *.chello.pl 13.07.10, 14:46 Dni Jazzu - rzeczywiście, nie słyszałam. a jeśli mówisz o Warsaw Summer Jazz Days, to chyba się dawno skończyły? i były chyba we wszystkich warszawskich mediach. kiedy trwały, więc nadal mój argument się trzyma. a o rocznicy Bitwy pod Grunwaldem nadaje również GW, tylko trzeba czytać coś więcej niż tylko teksty, gdzie występuje słowo "gej" Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Problem w tym, ze niewiele takich tekstow... 13.07.10, 14:49 ...i o to chodzi w oburzeniu dzialaniem GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bede.na.paradzie Re: Problem w tym, ze niewiele takich tekstow... IP: *.chello.pl 13.07.10, 15:16 nie no, wiem. też bym się wkurzała, jakby mi GW ciągle waliła po oczach przysłowiowym Marszem Życia i Rodziny (na którym notabene nie ma dla mojej rodziny miejsca z "pewnych względów"). dlatego też odpieram wyłacznie konkretne - i głupie moim zdaniem - argumenty. a weszłam tu tak naprawdę bo mnie ci "geje" w tytule niemiłosiernie wnerwili. "postępowa" GW, a kobiet jak zwykle nie widać. peace with u. Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Piss and laugh ;-) 13.07.10, 21:58 To jest wlasnie wkurzajace, ze warszawska GWniana malo zajmuje sie powaznymi sprawami, a promuje wynaturzenia w rodzaju Dni Cipska czy Parady, ktore angazuja wylacznie wycinki grup ktorych reprezentacja sie mienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bede.na.paradzie Re: Piss and laugh ;-) IP: *.chello.pl 14.07.10, 09:17 no dobra, skoro żeńskie organy płciowe nazywasz ci...kiem i uważasz za wynaturzenie, spadłeś/aś poniżej poziomu dyskusji, na poziom szamba. szkoda mi czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Mkh, ja nazywam? 14.07.10, 14:21 Ja tylko lekko uwypuklam trend ktory GW probowala zapoczatkowac: warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,7642485,Pierwsze_oficjalne__Dni_Cipki__juz_w_kwietniu.html Odpowiedz Link Zgłoś
444a Re: Dodatek gejowy do Wyborczej? 13.07.10, 12:45 > Ważne dla gejów, zapomniałeś napisać. Zwykli Warszawiacy mają to głęboko w d... Dlatego, że nic nie znaczące to tyle jest protestów... Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Dodatek gejowy do Wyborczej? 13.07.10, 13:16 Jak mi bezdomny narobi na wycieraczke to też będe prostestował, chociaż nie jest to zbyt znaczące dla świata :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosiev Re: Dodatek gejowy do Wyborczej? IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.10, 14:40 To geje robią Ci na wycieraczkę? :O Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Dodatek gejowy do Wyborczej? 13.07.10, 15:02 Nie, to ta sama kategoria ludzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Dodatek gejowy do Wyborczej? 13.07.10, 13:13 mecenas_misiura napisał: > Ważne dla gejów, zapomniałeś napisać. Zwykli Warszawiacy mają to głęboko w d... > , > choć to może nie jest właściwe sformułowanie. Dobrze powiedziane. W sobotę zwykli warszawiacy powinni uważać, żeby nic się w ich d... nie znalazło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swan Re: Dodatek gejowy do Wyborczej? IP: 89.174.254.* 13.07.10, 11:32 EP to jedno z najważniejszych wydarzeń w tym miesiącu w Wawie może dla ciebie ale nie dla mnie bo dla mnie ta wasza imprezka nie ma najmniejszego znaczenia... No chyba, że utkne w wyprodukowanym przez was korku wtedy stane sie agresywnym homobofem ... Odpowiedz Link Zgłoś
444a Re: Dodatek gejowy do Wyborczej? 13.07.10, 12:46 Nie jesteś sam na świecie narcyzie Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Dodatek gejowy do Wyborczej? 13.07.10, 13:12 Ale tylko dla pedziów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bede.na.paradzie Jak rozmawiać z gejami i lesbijkami IP: *.chello.pl 13.07.10, 11:01 to że GW dostrzega potencjał kulturowy, turystyczny i finansowy EP i że jako jedyne medium stoi na wysokości zadania (bo inne się boją oskarżeń o pedałoprzyjazność - a sprawdźcie matołki jak zachowują się media w normalnych miastach, gdzie jest EP) to nie znaczy, że musi być od razu taka totalnie chłopocentryczna. na EP przyjeżdżają _OSOBY LGBT_, a nie geje douczcie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Co za dno... IP: 212.160.157.* 13.07.10, 11:04 Najbardziej żałosny artykuł jaki widziałem na tym portalu! Odpowiedz Link Zgłoś
ulther najbardziej zalosny komentarz jaki tutaj... 13.07.10, 14:06 ...przeczytalem:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dong Re: Jak rozmawiać z gejami i lesbijkami IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.07.10, 14:57 Gość portalu: bede.na.paradzie napisał(a): > to że GW dostrzega potencjał kulturowy, turystyczny i finansowy EP i że jako > jedyne medium stoi na wysokości zadania (bo inne się boją oskarżeń o > pedałoprzyjazność - a sprawdźcie matołki jak zachowują się media w normalnych > miastach, gdzie jest EP) to nie znaczy, że musi być od razu taka totalnie > chłopocentryczna. > > na EP przyjeżdżają _OSOBY LGBT_, a nie geje > > douczcie się A na czym polega "potencjał kulturowy" kilku pedziów???? To kultura bierze się ze zboczeń???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Jak rozmawiać z gejami i lesbijkami IP: *.4web.pl 13.07.10, 16:41 > na EP przyjeżdżają _OSOBY LGBT_, a nie geje > > douczcie się Co i tak można określić wspólną nazwą "banda zboczeńców" i tak właśnie będę to nazywał, czy się homosiom podoba, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
esencja.sarkazmu Re: Jak rozmawiać z gejami i lesbijkami 11.02.19, 14:32 Idź się proszę doedukować, homoseksualizm to orientacja, a nie zboczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. mnie interesuje jak rozpoznawać gejowskie produkty IP: *.centertel.pl 13.07.10, 11:13 Chodzi o marki, których producenci "puszczają oko" do tych środowisk, co czasem jest widoczne dla postronnego obserwatora, ale czasem są to jakieś zakamuflowane, nieczytelne dla hetero aluzje i "smaczki", które homo widzą i akceptują markę jako "swoją", a hetero o tym nie wiedzą. Po prostu chcę wiedzieć, czego nie kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Re: mnie interesuje jak rozpoznawać gejowskie pro IP: *.home.aster.pl 13.07.10, 11:39 Serdeczne gratulacje z okazji święta czyścicieli komina. Bez pozdrowień. Żałośni jesteście z tymi swoimi pokazówkami. Sami sobie strzelacie samobuja, bo zamiast zjednywać do siebie ludzi, robicie wszystko, by pokazywać jacy to jesteście super przez swoją odmienność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rat Re: mnie interesuje jak rozpoznawać gejowskie pro IP: 193.169.148.* 13.07.10, 14:47 Nie ma problemu i tak cie na te produkty nie stać. A ci hetero których stać nie mają z tym problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: mnie interesuje jak rozpoznawać gejowskie pro 13.07.10, 15:10 Gość portalu: rat napisał(a): > Nie ma problemu i tak cie na te produkty nie stać. A skąd wiesz? A ci hetero > których stać nie mają z tym problemu. Schemat. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Np, homo-masło poznać po smaku wazeliny... 13.07.10, 15:14 ...a na homo-kiełbaskach są bakterie kałowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobacz ... IP: *.u.itsa.pl 13.07.10, 11:37 niestety to prawda, warszawa przywita uczestników europride zwartymi szeregami moherów z widłami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Re: Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobac IP: *.home.aster.pl 13.07.10, 11:43 akurat mohery i organizatorzy EP mają jedną wspólną cechę. Są fundamentalistami, którzy na siłę próbują przekonać do swoich (jedynie słusznych) racji i wartości. Akceptacja tego srodowiska nigdy nie nastąpi poprzez tego typu imprezy. Efekt jest wręcz odwrotny do zamierzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 A jak mozna zostac gejem ?? 13.07.10, 11:42 bardzo chcialbym sie przylaczyc nie tylko do parady - nie lubie powierzchownosci. chce przylaczyc sie calkowicie, stopic i zlac z ludzmi z branzy. Jakie kremy nalezy stosowac, jakie nalezy dbac o o o... o miejsca intymne - golic, zostawic, czy tez wytatuowac... poradzcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: A jak mozna zostac gejem ?? 13.07.10, 13:18 Pewnie trzeba zostać przecwelonym w dzieciństwie. Jeśli to cię ominęło to już masz małe szanse na zostanie gejem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: A jak mozna zostac gejem ?? 13.07.10, 13:46 three-gun-max napisał: > Pewnie trzeba zostać przecwelonym w dzieciństwie. Jeśli to cię ominęło to już m > asz małe szanse na zostanie gejem ;))) Dokładnie. Kiedyś w Warszawie mówiono, że najłatwiej o to na Pl. Trzech Krzyży i rodzice straszyli małych chłopców żeby tam nie chodzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rurecki Re: A jak mozna zostac gejem ?? IP: 195.117.162.* 13.07.10, 14:27 > Kiedyś w Warszawie mówiono, że najłatwiej o to na Pl. > Trzech Krzyży Oooo! z własnego doświadczenia to wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: A jak mozna zostac gejem ?? 13.07.10, 14:30 > Oooo! z własnego doświadczenia to wiesz? Nie napalaj się tak. Już zlikwidowali ten szalet :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rurecki Re: A jak mozna zostac gejem ?? IP: 195.117.162.* 13.07.10, 15:55 > Nie napalaj się tak. Już zlikwidowali ten szalet :) Też własne doświadczenie? Gdzie teraz się spotykacie cioteczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.10, 11:48 A ja zapraszam na Marsz Grunwaldzki, eksplozję polskiej dumy. Start w sobotę o 11:00 na Placu na Rozdrożu. marszgrunwaldzki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega Re: Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobac IP: *.u.itsa.pl 13.07.10, 11:58 a trzeba się wcześniej ogolić na łyso i ślubowanie złożyć przed Dmowskim i jakie banery przygotować?: "zakaz pedałowania" WON ONRowcu stąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.10, 12:25 Już się, homosiu, rozpędzam. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Czy mogę przyjechać z dziadkiem z wermachtu? 13.07.10, 15:11 ONR kibicuje krzyżakom, mój dziadek kibicuje Adolfowi, a ja się nie mogę zdecydować... chłopiec czy dziewczynka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Widze, ze cenzura dziala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.10, 12:19 i posty normalnych ludzi nie utrzymaja sie dluzej niz 5 min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rurecki Re: Widze, ze cenzura dziala IP: 195.117.162.* 13.07.10, 15:56 > i posty normalnych ludzi nie utrzymaja sie dluzej niz 5 min. Te z bluzgami? Cóż... Tylko nienormalni w tym kraju nie klną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratio Re: Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobac IP: 193.169.148.* 13.07.10, 13:44 "Eksplozja polskiej dumy..." - a mówią że EP to emanacja seksualności -a tu ONR organizuje orgietke i nikt nie p0rotestuje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujekdobrarada Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? IP: 217.153.242.* 13.07.10, 11:52 Złota zasada: Raczej twarzą w twarz, niż odwracać się do nich plecami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: struś A gdzie słownik? IP: 193.108.194.* 13.07.10, 11:58 Jak zwykle bardzo "pouczający" artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oświęcimer Tusk do Komorowskiego: "Jesteś z branży ?" ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 12:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfsdfs Re: żenujące IP: *.tvk.torun.pl 13.07.10, 12:41 nie staraj sie prostaka zrozumiec :( sciana wschodnia, wyksztalcenie podstawowe, czego wymagać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koborlovag pomine fakt, że "dowcip" beznadziejny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 12:57 bo jeśli dla Ciebie fakt bycia homo jest ośmieszający lub uwłaczający godności ludzkiej to tylko Ci współczuć. Natomiast spytam się Ciebie dlaczego żonaty ojciec dwójki dzieci miałby o to pytać żonatego ojca piątki dzieci? Jeśli chcesz w polskiej polityce tropić gejów to raczej wśród zatwardziałych, 61letnich kawalerów... Odpowiedz Link Zgłoś
blasphemy Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobacz ... 13.07.10, 12:09 a po ch... mam z nimi rozmawiać? Jak będą mieli do mnie pytanie, to niech sami się uczą ze słowniczka 'jak rozmawiać ze straightem'. Może Gazeta Gejowa coś takiego opublikuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyfly Czy Josef Fritzl juz potwierdzil swoj udzial IP: 194.145.229.* 13.07.10, 12:11 w tej zacnej imprezie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koborlovag Fritzl nie jest homo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 13:01 Tak się składa, że Jozef Fritzl jest heteroseksualny. Gwałcił wyłącznie swoją córkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobotakinijaki Re: Czy Josef Fritzl juz potwierdzil swoj udzial IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.07.10, 14:58 Nie, on pójdzie w Marszu Tradycji i Normalności z Młodzieżą Wszechpolską i klerem, z nimi mu bardziej po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Czy Josef Fritzl juz potwierdzil swoj udzial 13.07.10, 15:18 Chyba dewiant powinien maszerować z dewiantami, więc chyba oczywiste, że bardziej po drodze będzie mu z uczestnikami marszu zboczeńców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Juz niedlugo pedofile ze swoja imprezka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.10, 12:16 A kto wlasnemu dziecku bedzie utrudnial kontakt z nimi zostanie ksenofobem. Wymiotowac sie chce jak sie patrzy na tych wszystkich zboczencow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J O P i W !! Re: Juz niedlugo pedofile ze swoja imprezka IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.07.10, 12:42 "Jak w języku angielskim można nazwać homoseksualistę, aby go nie urazić?" No dobra cukiereczki, a do mnie zwracajcie się Jaśnie Oświecony Pan i Władca, przy okazji dwa razy obraźcie swoje matki zanim się do mnie odezwiecie, bo inaczej.. bo inaczej ja się obrażę JESTEM KU*WA W MNIEJSZOŚCI I MOGĘ ROBIĆ TAKI BURDEL JAKI MI SIĘ PODOBA!! a jak mi zabronicie to jesteście pieprzonymi nietolerancyjnymi rasistami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gejowy Maruha Re: Juz niedlugo pedofile ze swoja imprezka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 14:00 Brawo! My geje jesteśmy bardzo obruszeni kiedy ktoś ignoruje nasze paradnie odsłonięte pośladki, pomiędzy które wtykamy sobie tęczową chorągiewkę! Musicie nas heteryki przebrzydłe hołubić, pielęgnować, dowartościowywać, bo inaczej będziemy ciągać was po sadach dziubdziusie! Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Juz niedlugo pedofile ze swoja imprezka 13.07.10, 15:17 Myślę, że raczej będzie płakać po kontach, albo zrobicie paradę, na której będziecie się uczyć jak płakać po kątach w różnych językach... PS. Jak się nie ma nic do powiedzenia to lepiej z tym na ulicę nie wychodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobotakinijaki Re: Juz niedlugo pedofile ze swoja imprezka IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.07.10, 15:01 Pedofile już mieli swój marsz w czerwcu - w Boże Ciało w całym kraju sukienkowi pedofile afiszowali się ze swoją odmiennością. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobac 13.07.10, 12:21 ergo12 napisał: > Czekam na bluzgi rodzimych homofobów! Czyli jesteś masochistą z "family"? A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobacz ... IP: *.chello.pl 13.07.10, 12:25 Głównym celem organizowania tej całej parady w Polsce jest prowokacja do ataków medialnych, do kontrmanifestacji itp. Ludziom, którzy nie zamierzają brać udziału w paradzie proponuję po prostu zlekceważyć całe zdarzenie. Wyjechać na działkę, albo zrobić grila nad Zegrzem ;-). Niech przejdą sobie spokojnie i wracają do domów. Skoro chcą utrwalić właśnie taki obraz geja i lesby - proszę bardzo. Nigdy nie byłem na takiej paradzie i nie zamierzam - jestem hetero, ale zdjęcia, które można oglądać po takich paradach są żenujące. Może są dobierane tendencyjnie, ale jednak są zrobione na tych paradach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek do you like children? IP: *.e-wro.net.pl 13.07.10, 12:34 do you like dogs ? co to oznacza, jak wypowie je jakiś gej? Nie znam angielskiego:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: do you like children? IP: *.chello.pl 13.07.10, 13:25 Gość portalu: dziadek napisał(a): >do you like children? do you like dogs ? co to oznacza, jak wypowie je jakiś gej? > Nie znam angielskiego:( Jak wypowie je gej spokojnie chyba możesz powiedzieć " yes, i like " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rurecki Re: do you like children? IP: 195.117.162.* 13.07.10, 14:29 > co to oznacza, jak wypowie je jakiś gej? Że chce wyłoić twój tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poika Re: Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobac IP: 193.169.148.* 13.07.10, 15:03 A ja odnosze wrażenie że jesteś strasznie sierjozny. Dlaczego polacy nie potrafią sie bawić - no oczywiście że potrafią jak wypiją 0,75 na głowe to sztachetami obiją komuś ryja i jest zabawa - ale mi chodzi o inną zabawe taką przebieraną zabawą jest np karnawał w Rio i nikt nie protestuje i nie chodzi tam ze świętymi obrazkami w dłoni choć tancerki i tancerze są nieźle rozneglizowane i wykonuja nieprzyzwoite tańce. Po prostu nie potrafimy złapać dystansu. Byłem ostatnio na Gran canarii która jest gejowską mekką i kiedy przechodziliśmy z moją dziewczyną obok klubu w którym odbywał sie show z poprzebieranymi facetami (knajpa na wolnym powietrzu przy głównym deptaku) zobaczyłem kilka par angielskich emerytów na oko 80 lta świetnie się bawiących w tej knajpie mimo tego że raszta publiki była gejowa. Oczywiście usiedliśmy w tej knajpie i było bardzo wesoło - jednak nie bedę udawał że czułem sie tak do końca komfortowo zwłasza kiedy chłopaki żartowali sobie ze mnie ze sceny widząc że siedze z dziewczyną ale troche dystansu do siebie i można sie naprawde świetnie bawić. Więc więcej luzu! Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobac 13.07.10, 15:51 Gość portalu: poika napisał(a): > Oczywiście usiedliśmy w tej knajpie i było bardzo > wesoło - jednak nie bedę udawał że czułem sie tak do końca > komfortowo zwłasza kiedy chłopaki żartowali sobie ze mnie ze sceny > widząc że siedze z dziewczyną ale troche dystansu do siebie i można > sie naprawde świetnie bawić. Cóż za kliniczny przypadek h...fobii - czy dobrze zrozumiałem, że sugerujesz, iż nie ma w tym nic złego, gdy grupa facetów w knajpie naśmiewa się z orientacji seksualnej mniejszościowego gościa?! Pzdr ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amarillo Bo jeszcze się pomylą który wypina tyłek IP: 80.51.132.* 13.07.10, 12:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobacz ... IP: 193.201.167.* 13.07.10, 12:46 Świetny artykuł. Chociaż mogli dać więcej bluzgów żeby można było się z nimi dogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basti Trzeba chronić dzieci przed chorymi ideologiami. IP: 217.98.20.* 13.07.10, 12:52 Homoseksualizm jest szkodliwy dla społeczeństwa i rodziny. Uderza w podstawy państwowości, bo z tych ludzi nie będzie potomstwa. Z tego powodu trzeba piętnować chorą ideologię. Polska powinna wprowadzić całkowity zakaz promocji homoseksualizmu tak jak to jest na Litwie. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Trzeba chronić dzieci przed chorymi ideologia 13.07.10, 14:40 > Homoseksualizm jest szkodliwy dla społeczeństwa i rodziny. Uderza w > podstawy państwowości, bo z tych ludzi nie będzie potomstwa. Postulujesz delegalizację kościoła katolickiego? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ---- Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobacz ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.10, 13:18 chu.. ci w oko tak sie rozmawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neron Re: Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 13:20 Ale zbokol jesteś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ---- Re: Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.10, 13:22 Wiem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobacz ... IP: *.limes.com.pl 13.07.10, 13:19 Czyli jak ktoś mnie zapyta czy jestem z branży to mam mu nakopać na ryj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakbukda Re: Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobac IP: 217.153.242.* 13.07.10, 13:21 Najpierw nalezy się upewnić o jaką branżę chodzi pytającemu. Chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neron Re: Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 13:23 A jak tamtędy przejdzie jakiś robol po nocce i ktoś go zapyta, czy jest z branży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakbukda Re: Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobac IP: 217.153.242.* 13.07.10, 13:29 ...i nie daj co, pomyśli, że chodzi o branżę budowlaną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordka0 Re: Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobac IP: *.nycmny.east.verizon.net 13.07.10, 13:28 Bluzgi beda i maja byc!Bo juz za pare lat sie obudzicie, wasi sasiedzi geje z dwojka malych dzieci - a gdzie ich mama pyta mlody Jasiu? Oj nie zadawaj glupich pytan dziecko, chodz idziemy dalej... za pozno bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raz Re: Jak rozmawiać z gejami z innych krajów? Zobac IP: 193.169.148.* 13.07.10, 15:07 rozumiem że taka sytuacja przerasta cie intelektualnie - ale większość rodziców by sobie poradziła - swoją drogą współczuje Twoim dzieciom... Odpowiedz Link Zgłoś